Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Millwall FC.
    8'
    Frispark for Millwall FC på egen banehalvdel.
    16'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    17'
    20'
    20'
    21'
    Frispark til Sheffield Wednesday på halvdelen til Millwall FC.
    22'
    Det blir farlig! Frispark for Sheffield Wednesday er nær straffområde.
    25'
    26'
    27'
    Skudd utenfor mål, Sheffield Wednesday
    29'
    I Sheffield slår George Honeyman en corner fra venstre.
    31'
    Mål for Millwall!
    Sheffield Wednesday 0 - 1 Millwall
    Mål: Murray Wallace
    Målgivende: George Honeyman
    Mål! Murray Wallace header ballen i mål og gir Millwall FC ledelsen 0-1 på Hillsborough Stadium. Flott spill fra George Honeyman før målet.
    31'
    Frispark Millwall FC.
    34'
    Skudd på mål, Millwall
    35'
    Sheffield Wednesday, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Sheffield Wednesday.
    38'
    Hjørnespark til Millwall
    40'
    Frispark Sheffield Wednesday.
    41'
    Gult kort til Millwall
    Jake Cooper
    Dommeren gir Jake Cooper (Millwall FC) et gult kort.
    41'
    Sheffield Wednesday 0 - 2 Millwall
    Mål: George Saville
    Målgivende: George Saville
    Mål! George Saville øker Millwall FCs ledelse til 0-2 på Hillsborough Stadium. Det er en fin assist fra George Saville.
    42'
    45'
    45'
    Skudd utenfor mål, Millwall
    45'+1
    Spillerbytte - Sheffield Wednesday
    Inn: Bailey Tye Cadamarteri
    Ut: Ashley Fletcher
    Bytte for Sheffield Wednesday. Bailey Tye Cadamarteri kommer inn for Ashley Fletcher på Hillsborough Stadium.
    46'
    Inn: Jeff Hendrick
    Ut: George Byers
    George Byers (Sheffield Wednesday) erstattes av Jeff Hendrick.
    46'
    Inn: Josh Windass
    Ut: Djeidi Gassama
    Danny Rohl gjør dagens tredje bytte i Sheffield, når han tar ut Djeidi Gassama og setter inn Josh Windass.
    46'
    47'
    47'
    Gult kort til Sheffield Wednesday
    Di'Shon Bernard
    Di'Shon Bernard (Sheffield Wednesday) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Sheffield Wednesday 0 - 3 Millwall
    Mål: Wes Harding
    Mål! Wes Harding øker ledelsen til 0-3.
    52'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    55'
    58'
    Skudd på mål, Sheffield Wednesday
    62'
    Millwall, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    62'
    67'
    67'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Romain Esse
    Ut: George Honeyman
    Millwall FC bytter ut George Honeyman med Romain Esse. Dette er det første byttet som Joe Edwards gjør i dagens kamp.
    67'
    70'
    71'
    George Saville
    George Saville (Millwall FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Sheffield Wednesday 0 - 4 Millwall
    Mål: Brooke Norton-Cuffy
    Målgivende: Tom Bradshaw
    Brooke Norton-Cuffy setter ballen i mål og øker Millwall FCs ledelse til 0-4 i Sheffield. Tom Bradshaw sto for den målgivende pasningen.
    72'
    74'
    74'
    Inn: John Buckley
    Ut: Anthony Musaba
    Danny Rohl (Sheffield Wednesday) gjør sitt fjerde bytte for dagen. John Buckley erstatter Anthony Musaba.
    74'
    Sheffield Wednesday angriper, men Gavin Ward blåser for offside.
    75'
    Inn: Reece James
    Ut: Marvin Johnson
    Sheffield Wednesday bytter ut Marvin Johnson med Reece James. Dette er det femte byttet som Danny Rohl gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Billy Mitchell
    Ut: George Saville
    Millwall FC gjør sitt andre bytte. George Saville erstattes av Billy Mitchell.
    75'
    Inn: Aidomo Emakhu
    Ut: Ryan Longman
    Joe Edwards (Millwall FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aidomo Emakhu erstatter Ryan Longman.
    76'
    77'
    Millwall FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sheffield Wednesday.
    81'
    Callum Paterson
    Callum Paterson (Sheffield Wednesday) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    83'
    Inn: Ryan Leonard
    Ut: Brooke Norton-Cuffy
    Joe Edwards gjør dagens femte bytte i Sheffield, når han tar ut Brooke Norton-Cuffy og setter inn Ryan Leonard.
    84'
    Inn: Kevin Nisbet
    Ut: Tom Bradshaw
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Millwall FC. Inn kommer Kevin Nisbet, mens Tom Bradshaw tar plass på benken.