Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    Sjanse! Brøndby IF avanserer forover, men Andreas Bruus avslutter utenfor.
    Frispark til Brøndby IF på halvdelen til Silkeborg IF.
    En av Brøndby IFs spillere går i offside.
    9'
    Brøndby IF angriper, men Jorgen Daugbjerg Burchardt blåser for offside.
    10'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Brøndby IF på egen banehalvdel.
    13'
    Silkeborg IF får tildelt et hjørnespark
    Sebastian Jorgensen
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Silkeborg IF en corner. Sebastian Jorgensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Silkeborg IF blir avblåst for offside
    Robert Gojani
    Silkeborg IF fosser fremover, men Jorgen Daugbjerg Burchardt blåser for offside på Jysk Park.
    15'
    Frispark for Brøndby IF på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd på mål, Brøndby IF
    Simon Hedlund
    Simon Hedlund (Brøndby IF) avanserer forover på Jysk Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    En av Brøndby IFs spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Frispark Silkeborg IF.
    18'
    Brøndby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Riveros Blas
    Riveros Blas (Brøndby IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    24'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Brøndby IF like utenfor Silkeborg IF-området.
    25'
    Anis Slimane
    Brøndby IF angriper på Jysk Park, men Anis Slimane header utenfor.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Brøndby IF er nær straffområde.
    28'
    29'
    Brøndby IF får tildelt et hjørnespark
    Joe Bell
    I Silkeborg slår Joe Bell en corner fra venstre.
    31'
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) løfter inn en corner fra høyre på Jysk Park.
    33'
    Mål for Silkeborg IF!
    Silkeborg IF 1 - 0 Brøndby IF
    Mål: Tobias Salquist
    Mål! Tobias Salquist gir Silkeborg IF en 1-0 ledelse.
    33'
    34'
    Rødt kort til Brøndby IF
    Josip Radosevic
    Brøndby IF må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt viser Josip Radosevic det røde kortet.
    35'
    37'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Silkeborg IF.
    42'
    Joe Bell
    Joe Bell (Brøndby IF) slår en corner fra venstre side på Jysk Park.
    44'
    Marko Divkovic
    Marko Divkovic (Brøndby IF) løfter inn en corner fra høyre på Jysk Park.
    44'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Ferslev Anders Klynge
    Ut: Robert Gojani
    Robert Gojani (Silkeborg IF) erstattes av Ferslev Anders Klynge.
    46'
    Silkeborg IF 2 - 0 Brøndby IF
    Mål: Sebastian Jorgensen
    Målgivende: Nicklas Helenius
    Sebastian Jorgensen øker Silkeborg IFs ledelse til 2-0! Nicklas Helenius var nest sist på ballen.
    49'
    Målet til Silkeborg IF sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Silkeborg IF blir stående
    51'
    Skudd utenfor mål, Silkeborg IF
    Silkeborg IF avanserer forover i Silkeborg. Sebastian Jorgensen avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Rasmus Cartstensen
    Rasmus Cartstensen (Silkeborg IF) får et gult kort av dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt.
    53'
    53'
    Silkeborg IF 3 - 0 Brøndby IF
    Mål: Nicklas Helenius
    Målgivende: Rasmus Cartstensen
    Mål! Silkeborg IF øker ledelsen til 3-0 etter en velplassert heading fra Nicklas Helenius. Rasmus Cartstensen sto for den målgivende pasningen.
    56'
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) kommer til en målsjanse på Jysk Park, men klarer ikke å score.
    57'
    Skudd på mål, Silkeborg IF
    Stefan Teitur Thordarson
    Sjanse i Silkeborg! Stefan Teitur Thordarson (Silkeborg IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Tobias Salquist
    Tobias Salquist (Silkeborg IF) kommer seg fri på Jysk Park, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Christian Cappis
    Ut: Andreas Bruus
    Brøndby IF bytter ut Andreas Bruus med Christian Cappis.
    65'
    Inn: Mathias Greve Petersen
    Ut: Joe Bell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brøndby IF. Inn kommer Mathias Greve Petersen, mens Joe Bell tar plass på benken.
    65'
    Inn: Mathias Kvistgaarden
    Ut: Simon Hedlund
    Brøndby IF gjør sitt tredje bytte. Simon Hedlund erstattes av Mathias Kvistgaarden.
    65'
    66'
    Nicklas Helenius
    Silkeborg IF angriper, men avslutningen til Nicklas Helenius går utenfor.
    68'
    Inn: Oliver Sonne
    Ut: Rasmus Cartstensen
    Silkeborg IF bytter ut Rasmus Cartstensen med Oliver Sonne. Dette er det andre byttet som Kent Nielsen gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Stefan Teitur Thordarson
    Bytte for Silkeborg IF. Andreas Oggesen kommer inn for Stefan Teitur Thordarson på Jysk Park.
    71'
    I Silkeborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Nicolai Vallys
    Silkeborg IF angriper i Silkeborg. Nicolai Vallys avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Mathias Kvistgaarden
    Brøndby IF angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Inn: Carl Bjork
    Ut: Marko Divkovic
    Brøndby IF bytter ut Marko Divkovic med Carl Bjork.
    76'
    Carl Bjork
    Brøndby IF angriper i Silkeborg. Carl Bjork fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Andreas Oggesen
    Andreas Oggesen (Silkeborg IF) kommer seg fri på Jysk Park, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Inn: Pelle Mattsson
    Ut: Mark Brink
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Pelle Mattsson, mens Mark Brink tar plass på benken.