Dagens dommer, Cuneyt Cakir, blåser i gang kampen.
    Munir El Haddadi (Sevilla FC) vinkes av for offside i Sevilla.
    3'
    Lucas Ocampos
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Lucas Ocampos avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Cuneyt Cakir tildeler Sevilla FC en corner. Oliver Torres sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Jesus Navas
    Sjanse i Sevilla! Jesus Navas (Sevilla FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Joan Jordan (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    6'
    Munir El Haddadi
    På Ramon Sanchez Pizjuan skyter Munir El Haddadi (Sevilla FC) rett i tverrliggeren!
    7'
    I Sevilla slår Joan Jordan en corner fra høyre.
    7'
    Joan Jordan (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    7'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Munir El Haddadi (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Offside! Munir El Haddadi (Sevilla FC) er alene igjennom, men dommer Cuneyt Cakir ser at linjemannen er oppe med flagget.
    9'
    Brandon Soppy (Stade Rennes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ramon Sanchez Pizjuan.
    10'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    12'
    Brandon Soppy er på beina igjen og fortsetter kampen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    13'
    Daniele Rugani ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    15'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Stade Rennes.
    17'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Nayef Aguerd
    Ut: Daniele Rugani
    Det virker som Daniele Rugani ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Nayef Aguerd.
    17'
    Frispark Stade Rennes.
    19'
    21'
    Målsjanse! Lucas Ocampos (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Munir El Haddadi (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    24'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Sevilla FC fosser forover og Lucas Ocampos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    I Sevilla slår Marcos Acuna en corner fra venstre.
    27'
    Luuk De Jong
    Sevilla FC angriper og Luuk De Jong får avsluttet. Headingen treffer ikke Stade Rennes-målet.
    27'
    Sjanse til Sevilla FC! Lucas Ocampos er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Oliver Torres (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    29'
    29'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    30'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Sevilla
    Oliver Torres
    Dommer Cuneyt Cakir gir Oliver Torres (Sevilla FC) et gult kort.
    31'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    32'
    Martin Terrier
    Stade Rennes angriper i Sevilla. Martin Terrier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frisparket tildelt Stade Rennes er farlig nær Sevilla FCs målområde.
    34'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    38'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    39'
    Cuneyt Cakir tildeler Sevilla FC en corner. Joan Jordan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Sevilla FCs Munir El Haddadi blåses av for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    45'
    45'+1
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    45'+2
    Munir El Haddadi (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    48'
    Joan Jordan
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Joan Jordan avslutter utenfor.
    48'
    Inn: James Lea Siliki
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer James Lea Siliki, mens Benjamin Bourigeaud tar plass på benken.
    49'
    Dommer Cuneyt Cakir ser at linjemannen løfter flagget, og Sevilla FCs Munir El Haddadi blåses av for offside.
    51'
    52'
    53'
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Rennes
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Marcos Acuna
    Mål! Luuk De Jong gir Sevilla FC en 1-0 ledelse. Flott spill fra Marcos Acuna før målet.
    55'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    58'
    Gult kort til Rennes
    James Lea Siliki
    James Lea Siliki (Stade Rennes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    61'
    61'
    Det blir farlig! Frispark for Sevilla FC er nær straffområde.
    62'
    Jonas Martin
    Dommeren gir Jonas Martin (Stade Rennes) et gult kort.
    62'
    Luuk De Jong (Sevilla FC) kommer til avslutning på Ramon Sanchez Pizjuan, men headingen blir reddet.
    63'
    63'
    64'
    64'
    69'
    Clement Grenier
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Clement Grenier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    73'
    74'
    Frispark i en god posisjon for Sevilla FC!
    75'
    Jules Kounde
    Jules Kounde (Sevilla FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Munir El Haddadi fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Ivan Rakitic
    Ut: Oliver Torres
    Sevilla FC gjør sitt første bytte. Oliver Torres erstattes av Ivan Rakitic.
    76'
    Inn: Dalbert
    Ut: Brandon Soppy
    Julien Stephan gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Brandon Soppy og setter inn Dalbert.
    77'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Clement Grenier
    Clement Grenier (Stade Rennes) erstattes av Romain Del Castillo.
    77'
    Ivan Rakitic
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Ivan Rakitic fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Sevilla FC angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    79'
    Joan Jordan
    Joan Jordan (Sevilla FC) fyrer av et skudd på Ramon Sanchez Pizjuan – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    79'
    80'
    81'
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Munir El Haddadi avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    85'
    Inn: Youssef En-Nesyri
    Ut: Luuk De Jong
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Youssef En-Nesyri erstatter Luuk De Jong.
    85'
    Inn: Franco Vazquez
    Ut: Munir El Haddadi
    Sevilla FC bytter ut Munir El Haddadi med Franco Vazquez.
    85'
    86'
    Damien Da Silva
    Damien Da Silva (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    87'
    87'
    Inn: Nemanja Gudelj
    Ut: Joan Jordan
    Bytte for Sevilla FC. Nemanja Gudelj kommer inn for Joan Jordan på Ramon Sanchez Pizjuan.
    89'
    89'
    Frispark Sevilla FC.
    90'+2
    Stade Rennes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sevilla FC.
    90'+2
    Youssef En-Nesyri
    Sevilla FC angriper. Youssef En-Nesyri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.