Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Eduardo Camavinga avslutter utenfor.
    6'
    Anthony Martial
    Målsjanse! Anthony Martial (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Real Madrid.
    15'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    18'
    Frispark Sevilla FC.
    19'
    Frispark i en god posisjon for Sevilla FC!
    20'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Real Madrid
    Mål: Ivan Rakitic
    Mål! Ivan Rakitic gir Sevilla FC ledelsen 1-0 i Sevilla.
    21'
    22'
    Sevilla 2 - 0 Real Madrid
    Mål: Erik Lamela
    Målgivende: Jesus Corona
    Mål! Erik Lamela øker ledelsen til 2-0. Jesus Corona sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Sevilla FC angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    28'
    Real Madrid fosser fremover, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    29'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Real Madrid
    Eduardo Camavinga (Real Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    32'
    Karim Benzema
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Gult kort til Sevilla
    Anthony Martial (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Anthony Martial får behandling for en skade på banen.
    40'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Rafa Mir
    Ut: Anthony Martial
    Rafa Mir (Sevilla FC) erstatter Anthony Martial som muligens er skadet.
    41'
    45'+2
    45'+4
    Real Madrid angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    45'+4
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Papu Gomez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Oliver Torres, mens Papu Gomez tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Eduardo Camavinga
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt første bytte for dagen. Rodrygo erstatter Eduardo Camavinga.
    46'
    46'
    Real Madrid angriper. Karim Benzema får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    48'
    50'
    Mål for Real Madrid!
    Sevilla 2 - 1 Real Madrid
    Mål: Rodrygo
    Målgivende: Dani Carvajal
    Real Madrid reduserer til 2-1 etter et mål av Rodrygo. Dani Carvajal var nest sist på ballen.
    50'
    Eder Militao
    Målsjanse til Real Madrid! Eder Militao treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Eder Militao (Real Madrid) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ivan Rakitic (Sevilla FC) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Ivan Rakitic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    60'
    Oliver Torres
    Oliver Torres (Sevilla FC) header utenfor.
    62'
    Inn: Nemanja Gudelj
    Ut: Marcos Acuna
    Julen Lopetegui gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Marcos Acuna og setter inn Nemanja Gudelj.
    62'
    Inn: Ludwig Augustinsson
    Ut: Jesus Corona
    Jesus Corona (Sevilla FC) erstattes av Ludwig Augustinsson.
    62'
    Karim Benzema (Real Madrid) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    63'
    66'
    Jesus Navas
    Jesus Navas (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Lucas Ocampos
    Ut: Erik Lamela
    Sevilla FC bytter ut Erik Lamela med Lucas Ocampos.
    72'
    Rafa Mir
    Sevilla FC angriper og Rafa Mir får avsluttet. Headingen treffer ikke Real Madrid-målet.
    73'
    Luka Modric
    Luka Modric (Real Madrid) header mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Målet til Real Madrid sjekkes av VAR
    76'
    Målet til Real Madrid blir annullert
    78'
    78'
    Nacho
    Nacho fra Real Madrid er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    78'
    Rafa Mir
    Rafa Mir (Sevilla FC) header ballen mot mål, men Real Madrid klarerer.
    80'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Real Madrid.
    81'
    Diego Carlos
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Diego Carlos (Sevilla FC) et gult kort.
    81'
    Sevilla 2 - 2 Real Madrid
    Mål: Nacho
    Mål! Real Madrid utligner på Ramon Sanchez Pizjuan. Målscorer: Nacho. Flott spill fra Dani Carvajal før målet.
    82'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Luka Modric
    Bytte for Real Madrid. Marco Asensio kommer inn for Luka Modric på Ramon Sanchez Pizjuan.
    82'
    Inn: Nacho
    Ut: Lucas Vazquez
    Real Madrid bytter ut Lucas Vazquez med Nacho. Dette er det tredje byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    82'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    82'
    Dommeren gir Oliver Torres (Sevilla FC) et gult kort.
    83'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Karim Benzema går utenfor.
    84'
    87'
    Sevilla 2 - 3 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Rodrygo
    Mål! Real Madrid tar ledelsen 2-3 takket være en scoring av Karim Benzema på Ramon Sanchez Pizjuan. Flott spill fra Rodrygo før målet.
    90'+2
    90'+5
    Inn: Mariano Diaz
    Ut: Karim Benzema
    Real Madrid gjør sitt fjerde bytte. Karim Benzema erstattes av Mariano Diaz.
    90'+6
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside.
    90'+6
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    90'+8
    Mariano Diaz
    Mariano Diaz (Real Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+9
    Toni Kroos
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Toni Kroos (Real Madrid) det gule kortet.