556
152
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til RCD Mallorca.
    1'
    Dani Rodriguez (RCD Mallorca) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    3'
    Frisparket tildelt Sevilla FC er farlig nær RCD Mallorcas målområde.
    3'
    Sergio Ramos
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Sergio Ramos avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    6'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler RCD Mallorca en corner. Dani Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Vedat Muriqi
    Vedat Muriqi (RCD Mallorca) prøver å heade ballen i mål på Ramon Sanchez Pizjuan, men mislykkes.
    13'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark RCD Mallorca.
    15'
    En av RCD Mallorcas spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    16'
    Lucas Ocampos
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Lucas Ocampos avslutter utenfor.
    17'
    Nemanja Radonjic
    Sjanse i Sevilla! Nemanja Radonjic (RCD Mallorca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Gult kort til Mallorca
    Samu
    Dommeren gir Samu (RCD Mallorca) et gult kort.
    21'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Frispark til RCD Mallorca på halvdelen til Sevilla FC.
    26'
    Copete
    Copete (RCD Mallorca) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Frispark Sevilla FC.
    32'
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    38'
    Isaac Romero Bernal
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    Mallorca, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    44'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Suso
    Ut: Lucien Agoume
    Quique gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Lucien Agoume og setter inn Suso.
    46'
    RCD Mallorca angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    48'
    Suso
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Suso fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    50'
    I Sevilla slår Suso en corner fra høyre.
    51'
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Isaac Romero Bernal går utenfor.
    51'
    Suso (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    55'
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Nemanja Radonjic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    I Sevilla slår Dani Rodriguez en corner fra høyre.
    59'
    Raillo
    RCD Mallorca avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan og Raillo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sevilla FC.
    59'
    59'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler RCD Mallorca en corner. Dani Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Spillerbytte - Mallorca
    Inn: Cyle Larin
    Ut: Nemanja Radonjic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Mallorca. Inn kommer Cyle Larin, mens Nemanja Radonjic tar plass på benken.
    60'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Mallorca
    Mål: Youssef En-Nesyri
    Målgivende: Suso
    Mål! Youssef En-Nesyri gir Sevilla FC ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Suso.
    61'
    Samu
    RCD Mallorca fosser forover og Samu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    RCD Mallorca angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Suso (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    66'
    66'
    Jesus Navas
    Jesus Navas (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    66'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Sevilla FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    Inn: Sergi Darder
    Ut: Dani Rodriguez
    RCD Mallorca bytter ut Dani Rodriguez med Sergi Darder. Dette er det andre byttet som Javier Aguirre gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Antonio Sanchez
    Ut: Martin Valjent
    Martin Valjent (RCD Mallorca) erstattes av Antonio Sanchez.
    71'
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Omar Mascarell
    Bytte for RCD Mallorca. Manu Morlanes kommer inn for Omar Mascarell på Ramon Sanchez Pizjuan.
    71'
    71'
    Copete
    Copete (RCD Mallorca) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    72'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til RCD Mallorca.
    73'
    Sevilla 2 - 0 Mallorca
    Mål: Isaac Romero Bernal
    Målgivende: Youssef En-Nesyri
    Mål! Isaac Romero Bernal gir Sevilla FC en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Youssef En-Nesyri før målet.
    75'
    Frispark for RCD Mallorca på egen banehalvdel.
    77'
    Nemanja Gudelj vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Isaac Romero Bernal
    Sevilla FC bytter ut Isaac Romero Bernal med Dodi Lukebakio.
    82'
    Inn: Marcos Acuna
    Ut: Nemanja Gudelj
    Quique (Sevilla FC) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Marcos Acuna erstatter Nemanja Gudelj som sannsynligvis er skadet.
    82'
    RCD Mallorca angriper, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside.
    82'
    Inn: Abdon
    Ut: Vedat Muriqi
    RCD Mallorca gjør sitt femte bytte. Vedat Muriqi erstattes av Abdon.
    83'
    85'
    RCD Mallorca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    RCD Mallorca fosser fremover, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    87'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Quique (Sevilla FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Erik Lamela erstatter Youssef En-Nesyri.
    90'
    Dodi Lukebakio
    Dodi Lukebakio (Sevilla FC) kommer til avslutning på Ramon Sanchez Pizjuan, men headingen blir reddet.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Juanlu
    Ut: Jesus Navas
    Sevilla FC bytter ut Jesus Navas med Juanlu. Dette er det femte byttet som Quique gjør i dagens kamp.
    90'+4
    90'+4
    Mål for Mallorca!
    Sevilla 2 - 1 Mallorca
    Mål: Abdon
    Målgivende: Sergi Darder
    Mål! Abdon (RCD Mallorca) header inn 2-1 og reduserer på Ramon Sanchez Pizjuan. Sergi Darder sto for den målgivende pasningen.