1-0
2-0
3-1
    Pep Biel
    Pep Biel (FC København) avanserer forover på Jysk Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Pep Biel (FC København) løfter inn en corner fra venstre på Jysk Park.
    12'
    Lukas Lerager
    Lukas Lerager (FC København) kommer til en målsjanse på Jysk Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Stefan Teitur Thordarson
    Silkeborg IF angriper i Silkeborg. Stefan Teitur Thordarson fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    I Silkeborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    FC København fosser fremover, men Anders Poulsen blåser for offside på Jysk Park.
    21'
    Nicolai Vallys
    Silkeborg IF avanserer forover i Silkeborg. Nicolai Vallys avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Skudd utenfor mål, FC København
    29'
    I Silkeborg slår Tobias Salquist en corner fra venstre.
    31'
    Denis Vavro
    FC København angriper i Silkeborg. Denis Vavro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Davit Khocholava
    Davit Khocholava (FC København) kommer til en målsjanse på Jysk Park, men klarer ikke å score.
    36'
    Pep Biel
    FC København fosser forover og Pep Biel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    44'
    Nicklas Helenius (Silkeborg IF) slår en corner fra høyre side på Jysk Park.
    45'+1
    Anders Poulsen tildeler FC København en corner. Pep Biel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    FC København angriper, men Anders Poulsen blåser for offside.
    49'
    53'
    Skudd på mål, FC København
    54'
    54'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Roony Bardghji
    Ut: Paul Mukairu
    Bytte for FC København. Roony Bardghji kommer inn for Paul Mukairu på Jysk Park.
    56'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Mål for Silkeborg IF!
    Silkeborg IF 1 - 0 FC København
    Mål: Nicolai Vallys
    Målgivende: Ferslev Anders Klynge
    Nicolai Vallys setter ballen i nettet og Silkeborg IF leder nå 1-0. Ferslev Anders Klynge var nest sist på ballen.
    59'
    FC København angriper i Silkeborg, men blir avblåst for offside.
    63'
    Skudd utenfor mål, Silkeborg IF
    63'
    Hjørnespark til Silkeborg IF
    65'
    66'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Robert Gojani
    Ut: Stefan Teitur Thordarson
    Silkeborg IF bytter ut Stefan Teitur Thordarson med Robert Gojani. Dette er det første byttet som Kent Nielsen gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Victor Kristiansen
    Ut: Kevin Diks
    Jess Thorup (FC København) gjør sitt andre bytte for dagen. Victor Kristiansen erstatter Kevin Diks.
    67'
    Viktor Claesson
    Sjanse! FC København avanserer forover, men Viktor Claesson avslutter utenfor.
    68'
    Anders Poulsen signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    69'
    Silkeborg IF 2 - 0 FC København
    Mål: Nicklas Helenius
    Målgivende: Sebastian Jorgensen
    I Silkeborg øker Silkeborg IF ledelsen til 2-0 takket være et mål av Nicklas Helenius. Sebastian Jorgensen sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Inn: Nicolai Boilesen
    Ut: Viktor Claesson
    Jess Thorup gjør dagens tredje bytte i Silkeborg, når han tar ut Viktor Claesson og setter inn Nicolai Boilesen.
    78'
    Inn: Khouma Babacar
    Ut: Lukas Lerager
    FC København bytter ut Lukas Lerager med Khouma Babacar. Dette er det fjerde byttet som Jess Thorup gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Isak Bergmann Johanneson
    Ut: Davit Khocholava
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Isak Bergmann Johanneson, mens Davit Khocholava tar plass på benken.
    78'
    Inn: Pelle Mattsson
    Ut: Mark Brink
    Silkeborg IF gjør sitt andre bytte. Mark Brink erstattes av Pelle Mattsson.
    81'
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Sebastian Jorgensen
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) erstattes av Soren Tengstedt.
    81'
    Frispark til Silkeborg IF på halvdelen til FC København.
    84'
    Gult kort til FC København
    Denis Vavro
    Dommer Anders Poulsen gir Denis Vavro (FC København) et gult kort.
    84'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    87'
    Frispark FC København.
    88'
    89'
    Mål for FC København!
    Silkeborg IF 2 - 1 FC København
    Mål: Hakon Arnar Haraldsson
    Målgivende: Khouma Babacar
    Hakon Arnar Haraldsson scorer og reduserer til 2-1 på Jysk Park. Flott spill fra Khouma Babacar før målet.
    89'
    90'+1
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Ferslev Anders Klynge
    Kent Nielsen (Silkeborg IF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Andreas Oggesen erstatter Ferslev Anders Klynge.
    90'+1
    Skudd på mål, Silkeborg IF
    90'+2
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    90'+2
    Silkeborg IF 3 - 1 FC København
    Mål: Soren Tengstedt
    Målgivende: Robert Gojani
    Silkeborg IF går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Soren Tengstedt. Det er en fin assist fra Robert Gojani.