Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av oppgjøret mellom Sevilla og Liverpool. Mitt navn er Yngve Gjerde, og jeg skal geleide deg gjennom kveldens oppgjør i Spania.
    0'
    Lagoppstillingene kommer rundt klokken 19.45, en drøy time før kampstart. I mellomtiden kan vi ta for oss litt fakta før det hele braker løs!
    0'
    Dette oppgjøret er nesten som en gruppefinale. Laget som eventuelt tar tre poeng på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, vil ha én fot i utslagsrundene. I skrivende stund troner Liverpool øverst i gruppe E med åtte poeng, mens Sevilla har 2. plassen med syv poeng.
    0'
    Det tilsvarende oppgjøret på Anfield endte med uavgjort og 2-2. Da scoret Roberto Firmino og Mohamed Salah målene for Liverpool, mens Wissam Ben Yedder og Joaquin Correa fant nettmaskene for spanjolene.
    0'
    Sevilla XI: Rico - Mercado, Geis, Lenglet, Escudero - Pizarro, Nzonzi, Banega - Sarabia, Nolito, Ben Yedder.
    0'
    Liverpool XI: Karius, Gomez, Klavan, Lovren, Moreno - Hendersom, Wijnaldum, Coutinho - Salah, Mane, Firmino.
    0'
    Det andre oppgjøret i denne gruppen mellom Spartak Moskva og Maribor, endte med uavgjort og 1-1. Det betyr at både Liverpool og Sevilla kan sikre plassen i 16-delsfinalen med seier her.
    0'
    Den uslåelige Champions League-hymnen har gått sin gang, og vi er snart igang!
    0'
    Sevilla får kampen underveis.
    0'
    Mål for Liverpool!
    Sevilla 0 - 1 Liverpool
    Mål: Roberto Firmino
    Målgivende: Georginio Wijnaldum
    Så sitter den for Liverpool! Firmino plukker opp en stuss fra Wijnaldum etter en corner og banker ballen i mål! Drømmestart for Liverpool!
    2'
    I skrivende stund er Liverpool klare for utslagsrundene.
    4'
    Har ikke hatt mye å by på de første minuttene her, hjemmelaget.
    5'
    Hjørnespark
    Mané prøver å finne Salah med et innlegg, men det ender med corner.
    8'
    Coutinho svinger inn, men det bokses unna av Rico.
    8'
    Firminos scoring var for øvrig hans fjerde mål på fem kamper i årets Champions League.
    9'
    Sevilla får en mulighet til å flytte opp folk på en dødball, men det er fyrktelig svakt slått av Banega, og Karius plukker enkelt.
    9'
    Skudd på mål
    Sevilla får sin første brukbare mulighet i kampen gjennom venstrebacken Escudero, men han går for avslutning og banker den i nettveggen.
    11'
    En ganske slurvete start fra Sevilla. Til tross for at de har hele 71 prosent av ballinnehavet, spilles det en del feilpasninger.
    15'
    For en mulighet for Sevilla! Og for en redning av Karius! Nolito får ballen og rundlurer Gomez, og skal bare bøye den i det lengste hjørnet. Karius får på mesterlig vis en hånd på ballen, som går i stolpen, før den tyske målvakten plukker returen!
    17'
    Ny stor mulighet for spanjolene! Denne gang er det Ben Yedder som kommer fri, han får den forbi Karius, men avslutningen barberer stolpen og går like utenfor!
    20'
    To skikkelige skremmeskudd fra Sevilla!
    20'
    Så er det Liverpool som får en enorm sjanse! Firmino kommer alene med Rico, men Sevilla-målvakten henger med og får reddet avslutningen! Corner for Liverpool.
    22'
    Sevilla 0 - 2 Liverpool
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: Roberto Firmino
    Samme oppskrift fra Liverpool! Denne gang er det Firmino som vinner duellen og stusser den videre i feltet, og på bakerste stolpe dukker Mané opp og setter inn 2-0!
    22'
    Liverpool har fått mye kritikk for å være for svake på både offensive og defensive dødballer, men i denne kampen stemmer klisjeen: Corner er mål.
    23'
    Henderson veldig tøff i et forsøk på å gjenvinne ball. Lager frispark.
    29'
    Sevilla 0 - 3 Liverpool
    Lekestue for Liverpool! Mané spilles fri og avslutter alene med keeper. Rico redder mesterlig, men gir retur i farlig område, og foran åpent mål venter Firmino, som setter inn 3-0!
    30'
    Liverpool gjør som de vil i Spania!
    31'
    - Det ser ut som to forskjellige idretter når Geis løper mot Mané. Én som har blitt hentet fra løkka, og en som spiller profesjonell fotball, sier kommentator Morten Langli.
    33'
    Sarabia drar seg lekkert forbi tidligere Sevilla-spiller Moreno, men han felles og får frispark.
    35'
    Hjørnespark
    Coutinho og Salah kombinerer fint, og tvinger frem et Liverpool-hjørnespark.
    36'
    Coutinho svinger ballen inn, men det blir ikke scoring denne gangen.
    37'
    Nok en gang triller Liverpool seg gjennom Sevilla-forsvaret. Det går for fort for spanjolene! Salah spilles fri av Coutinho, men Rico redder egypterens forsøk.
    40'
    Hjørnespark
    Påfølgende corner ender i ingenting for Merseyside-klubben.
    41'
    Mané kommer seg nok en gang fri på sin venstrekant, men innlegget plukkes av Rico.
    43'
    Akkurat nå er det farlig hver eneste gang Liverpool kommer fremover. Kan bli en lang, lang kveld for Sevilla!
    43'
    Hjørnespark
    Moreno skal heade et innlegg tilbake til Karius, men gir istedet bort en corner.
    44'
    Svakt slått av Banega. Liverpool får klarert.
    44'
    Coutinho leker med Banega og får frispark.
    45'
    Coutinho tester skuddfoten fra langt hold, men skuddet er svakt og går rett på Rico.
    45'+1
    45'+3
    Liverpool går til pause med en overlegen ledelse. Her må Sevilla finne på noe lurt i pausen.
    45'+3
    46'
    Liverpool setter igang den andre omgangen.
    46'
    Dette blir jo naturligvis uhyre vanskelig for Sevilla å komme tilbake fra. Med unntak av de to store sjansene de skapte, hadde de ingenting å stille opp med.
    48'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 3 Liverpool
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Ever Banega
    Sevilla reduserer! Banea svinger inn et frispark og Ben Yedder rager høyest og stanger ballen i mål!
    51'
    Da er det plutselig kamp igjen!
    53'
    Hjørnespark
    Sevilla henger bedre med nå. Tvinger frem et hjørnespark.
    58'
    Klareres enkelt fra Liverpool.
    59'
    STRAFFE TIL SEVILLA! Alberto Moreno roter det til og feller Ben Yedder!
    60'
    Sevilla 2 - 3 Liverpool
    Redusering! Ben Yedder må ha to forsøk for å score, men det blir uansett mål! Det første straffesparket går i mål, men dommer beordrer at det må tas på nytt da Sevilla-spillerne løper inn for tidlig. Men Ben Yedder er rolig som skjæra på tunet på forsøk nummer to og sender Karius feil vei!
    61'
    Nå er det plutselig ordentlig spenning igjen!
    62'
    Offside
    Sevilla treffer tverrliggeren, men spillet var allerede vinket av for offside! Nå må dere passe dere, Liverpool!
    63'
    For en match dette har vært altså!
    67'
    Knallhard duell mellom Henderson og Escudero. Sistnevnte får frispark.
    68'
    Offside
    Sarbia avvinkes for offside.
    70'
    Salah får en kjempesjanse, men Sevilla-forsvarerne får kastet seg frem og blokkert avslutningen fra 16-meteren! Corner for Liverpool.
    71'
    Hjørnespark
    Klareres.
    72'
    Hjørnespark
    Sevilla vinner et nytt hjørnespark her.
    78'
    Karius bokser unna.
    78'
    Hjørnespark
    Liverpool setter igang en voldsom kontring og Can får en enorm mulighet! Mané står klar til å score på åpent mål, men Banega har tatt et enorm returløp og avverger til corner!
    78'
    Corneren klareres enkelt.
    79'
    Mané kommer gjennom ut av det blå, men mannen i rødt klinker ballen utenfor alene med keeper!
    82'
    Der kunne senegaleseren punktert oppgjøret.
    82'
    Oooh, Sevilla får en mulighet da Escudero slår et innlegg ut 45 grader, men Sarabia når akkurat ikke frem! Det kunne blitt en stor mulighet!
    85'
    Har Sevilla en liten sluttspurt i seg her?
    89'
    Vi er inne på overtid nå. Skal Liverpool slippe med skrekken?
    90'+1
    Sevilla 3 - 3 Liverpool
    Mål: Guido Pizarro
    ER DET MULIG!? Sevilla har hentet inn 3-0-ledelsen! Pizarro dunker ballen i mål etter en corner! Hva i alle dager er dette for noe!?