152
111
    En av Sevilla FCs spillere går i offside.
    1'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    2'
    Ivan Rakitic
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Ivan Rakitic går utenfor.
    3'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    5'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    6'
    Oliver Torres
    Oliver Torres (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Rafa Mir
    I Sevilla får Rafa Mir (Sevilla FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    9'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    12'
    I Sevilla slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    14'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    14'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Jose Luis Morales får behandling for en skade på banen.
    19'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Nicolas Jackson
    Ut: Jose Luis Morales
    Jose Luis Morales (Villarreal CF) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Nicolas Jackson.
    21'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Villarreal CF.
    21'
    Frispark Sevilla FC.
    21'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Suso
    Målsjanse til Sevilla FC! Suso treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    27'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Villarreal
    Mål: Rafa Mir
    Målgivende: Suso
    Rafa Mir setter ballen i nettet og Sevilla FC leder nå 1-0. Flott spill fra Suso før målet.
    34'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    37'
    Pape Alassane Gueye
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Pape Alassane Gueye avslutter utenfor.
    38'
    Juan Foyth
    Juan Foyth (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    40'
    Giovani Lo Celso
    Målsjanse! Giovani Lo Celso (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Nicolas Jackson
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Nicolas Jackson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Offside! Nicolas Jackson blir vinket av og Villarreal CF må dermed bygge opp et nytt angrep.
    44'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    44'
    Målet til Villarreal blir annullert
    45'
    45'+1
    Suso
    På Ramon Sanchez Pizjuan fyrer Suso (Sevilla FC) av et skudd - i stolpen!
    45'+2
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Juan Foyth
    I Sevilla header Juan Foyth (Villarreal CF) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+3
    Villarreal CF angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    Samuel Chukwueze
    Sjanse til Villarreal CF! Samuel Chukwueze er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Bryan Salvatierra
    Bryan Salvatierra (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    48'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Sevilla FC.
    50'
    Villarreal CF avanserer forover i Sevilla. Nicolas Jackson avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    53'
    Villarreal CF fosser forover og Samuel Chukwueze fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    I Sevilla slår Giovani Lo Celso en corner fra høyre.
    55'
    Mål for Villarreal!
    Sevilla 1 - 1 Villarreal
    Mål: Pau Torres
    Målgivende: Yeremi Pino
    Mål! Pau Torres utligner for Villarreal CF. Stillingen er dermed 1-1 i Sevilla. Det er en fin assist fra Yeremi Pino.
    55'
    55'
    Målet til Villarreal blir stående
    57'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Youssef En-Nesyri
    Ut: Rafa Mir
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria (Sevilla FC) gjør sitt første bytte for dagen. Youssef En-Nesyri erstatter Rafa Mir.
    58'
    Inn: Lucas Ocampos
    Ut: Bryan Salvatierra
    Bryan Salvatierra (Sevilla FC) erstattes av Lucas Ocampos.
    58'
    Sevilla FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Frispark Villarreal CF.
    62'
    Dani Parejo
    Villarreal CF angriper i Sevilla. Dani Parejo fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Ramon Terrats
    Villarreal CF bytter ut Ramon Terrats med Etienne Capoue. Dette er det andre byttet som Quique Setien gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Alex Baena
    Ut: Yeremi Pino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Alex Baena, mens Yeremi Pino tar plass på benken.
    66'
    67'
    Gult kort til Villarreal
    Juan Foyth
    Juan Foyth (Villarreal CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    70'
    Inn: Fernando
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Sevilla FC gjør sitt tredje bytte. Pape Alassane Gueye erstattes av Fernando.
    71'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    72'
    Aissa Mandi
    Aissa Mandi (Villarreal CF) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    73'
    73'
    75'
    Etienne Capoue
    Villarreal CF angriper. Etienne Capoue får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Villarreal CF en corner. Giovani Lo Celso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Dani Parejo
    79'
    Inn: Jesus Navas
    Ut: Alex Telles
    Sevilla FC bytter ut Alex Telles med Jesus Navas.
    80'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Suso
    Bytte for Sevilla FC. Erik Lamela kommer inn for Suso på Ramon Sanchez Pizjuan.
    80'
    81'
    Inn: Jorge Cuenca
    Ut: Aissa Mandi
    Aissa Mandi (Villarreal CF) erstattes av Jorge Cuenca.
    82'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Giovani Lo Celso
    Quique Setien gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut Giovani Lo Celso og setter inn Alberto Moreno.
    82'
    83'
    83'
    85'
    Gult kort til Sevilla
    Erik Lamela
    Erik Lamela (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Erik Lamela
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Erik Lamela avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    89'
    Jesus Navas
    Jesus Navas (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Sevilla FC angriper, men blir avblåst for offside.
    90'
    Alberto Moreno
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Alberto Moreno går utenfor.
    90'+2
    90'+4
    Sevilla 2 - 1 Villarreal
    Mål: Youssef En-Nesyri
    Målgivende: Ivan Rakitic
    Sevilla FC tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Youssef En-Nesyri. Ivan Rakitic var nest sist på ballen.