Guangzhou FC angriper i Shenzhen. Xiuwei Zhang fyrer av et skudd som går utenfor.
    Frispark til Shenzhen FC på halvdelen til Guangzhou FC.
    Shunqi Tang signaliserer et frispark til Shenzhen FC på egen banehalvdel.
    Guangzhou FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Shenzhen FC
    Yang Boyu
    Yang Boyu (Shenzhen FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    16'
    Zheng Dalun
    Shenzhen FC avanserer forover i Shenzhen. Zheng Dalun avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark i en god posisjon for Shenzhen FC!
    20'
    22'
    I Shenzhen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Mål for Shenzhen FC!
    Shenzhen FC 1 - 0 Guangzhou FC
    Mål: Frank Acheampong
    Målgivende: Yeljan Shinar
    Frank Acheampong header ballen i mål og Shenzhen FC tar ledelsen 1-0 på Shenzhen Universiade Sports Centre. Yeljan Shinar sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Skudd utenfor mål, Guangzhou FC
    28'
    31'
    En av Shenzhen FCs spillere går i offside.
    32'
    Frank Acheampong
    Målsjanse til Shenzhen FC! Frank Acheampong treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Guangzhou FC, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Shenzhen FC angriper, men blir avblåst for offside.
    33'
    Shenzhen FC 2 - 0 Guangzhou FC
    Målgivende: Romain Alessandrini
    Mål! Frank Acheampong øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Romain Alessandrini før målet.
    35'
    Spillerbytte - Shenzhen FC
    Inn: Wang Yongpo
    Ut: Frank Acheampong
    Shenzhen FC bytter ut Frank Acheampong med Wang Yongpo.
    39'
    Hjørnespark til Guangzhou FC
    43'
    Shenzhen FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Guangzhou FC.
    44'
    Frispark Guangzhou FC.
    45'+3
    Spillerbytte - Guangzhou FC
    Inn: Shijie Wang
    Ut: Shilong Wang
    Zhi Zheng gjør dagens første bytte i Shenzhen, når han tar ut Shilong Wang og setter inn Shijie Wang.
    46'
    Shunqi Tang signaliserer et frispark til Guangzhou FC.
    46'
    47'
    49'
    Kan Shenzhen FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    52'
    Frisparket tildelt Guangzhou FC er farlig nær Shenzhen FCs målområde.
    52'
    Guangzhou FC angriper. Frank Acheampong får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    Shenzhen FC, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    En av Guangzhou FCs spillere blir avblåst for offside på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    54'
    55'
    Sjanse i Shenzhen! Frank Acheampong (Guangzhou FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Sjanse til Guangzhou FC! Frank Acheampong er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Zheng Dalun
    I Shenzhen får Zheng Dalun (Shenzhen FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    61'
    61'
    62'
    63'
    65'
    Shenzhen FC fosser forover og Zheng Dalun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    Målsjanse på Shenzhen Universiade Sports Centre! Zheng Dalun fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Inn: Afrden Asqer
    Ut: Mingmin Cai
    Mingmin Cai (Guangzhou FC) erstattes av Afrden Asqer.
    65'
    66'
    Shunqi Tang signaliserer et frispark til Shenzhen FC.
    67'
    67'
    Inn: Yuan Zhang I
    Ut: Sun Ke
    Bytte for Shenzhen FC. Yuan Zhang I kommer inn for Sun Ke på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    72'
    Inn: Xu Yue
    Ut: Zhang Yuan II
    Shenzhen FC bytter ut Zhang Yuan II med Xu Yue. Dette er det tredje byttet som Xiaorui Zhang gjør i dagens kamp.
    72'
    72'
    Gult kort til Guangzhou FC
    Quanjiang Chen
    Quanjiang Chen (Guangzhou FC) pådrar seg et gult kort.
    73'
    I Shenzhen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    74'
    75'
    Frispark for Shenzhen FC på egen banehalvdel.
    75'
    77'
    Zheng Dalun (Guangzhou FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    80'
    81'
    Shunqi Tang signaliserer et frispark til Guangzhou FC på egen banehalvdel.
    83'
    83'
    Shunqi Tang tildeler Guangzhou FC en corner. Liyu Yang sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    86'
    Inn: Xinjie He
    Ut: Xiuwei Zhang
    Guangzhou FC gjør sitt tredje bytte. Xiuwei Zhang erstattes av Xinjie He.
    86'
    Inn: Jiaheng Li
    Ut: Quanjiang Chen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Guangzhou FC. Inn kommer Jiaheng Li, mens Quanjiang Chen tar plass på benken.
    86'
    Wei Shihao
    Guangzhou FC angriper i Shenzhen. Wei Shihao avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Zheng Dalun (Guangzhou FC) kommer til en målsjanse på Shenzhen Universiade Sports Centre, men klarer ikke å score.
    88'
    89'
    Liyu Yang
    Guangzhou FC angriper. Liyu Yang får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Dinghao Yan (Guangzhou FC) slår en corner fra høyre side på Shenzhen Universiade Sports Centre.
    90'
    Mål for Guangzhou FC!
    Shenzhen FC 2 - 1 Guangzhou FC
    Mål: Jiaheng Li
    Målgivende: Afrden Asqer
    Jiaheng Li setter inn en redusering på Shenzhen Universiade Sports Centre. Stillingen er nå 2-1. Afrden Asqer var nest sist på ballen.
    90'+1
    Inn: Shahsat Hujahmat
    Ut: Romain Alessandrini
    Xiaorui Zhang (Shenzhen FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Shahsat Hujahmat erstatter Romain Alessandrini.
    90'+2
    Inn: Ruifeng Huang
    Ut: Yang Boyu
    Xiaorui Zhang (Shenzhen FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Ruifeng Huang erstatter Yang Boyu.
    90'+3
    Liyu Yang (Guangzhou FC) løfter inn en corner fra høyre på Shenzhen Universiade Sports Centre.