Sammenlagt
1 - 5
0-1

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Hei, og velkommen til vår livedekning av Europa League-play off-kampen hvor Rosenborg kan ta seg til gruppespillet i Europa League.
    ROSENBORG (4-2-3-1): Hansen - Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling - Lundemo, Konradsen; Levi, Jensen, Jebali - Bendtner.
    Shkëndija (4-5-1): Zahov - Murati, Bejtulai, Musliu, Mici - Alimi, Totre - Nafiu, Emini, Stenio Junior - Ibraimi.
    Rosenborg har et godt utgangspunkt, de vant første kamp 3-1.
    Lagene er på vei ut på banen i Skopje.
    Jebali jager en ball i bakrom, skaper litt uro i det bakre rekkene hos Shkëndija, men keeper kommer ut og plukker ballen.
    2'
    Stenio skyter fra 20 meter, godt treff, men André Hansen er ute i full strekk og gjør en god redning.
    3'
    Shkëndija legger inn, men Rosenborg får avklart. Hjemmelaget som har tatt kommandoen i Makedonia.
    6'
    Nesten en stor sjanse for Shkëndija. En ball i bakrom mot Ibraimi, som er centimeter unna å få foten på ballen før den går inn til André Hansen.
    7'
    Shkëndija spiller seg frem til RBKs 16-meter, men blir stoppet der.
    11'
    Konradsen mister ball på egen halvdel, men får frispark.
    12'
    Rosenborg er mer med nå etter at Shkëndija dominerte veldig de første minuttene.
    13'
    Mike Jensen med en heading fra 16 meter, et par meter utenfor.
    15'
    Først en stor sjanse for Shkëndija, men André Hansen gjør en kjemperedning, på returen scorer Shkëndija, men flagget kommer for offside.
    16'
    Ny sjanse for Shkëndija! Alimi får ballen på 16 meter, får all tid i verden til å skyte, men treffer ikke godt og Hansen redder greit.
    18'
    Straffe til Shkëndija! Ibraimi snurrer litt rundt med Hedenstad, Hedenstad kommer med en arm i ryggen, og det dømmes straffe.
    19'
    Hansen redder!Ibraimi prøver å plassere, men Hansen ligger helt ute i hjørnet og får pirket ballen i stolpen, på returen får Meling ballen unna.
    20'
    Ny Shkëndija-sjanse! Emini får ballen helt alene på 11 meter, skyter like utenfor. Nå får Rosenborg virkelig kjørt seg.
    22'
    Meling og Jebali kombinerer, men sistnevnte er i offside.
    22'
    Jebali har fått seg en smell, får behandling.
    24'
    En Shkëndija-spiller skyter fra 20 meter, men langt over.
    27'
    Rosenborg er litt bedre med nå, etter en periode med flere store Shkëndija-sjanser, og straffebom.
    31'
    Ibraimi snur seg rundt og skyter i Rosenborg-boksen, men Hansen redder greit.
    32'
    Jebali er nesten gjennom, men blir stoppet av siste forsvarsspiller.
    33'
    Ibraimi skyter igjen. Utenfor denne gangen.
    34'
    Junir får headet fra fem-seks meter, men blir forstyrret når han skal avslutte, dermed går headingen utenfor.
    36'
    Shkëndija småspiller seg inn i Rosenborgs 16-meter, men blir til slutt for upresise. Sterk hjemmedominans i Makedonia.
    38'
    Emini skyter fra skrått hold, enkel redning for Hansen.
    38'
    Hedenstad løfter inn en dødball i feltet, treffer Reginiussen, men headingen går bak mål.
    40'
    Ballen faller til Mike Jensen i Shkëndija-boksen, men to ganger blir skuddforsøket hans blokkert.
    42'
    Jensen prøver skuddet fra distanse, håpløst...
    45'
    Jebali legger inn til Bendtner, men dansken får ikke styrt headinga på mål.
    45'+2
    1. omgang er over! Stillingen er 0-0, utrolig nok. Fordi Shkëndija har hatt flere store sjanser, og også misset en straffe. Bakerst har André Hansen stått som en vegg for Rosenborg.
    2. omgang er i gang!
    46'
    Minner om at Rosenborg har 3-1 å gå på fra hjemmekampen.
    46'
    Ny straffe til Shkëndija! Hovland mister først ballen, og så feller han Shkëndija-spilleren.
    48'
    Så redder André Hansen igjen!Det er helt rått, for andre gang redder han Rosenborg på straffe imot. Hansen ligger helt ute i hjørnet og får slått vekk ballen.
    49'
    Ibraimi skyter fra 20 meter, men André Hansen gjør en ny god redning.
    52'
    Så får Rosenborg en brukbar sjanse. Ballen kommer til Konradsen på 16 meter etter et smart overhopp av Jensen, men skuddet er svakt.
    54'
    Nytt skudd fra Ibraimi, som nærmest gjør som han vil, men over mål denne gangen.
    55'
    Bendtner header unna corneren.
    58'
    Bendtner er nesten gjennom, men keeper kommer ut og klarerer.
    61'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Djordje Denic
    Ut: Jonathan Levi
    62'
    Keeper bokser ut.
    64'
    Spillerbytte - Shkendija Tetovo
    Inn: Remzifaik Selmani
    Ut: Valjmir Nafiu
    65'
    Shkëndija har mindre å by på nå, begynner å få dårlig tid.
    66'
    Mål for Rosenborg!
    Shkendija Tetovo 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Issam Jebali
    1-0 til Rosenborg!Ballen faller til Jebali utenfor 16-meteren, han og Hovland skyter synkront, nesten umulig å se hvem av de som treffer ballen, men den fyker i nettet.
    67'
    Nå må Shkëndija ha tre mål på 22 minutter for å greie ekstraomganger.
    69'
    Jebali vinner Rosenborg et innkast høyt i banen.
    71'
    Bendtner skyter fra distanse, langt over, så setter han seg ned, ser ut som han har pådratt seg en strekk.
    73'
    Inn: Alexander Søderlund
    Ut: Nicklas Bendtner
    Bendtner må av med skade.
    75'
    Inn: Besmir Bojku
    Ut: Ennur Totre
    76'
    Shkëndija har veldig lite å by på nå, Rosenborg med full kontroll.
    78'
    Innbytter Selmani med en heading mot mål, men enkel redning for Hansen.
    80'
    Shkendija Tetovo 0 - 2 Rosenborg
    Mål: Tore Reginiussen
    Målgivende: Vegar Hedenstad
    2-0, Rosenborg skal til Europa League! Hedenstad prikker Regniussen med et frispark, han header ballen sikkert i mål.
    85'
    Da er det bare å gjøre seg klar for to norske lag i Europa League-gruppespillet denne høsten!
    86'
    Hjemmelaget får frispark.
    86'
    Inn: Shefit Shefiti
    Ut: Gledi Mici
    Originalt navn som kommer inn, her.
    87'
    Inn: Besim Serbecic
    Ut: Tore Reginiussen
    88'
    Ikke mye futt igjen i den makedonske fanskaren. Forståelig nok.
    89'
    Denne kampen er ferdig og alle vet det. Det er bare å gratulere Rosenborg! Ikke like vakkert i dag som på Lerkendal, men de får jobben gjort.