Mål for Villarreal!
    Sevilla 0 - 1 Villarreal
    Mål: Arnaut Danjuma
    Målgivende: Alex Baena
    Arnaut Danjuma setter ballen i nettet og Villarreal CF leder nå 0-1. Alex Baena var nest sist på ballen.
    2'
    Skudd på mål, Villarreal
    Nicolas Pepe
    Villarreal CF angriper i Sevilla. Nicolas Pepe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    VAR sjekker om det er straffe til Villarreal
    7'
    Ingen straffe til Villarreal
    7'
    Sevilla blir avblåst for offside
    Isaac Romero Bernal
    Sevilla FC angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Målet til Sevilla sjekkes av VAR
    9'
    Målet til Sevilla blir annullert
    10'
    Sevilla får tildelt et frispark
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    11'
    Sevilla FC fosser fremover, men Isidro Diaz de Mera Escuderos blåser for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    14'
    Sevilla får tildelt et hjørnespark
    Dodi Lukebakio
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Sevilla FC en corner. Dodi Lukebakio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    Lucas Ocampos
    I Sevilla header Lucas Ocampos (Sevilla FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Skudd på mål, Sevilla
    Adria Pedrosa
    Sevilla FC fosser forover og Adria Pedrosa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Sjanse til Sevilla FC! Isaac Romero Bernal er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Frispark i en god posisjon for Sevilla FC!
    17'
    Loic Bade
    Loic Bade (Sevilla FC) avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    18'
    Dodi Lukebakio (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    19'
    Adria Pedrosa (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    19'
    Villarreal får tildelt et frispark
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    20'
    Kike Salas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Kike Salas er på beina igjen og fortsetter kampen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    22'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Villarreal CF.
    26'
    Lucas Ocampos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    Lucas Ocampos er på beina igjen og fortsetter kampen.
    28'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    30'
    Dodi Lukebakio (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    34'
    Kike Salas
    Sevilla FC avancerar på Ramon Sanchez Pizjuan och Kike Salas får en nickmöjlighet – utanför!
    34'
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Adria Pedrosa går utenfor.
    37'
    Saul Niguez
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Saul Niguez avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    39'
    40'
    I Sevilla slår Dodi Lukebakio en corner fra venstre.
    42'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Sevilla FC en corner. Dodi Lukebakio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    43'
    45'
    Villarreal blir avblåst for offside
    Arnaut Danjuma
    Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    Gult kort til Villarreal
    Alex Baena
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Alex Baena (Villarreal CF) det gule kortet.
    45'+1
    Gult kort til Sevilla
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos.
    45'+2
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Alex Baena
    Villarreal CF angriper, men Isidro Diaz de Mera Escuderos blåser for offside.
    45'+3
    Ilias Akhomach
    Målsjanse til Villarreal CF! Ilias Akhomach treffer mål, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 1 Villarreal
    Mål: Dodi Lukebakio
    Målgivende: Lucas Ocampos
    Mål! Sevilla FC utligner på Ramon Sanchez Pizjuan. Målscorer: Dodi Lukebakio. Flott spill fra Lucas Ocampos før målet.
    45'+7
    Villarreal CF angriper. Arnaut Danjuma får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Frispark Villarreal CF.
    48'
    Villarreal får tildelt et hjørnespark
    Santi Comesana
    I Sevilla slår Santi Comesana en corner fra høyre.
    49'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    51'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    En av Villarreal CFs spillere går i offside.
    58'
    Jose Carmona
    Jose Carmona (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Målsjanse til Sevilla FC! Jose Carmona treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Sjanse i Sevilla! Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    61'
    Santi Comesana (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    63'
    Det blir farlig! Frispark for Sevilla FC er nær straffområde.
    63'
    Arnaut Danjuma (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    63'
    Saul Niguez
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Saul Niguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Kike Salas
    Sevilla FC avanserer forover i Sevilla. Kike Salas avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Thierno Barry
    Ut: Nicolas Pepe
    Nicolas Pepe (Villarreal CF) erstattes av Thierno Barry.
    65'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Arnaut Danjuma
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Ayoze Perez erstatter Arnaut Danjuma.
    65'
    Thierno Barry
    Villarreal CF angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    69'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    70'
    Målet til Villarreal blir annullert
    71'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Djibril Sow
    Ut: Dodi Lukebakio
    Garcia Pimienta gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Dodi Lukebakio og setter inn Djibril Sow.
    71'
    Inn: Chidera Ejuke
    Ut: Juanlu
    Sevilla FC gjør sitt andre bytte. Juanlu erstattes av Chidera Ejuke.
    71'
    Inn: Yeremi Pino
    Ut: Ilias Akhomach
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Yeremi Pino, mens Ilias Akhomach tar plass på benken.
    72'
    Inn: Dani Parejo
    Ut: Santi Comesana
    Villarreal CF bytter ut Santi Comesana med Dani Parejo. Dette er det fjerde byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kike Salas (Sevilla FC) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Isaac Romero Bernal
    Bytte for Sevilla FC. Kelechi Iheanacho kommer inn for Isaac Romero Bernal på Ramon Sanchez Pizjuan.
    77'
    Inn: Marcao
    Ut: Kike Salas
    Marcao (Sevilla FC) erstatter Kike Salas som ser ut til å måtte forlate Ramon Sanchez Pizjuan med en skade.
    77'
    79'
    81'
    Dommeren gir Jose Carmona (Sevilla FC) et gult kort.
    81'
    Alex Baena (Villarreal CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ramon Sanchez Pizjuan.
    82'
    Alex Baena er tilbake på banen igjen.
    83'
    Eric Bailly
    Eric Bailly (Villarreal CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Inn: Raul Albiol
    Ut: Eric Bailly
    Villarreal CF bytter ut Eric Bailly med Raul Albiol.
    85'
    Inn: Jesus Navas
    Ut: Lucas Ocampos
    Bytte for Sevilla FC. Jesus Navas kommer inn for Lucas Ocampos på Ramon Sanchez Pizjuan.
    86'
    Chidera Ejuke
    Chidera Ejuke (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    86'
    87'
    Dani Parejo
    Dani Parejo (Villarreal CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    89'
    90'
    Sevilla FC fosser forover og Chidera Ejuke fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Sjanse til Sevilla FC! Chidera Ejuke er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Sevilla 1 - 2 Villarreal
    Mål: Ayoze Perez
    Mål! Villarreal CF tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Ayoze Perez på Ramon Sanchez Pizjuan.