Frispark til Real Madrid på halvdelen til Sevilla FC.
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    Franco Vazquez (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Real Madrid.
    12'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler Sevilla FC en corner. Sergio Escudero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Gabriel Mercado
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Gabriel Mercado avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    14'
    Casemiro
    Real Madrid angriper. Casemiro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Karim Benzema (Real Madrid) vinkes av for offside i Sevilla.
    18'
    Marco Asensio
    Marco Asensio (Real Madrid) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    20'
    Real Madrid er på skuddhold på dette frisparket.
    20'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Kan Real Madrid kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    21'
    Mateo Kovacic
    Mateo Kovacic (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    22'
    Miguel Layun
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Miguel Layun avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    24'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Real Madrid
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Luis Muriel
    Wissam Ben Yedder dundrer ballen i mål og Sevilla FCtar ledelsen 1-0 på Ramon Sanchez Pizjuan. Flott spill fra Luis Muriel før målet.
    26'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    31'
    Franco Vazquez (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    33'
    Clement Lenglet
    Sevilla FC angriper på Ramon Sanchez Pizjuan. Clement Lenglet header utenfor.
    33'
    37'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Sjanse til Sevilla FC! Gabriel Mercado er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    Gult kort til Sevilla
    Gabriel Mercado (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Antonio Mateu Lahoz.
    42'
    43'
    Sevilla 2 - 0 Real Madrid
    Mål: Miguel Layun
    Målgivende: Steven Nzonzi
    Mål! Sevilla FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Miguel Layun på Ramon Sanchez Pizjuan. Det er en fin assist fra Steven Nzonzi.
    45'
    45'+1
    46'
    Lucas Vazquez
    Lucas Vasquez (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Lucas Vasquez (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    52'
    55'
    Sergio Ramos
    Sergio Ramos (Real Madrid) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    56'
    56'
    Wissam Ben Yedder
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Wissam Ben Yedder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    Real Madrid har fått straffespark på Ramon Sanchez Pizjuan!
    57'
    Real Madrid får straffe på Ramon Sanchez Pizjuan. Sergio Ramos mislykkes med å sette den i mål!
    58'
    59'
    Luis Muriel
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Luis Muriel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    60'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Sandro Ramirez
    Ut: Luis Muriel
    Luis Muriel (Sevilla FC) erstattes av Sandro Ramirez.
    62'
    62'
    David Soria ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Sevilla FC slipper å klare seg uten David Soria som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    65'
    I Sevilla slår Marco Asensio en corner fra høyre.
    66'
    Real Madrid angriper i Sevilla. Sergio Ramos fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Sandro Ramirez
    Sandro Ramirez (Sevilla FC) header utenfor.
    67'
    69'
    Guido Pizarro
    Dommer Antonio Mateu Lahoz gir Guido Pizarro (Sevilla FC) et gult kort.
    69'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Borja Mayoral
    Ut: Dani Ceballos
    Zinedine Zidane gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Dani Ceballos og setter inn Borja Mayoral.
    70'
    73'
    Karim Benzema
    Karim Benzema (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    74'
    Real Madrid avanserer forover i Sevilla. Karim Benzema avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Casemiro
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Casemiro avslutter utenfor.
    78'
    Inn: Roque Mesa
    Ut: Franco Vazquez
    Sevilla FC gjør sitt andre bytte. Franco Vazquez erstattes av Roque Mesa.
    79'
    Offside! Wissam Ben Yedder (Sevilla FC) er alene igjennom, men dommer Antonio Mateu Lahoz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    80'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Marco Asensio går utenfor.
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Wissam Ben Yedder får behandling for en skade på banen.
    81'
    Inn: Daniel Carrico
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Daniel Carrico (Sevilla FC) erstatter Wissam Ben Yedder som muligens er skadet.
    81'
    Wissam Ben Yedder er tilbake i kampen igjen.
    82'
    83'
    Sjanse i Sevilla! Sandro Ramirez (Sevilla FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    83'
    Gult kort til Real Madrid
    Sergio Ramos (Real Madrid) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    83'
    Real Madrid scorer selvmål!
    Sevilla 3 - 0 Real Madrid
    Mål: Sergio Ramos
    Sergio Ramos setter ballen i eget mål! 3-0.
    84'
    Lucas Vasquez (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    86'
    Borja Mayoral
    Borja Mayoral (Real Madrid) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Mål for Real Madrid!
    Sevilla 3 - 1 Real Madrid
    Mål: Borja Mayoral
    Målgivende: Marco Asensio
    Borja Mayoral (Real Madrid) header ballen i mål og reduserer til 3-1 på Ramon Sanchez Pizjuan. Marco Asensio sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Inn: Marcos Llorente
    Ut: Casemiro
    Bytte for Real Madrid. Marcos Llorente kommer inn for Casemiro på Ramon Sanchez Pizjuan.
    87'
    88'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    89'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    90'
    90'+4
    Real Madrid scorer på straffe!
    Sevilla 3 - 2 Real Madrid
    Real Madrid reduserer til 3-2 etter at Sergio Ramos setter straffesparket sikkert i mål på Ramon Sanchez Pizjuan.
    90'+5
    Sergio Escudero
    Sergio Escudero (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+5
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Real Madrid får straffe av Antonio Mateu Lahoz på Ramon Sanchez Pizjuan.