Dommeren gir Franco Vazquez (Sevilla FC) et gult kort.
    Spillet på Ramon Sanchez Pizjuan er stoppet midlertidig fordi Sergi Darder ligger nede.
    8'
    Frispark
    8'
    Sergi Darder ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    9'
    Quincy Promes
    Sevilla FC angriper på Ramon Sanchez Pizjuan, men Quincy Promes header utenfor.
    10'
    Frispark
    10'
    RCD Espanyol angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    12'
    Frispark
    13'
    Pablo Sarabia (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Frispark
    16'
    Kan RCD Espanyol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Daniel Carrico
    Daniel Carrico (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    18'
    Esteban Granero
    Esteban Granero (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    19'
    Frispark
    21'
    Andre Silva
    Målsjanse til Sevilla FC! Andre Silva treffer mål, men keeper redder.
    24'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Pablo Sarabia (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    24'
    Frispark
    25'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Sergio Garcia
    Sjanse i Sevilla! Sergio Garcia (RCD Espanyol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    Didac Vila
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Didac Vila går utenfor.
    28'
    Andre Silva
    Andre Silva (Sevilla FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    Frispark
    30'
    33'
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Pablo Sarabia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    RCD Espanyol avanserer forover i Sevilla. Sergio Garcia avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Frispark
    36'
    Frispark
    36'
    Borja Iglesias
    Målsjanse! Borja Iglesias (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Mål for RCD Espanyol!
    Sevilla 0 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Borja Iglesias
    Målgivende: Sergi Darder
    Mål! Borja Iglesias gir RCD Espanyol ledelsen 0-1 i Sevilla. Sergi Darder var nest sist på ballen.
    38'
    Frispark
    38'
    Frispark
    40'
    Frispark
    40'
    Santiago Jaime Latre tildeler Sevilla FC en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    I Sevilla slår Ever Banega en corner fra høyre.
    42'
    42'
    Jesus Navas
    Jesus Navas (Sevilla FC) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    Ever Banega (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    43'
    Andre Silva
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Andre Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Sergi Darder
    Sergi Darder (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Pablo Sarabia fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Wissam Ben Yedder
    Ut: Quincy Promes
    Quincy Promes (Sevilla FC) erstattes av Wissam Ben Yedder.
    46'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    46'
    Sjanse til RCD Espanyol! Esteban Granero er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    52'
    Frispark
    52'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Dommer Santiago Jaime Latre gir Esteban Granero (RCD Espanyol) et gult kort.
    54'
    Frispark
    54'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for RCD Espanyol er nær straffområde.
    56'
    RCD Espanyol angriper. Borja Iglesias får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Gabriel Mercado
    Gabriel Mercado (Sevilla FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Frispark
    63'
    Sevilla FC angriper og Pablo Sarabia får avsluttet. Headingen treffer ikke RCD Espanyol-målet.
    64'
    I Sevilla slår Pablo Sarabia en corner fra venstre.
    66'
    Andre Silva
    Sevilla FC angriper på Ramon Sanchez Pizjuan. Andre Silva header utenfor.
    68'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Leo Baptistao
    Ut: Oscar Melendo
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Melendo med Leo Baptistao.
    70'
    Santiago Jaime Latre tildeler Sevilla FC en corner. Ever Banega sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Gabriel Mercado
    Målgivende: Ever Banega
    Mål! Gabriel Mercado utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Ever Banega.
    70'
    RCD Espanyol fosser forover og Sergi Darder fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Inn: Maxime Gonalons
    Ut: Franco Vazquez
    Sevilla FC gjør sitt andre bytte. Franco Vazquez erstattes av Maxime Gonalons.
    75'
    Inn: Victor Sanchez
    Ut: Sergi Darder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Victor Sanchez, mens Sergi Darder tar plass på benken.
    76'
    Frispark RCD Espanyol.
    77'
    Esteban Granero (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    78'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Sevilla FC.
    78'
    Wissam Ben Yedder
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Wissam Ben Yedder avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Inn: Javi Lopez
    Ut: Roberto Rosales
    Bytte for RCD Espanyol. Javi Lopez kommer inn for Roberto Rosales på Ramon Sanchez Pizjuan.
    81'
    Andre Silva
    Andre Silva (Sevilla FC) header ballen mot mål, men RCD Espanyol klarerer.
    82'
    82'
    82'
    Leo Baptistao
    Leo Baptistao (RCD Espanyol) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Sevilla FC angriper. Daniel Carrico får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Diego Lopez
    Diego Lopez (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Esteban Granero (RCD Espanyol) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    85'
    85'
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Sergio Garcia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    86'
    Andre Silva
    Andre Silva (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    86'
    87'
    Sergio Escudero
    Sergio Escudero (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Målsjanse til Sevilla FC! Wissam Ben Yedder treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    Sevilla 2 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Mål! Wissam Ben Yedder gir Sevilla FC en 2-1 ledelse. Ever Banega sto for den målgivende pasningen.
    89'+1
    Inn: Ibrahim Amadou
    Ut: Pablo Sarabia
    Sevilla FC gjør sitt tredje bytte. Pablo Sarabia erstattes av Ibrahim Amadou.
    90'+2
    90'+2
    RCD Espanyol angriper i Sevilla. Esteban Granero fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    Esteban Granero (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.