Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Offside for Sheffield United
    7'
    James John McAtee
    Sjanse til Sheffield United FC! James John McAtee er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Blackburn Rovers, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Thomas Doyle
    Sheffield United FC angriper. Thomas Doyle får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    9'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til Sheffield United
    12'
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til Blackburn Rovers
    19'
    Straffe til Blackburn Rovers
    20'
    Dommeren dømmer straffe til Blackburn Rovers
    20'
    Blackburn Rovers scorer på straffe!
    Sheffield United 0 - 1 Blackburn Rovers
    Mål: Ben Brereton
    Mål! Ben Brereton gir Blackburn Rovers ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    21'
    Gult kort til Sheffield United
    Jack Robinson
    Jack Robinson (Sheffield) uppträder osportsligt. Tim Robinson visar upp det gula kortet.
    21'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    23'
    Tim Robinson tilldelar Sheffield en hörna. Thomas Doyle slår denna från Right.
    28'
    Blackburn Rovers scorer selvmål!
    Sheffield United 1 - 1 Blackburn Rovers
    Mål: Sam Gallagher
    Bollen går in! Sam Gallagher kvitterar för Sheffield! Ställningen är nu 1-1.
    28'
    30'
    Frispark til Blackburn Rovers på halvdelen til Sheffield United FC.
    32'
    Dominic Hyam
    Dominic Hyam (Blackburn Rovers) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    33'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Tim Robinson tildeler Blackburn Rovers en corner. Tyler Morton sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Sam Gallagher
    Sam Gallagher (Blackburn Rovers) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    37'
    Hjørnespark til Blackburn Rovers
    41'
    Tim Robinson tildeler Blackburn Rovers en corner. Ryan Hedges sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Frispark Sheffield United FC.
    44'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Sheffield United FC.
    45'+1
    En av Sheffield United FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+3
    George Baldock
    George Baldock (Sheffield) misslyckas med ett försök på mål.
    47'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    48'
    Skudd på mål, Blackburn Rovers
    Harry Pickering
    49'
    49'
    Ben Brereton
    Målsjanse til Blackburn Rovers! Ben Brereton treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Tyler Morton
    Blackburn Rovers angriper, men avslutningen til Tyler Morton går utenfor.
    50'
    56'
    Skudd utenfor mål, Sheffield United
    Anel Ahmedhodzic
    59'
    Mål for Blackburn Rovers!
    Sheffield United 1 - 2 Blackburn Rovers
    Mål: Sammie Szmodics
    Målgivende: Sam Gallagher
    Sammie Szmodics setter ballen i nettet og Blackburn Rovers leder nå 1-2. Flott spill fra Sam Gallagher før målet.
    60'
    Gult kort til Blackburn Rovers
    Hayden Carter
    Hayden Carter (Blackburn Rovers) får et gult kort av dommer Tim Robinson.
    62'
    Frispark
    62'
    Iliman Ndiaye
    Iliman Ndiaye (Sheffield United FC) header utenfor.
    64'
    Blackburn Rovers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Blackburn Rovers angriper, men Tim Robinson blåser for offside.
    67'
    Tim Robinson låter spelet avvakta lite då Wes Foderingham (Sheffield) blir liggandes.
    69'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Billy Sharp
    Ut: Jack Robinson
    Jack Robinson (Sheffield United FC) erstattes av Billy Sharp.
    70'
    Wes Foderingham er tilbake på banen igjen.
    71'
    Ryan Hedges
    Ryan Hedges skyter i stolpen! Nære på for Blackburn Rovers.
    71'
    Oliver McBurnie
    Målsjanse! Oliver McBurnie (Sheffield United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Sheffield trycker på med hög fart framåt men Tim Robinson blåser snabbt i pipan - offside.
    79'
    Spillerbytte - Blackburn Rovers
    Inn: Callum Brittain
    Ut: Joe Rankin-Costello
    Callum Brittain kliver in på planen och ersätter Joe Rankin-Costello i Blackburn.
    80'
    Inn: Scott Wharton
    Ut: Ryan Hedges
    80'
    Mål for Sheffield United!
    Sheffield United 2 - 2 Blackburn Rovers
    Mål: Oliver McBurnie
    Målgivende: Max Lowe
    Mål! Oliver McBurnie utligner til 2-2. Max Lowe var nest sist på ballen.
    81'
    Frispark for Blackburn Rovers på egen banehalvdel.
    83'
    En av Sheffield United FCs spillere går i offside.
    85'
    Sander Berge
    Sander Berge (Sheffield) avlossar ett skott på mål.
    87'
    87'
    Sheffield United FC angriper, men Billy Sharp vinkes av for offside.
    88'
    Inn: Jayden Bogle
    Ut: George Baldock
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield United FC. Inn kommer Jayden Bogle, mens George Baldock tar plass på benken.