502
    Den første omgangen er nå i gang.
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    4'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    6'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) header utenfor.
    6'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Rafa Mir
    I Sevilla header Rafa Mir (Sevilla FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    9'
    Istvan Kovacs tildeler Sevilla FC en corner. Oliver Torres sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Oliver Torres (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    13'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Lille
    Mål: Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos setter ballen i nettet og Sevilla FC leder nå 1-0.
    15'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til Lille
    18'
    Ingen straffe til Lille
    18'
    Frispark LOSC Lille.
    19'
    Målsjanse! Lucas Ocampos (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    23'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til LOSC Lille.
    24'
    Suso
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Suso går utenfor.
    25'
    26'
    27'
    28'
    29'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    33'
    Jonathan Bamba
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan Bamba er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Jonathan Bamba ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    42'
    Dommeren dømmer straffe til Lille
    42'
    LOSC Lille har fått straffespark på Ramon Sanchez Pizjuan!
    42'
    Gult kort til Sevilla
    Thomas Delaney
    Dommeren gir Thomas Delaney (Sevilla FC) et gult kort.
    42'
    Jonathan Bamba er på beina igjen og fortsetter kampen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    43'
    Lille scorer på straffe!
    Sevilla 1 - 1 Lille
    Mål: Jonathan David
    Jonathan David setter ballen i mål fra straffemerket på Ramon Sanchez Pizjuan. Dermed står det 1-1 i Sevilla.
    43'
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    45'+3
    Hjørnespark til Lille
    47'
    Tim Weah
    Tim Weah (LOSC Lille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Suso
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Suso avslutter utenfor.
    50'
    51'
    Mål for Lille!
    Sevilla 1 - 2 Lille
    Mål: Jonathan Ikone
    Målgivende: Zeki Celik
    Jonathan Ikone dundrer ballen i mål og LOSC Lille tar ledelsen 1-2 på Ramon Sanchez Pizjuan. Zeki Celik var nest sist på ballen.
    51'
    Dommer Istvan Kovacs venter med å sette i gang spillet fordi Zeki Celik ligger nede.
    54'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Zeki Celik som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    55'
    Hjørnespark til Sevilla
    55'
    Frispark Sevilla FC.
    56'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Joan Jordan
    Ut: Suso
    Sevilla FC gjør sitt første bytte. Suso erstattes av Joan Jordan.
    57'
    Inn: Youssef En-Nesyri
    Ut: Rafa Mir
    Julen Lopetegui gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Rafa Mir og setter inn Youssef En-Nesyri.
    57'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Thomas Delaney
    Sevilla FC bytter ut Thomas Delaney med Erik Lamela. Dette er det tredje byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    57'
    60'
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Jesus Navas (Sevilla FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ramon Sanchez Pizjuan.
    63'
    Sevilla FC slipper å klare seg uten Jesus Navas som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    Jesus Navas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    65'
    Inn: Gonzalo Montiel
    Ut: Jesus Navas
    Gonzalo Montiel (Sevilla FC) erstatter Jesus Navas som muligens er skadet.
    65'
    66'
    69'
    Kan LOSC Lille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    71'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Tim Weah
    Jocelyn Gourvennec (LOSC Lille) gjør sitt første bytte for dagen. Yusuf Yazici erstatter Tim Weah.
    72'
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Oliver Torres
    Bytte for Sevilla FC. Munir El Haddadi kommer inn for Oliver Torres på Ramon Sanchez Pizjuan.
    72'
    Erik Lamela
    Sevilla FC angriper. Erik Lamela får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Renato Sanches
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Renato Sanches og setter inn Amadou Mvom Onana.
    75'
    I Sevilla slår Erik Lamela en corner fra høyre.
    75'
    77'
    Gult kort til Lille
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) får et gult kort av dommer Istvan Kovacs.
    77'
    79'
    Jonathan Ikone
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    79'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    81'
    Istvan Kovacs tildeler LOSC Lille en corner. Yusuf Yazici sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    81'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    82'
    Istvan Kovacs tildeler Sevilla FC en corner. Joan Jordan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    84'
    Spillet på Ramon Sanchez Pizjuan er stoppet midlertidig fordi Ivo Grbic ligger nede.
    84'
    Ivo Grbic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    85'
    86'
    Inn: Xeka
    Ut: Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) erstattes av Xeka.
    86'
    87'
    Benjamin Andre
    Dommer Istvan Kovacs viser Benjamin Andre (LOSC Lille) det gule kortet.
    87'
    89'
    Dommer Istvan Kovacs gir Lucas Ocampos (Sevilla FC) et gult kort.
    89'
    I Sevilla slår Marcos Acuna en corner fra venstre.
    90'+4
    Erik Lamela (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.