2'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Hull City på egen banehalvdel.
    3'
    Josh Windass
    Sjanse! Sheffield Wednesday avanserer forover, men Josh Windass avslutter utenfor.
    5'
    Frisparket tildelt Hull City er farlig nær Sheffield Wednesdays målområde.
    6'
    Hjørnespark til Sheffield Wednesday
    11'
    11'
    Skudd utenfor mål, Sheffield Wednesday
    12'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday like utenfor Hull City-området.
    13'
    Skudd på mål, Sheffield Wednesday
    14'
    Hull City, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Frispark Sheffield Wednesday.
    23'
    25'
    27'
    Tyler Morton (Hull City) løfter inn en corner fra høyre på Hillsborough Stadium.
    28'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday.
    30'
    Pol Valentín
    Målsjanse! Pol Valentín (Sheffield Wednesday) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Hjørnespark til Hull City
    32'
    33'
    Hull City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sheffield Wednesday.
    35'
    Rødt kort til Hull City
    Tyler Morton
    Hull City må klare seg uten Tyler Morton etter at han får et direkte rødt kort!
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sheffield fordi Djeidi Gassama får behandling for en skade på banen.
    37'
    Djeidi Gassama er tilbake på banen igjen.
    37'
    Frispark for Hull City på egen banehalvdel.
    37'
    Spillerbytte - Hull City
    Inn: Greg Docherty
    Ut: Jason Eyenga-Lokilo
    Liam Rosenior gjør dagens første bytte i Sheffield, når han tar ut Jason Eyenga-Lokilo og setter inn Greg Docherty.
    39'
    Hull City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Bailey Tye Cadamarteri
    Sheffield Wednesday angriper, men avslutningen til Bailey Tye Cadamarteri går utenfor.
    45'
    Kan Sheffield Wednesday utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Gult kort til Hull City
    Alfie Jones
    Dommeren gir Alfie Jones (Hull City) et gult kort.
    45'+1
    Josh Windass (Sheffield Wednesday) kommer til en målsjanse på Hillsborough Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+3
    Spillerbytte - Sheffield Wednesday
    Inn: Ashley Fletcher
    Ut: Bailey Tye Cadamarteri
    Danny Rohl (Sheffield Wednesday) gjør sitt første bytte for dagen. Ashley Fletcher erstatter Bailey Tye Cadamarteri.
    46'
    Inn: Cyrus Christie
    Ut: Sean McLoughlin
    Bytte for Hull City. Cyrus Christie kommer inn for Sean McLoughlin på Hillsborough Stadium.
    46'
    Inn: Scott Twine
    Ut: Aaron Connolly
    Hull City bytter ut Aaron Connolly med Scott Twine. Dette er det tredje byttet som Liam Rosenior gjør i dagens kamp.
    46'
    Mål for Sheffield Wednesday!
    Sheffield Wednesday 1 - 0 Hull City
    Mål: Marvin Johnson
    Målgivende: Ashley Fletcher
    Mål! Sheffield Wednesday tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Marvin Johnson på Hillsborough Stadium. Ashley Fletcher var nest sist på ballen.
    49'
    52'
    54'
    Sheffield Wednesday 2 - 0 Hull City
    Mål: Djeidi Gassama
    Målgivende: Marvin Johnson
    Mål! Sheffield Wednesday øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Djeidi Gassama på Hillsborough Stadium. Marvin Johnson sto for den målgivende pasningen.
    55'
    Scott Twine
    Scott Twine (Hull City) får et gult kort av dommer Josh Smith.
    57'
    58'
    Liam Palmer
    Liam Palmer (Sheffield Wednesday) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    60'
    60'
    Gult kort til Sheffield Wednesday
    Liam Palmer
    Liam Palmer (Sheffield Wednesday) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Inn: Matty Jacobs
    Ut: Liam Delap
    Bytte for Hull City. Matty Jacobs kommer inn for Liam Delap på Hillsborough Stadium.
    61'
    Inn: Allahyar Sayyad
    Ut: Ozan Tufan
    Ozan Tufan (Hull City) erstattes av Allahyar Sayyad.
    61'
    62'
    Pol Valentín (Sheffield Wednesday) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Frispark til Hull City på halvdelen til Sheffield Wednesday.
    63'
    Lewie Coyle
    Hull City avanserer forover i Sheffield. Lewie Coyle avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Sheffield Wednesday tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Sheffield Wednesday fosser forover og Pol Valentín fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    I Sheffield slår Scott Twine en corner fra venstre.
    72'
    Josh Smith signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    72'
    Sheffield Wednesday 3 - 0 Hull City
    Mål: Josh Windass
    Josh Windass setter ballen i mål og øker Sheffield Wednesdays ledelse til 3-0 i Sheffield.
    72'
    Inn: Michael Smith
    Ut: Josh Windass
    Sheffield Wednesday bytter ut Josh Windass med Michael Smith. Dette er det andre byttet som Danny Rohl gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Mohamed Diaby
    Ut: Pol Valentín
    Sheffield Wednesday gjør sitt tredje bytte. Pol Valentín erstattes av Mohamed Diaby.
    74'
    Straffe til Hull City
    75'
    Hull City scorer på straffe!
    Sheffield Wednesday 3 - 1 Hull City
    Mål: Scott Twine
    Mål! Hull City reduserer til 3-1 takket være et straffespark av Scott Twine.
    76'
    77'
    Frispark for Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    80'
    Dommer Josh Smith venter med å sette i gang spillet fordi Matty Jacobs ligger nede.
    81'
    Matty Jacobs er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    Djeidi Gassama
    Målsjanse til Sheffield Wednesday! Djeidi Gassama treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    85'
    Jacob Greaves
    Jacob Greaves (Hull City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    I Sheffield har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Inn: Mallik Wilks
    Ut: Anthony Musaba
    Danny Rohl (Sheffield Wednesday) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mallik Wilks erstatter Anthony Musaba.
    86'
    Inn: Tyreeq Bakinson
    Ut: Barry Bannan
    Sheffield Wednesday bytter ut Barry Bannan med Tyreeq Bakinson.
    86'
    88'
    89'
    Regan Slater
    Dommer Josh Smith viser Regan Slater (Hull City) det gule kortet.
    89'
    Frispark Hull City.
    90'
    90'+1
    Josh Smith tildeler Sheffield Wednesday en corner. Djeidi Gassama sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.