Mål for FC København!
    Silkeborg IF 0 - 1 FC København
    Mål: Mohamed Elyounoussi
    Målgivende: Elias Achouri
    Mål! Mohamed Elyounoussi gir FC København ledelsen 0-1 i Silkeborg. Elias Achouri sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Jens Maae signaliserer et frispark til FC København.
    7'
    Hjørnespark til Silkeborg IF
    9'
    11'
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside.
    16'
    VAR sjekker om det er straffe til Silkeborg IF
    22'
    Ingen straffe til Silkeborg IF
    22'
    Jens Maae signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    25'
    Silkeborg IF 0 - 2 FC København
    Mohamed Elyounoussi øker FC Københavns ledelse til 0-2!
    27'
    31'
    Frispark Silkeborg IF.
    33'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    33'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Skudd på mål, FC København
    41'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Callum McCowatt
    Silkeborg IF angriper, og Callum McCowatt sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    42'
    Offside! Callum McCowatt blir vinket av og Silkeborg IF må dermed bygge opp et nytt angrep.
    42'
    Frispark til Silkeborg IF på halvdelen til FC København.
    44'
    45'+1
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Silkeborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+4
    Gult kort til FC København
    Elias Achouri
    Elias Achouri (FC København) mottar sitt første gule kort for dagen på JYSK Park.
    45'+4
    Skudd på mål, Silkeborg IF
    46'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Stefan Teitur Thordarson
    Ut: Ferslev Anders Klynge
    Silkeborg IF bytter ut Ferslev Anders Klynge med Stefan Teitur Thordarson. Dette er det første byttet som Kent Nielsen gjør i dagens kamp.
    47'
    Jens Maae signaliserer et frispark til Silkeborg IF.
    49'
    Magnus Mattsson (FC København) slår en corner fra høyre side på JYSK Park.
    52'
    Mohamed Elyounoussi
    FC København angriper. Mohamed Elyounoussi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Magnus Mattsson (FC København) løfter inn en corner fra høyre på JYSK Park.
    54'
    Scott McKenna
    Scott McKenna (FC København) avanserer forover på JYSK Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Hjørnespark til FC København
    55'
    Orri Steinn Oskarsson
    Orri Steinn Oskarsson (FC København) header utenfor.
    55'
    56'
    Jens Maae signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    58'
    Jens Maae signaliserer et frispark til Silkeborg IF like utenfor FC København-området.
    59'
    Jens Maae tildeler Silkeborg IF en corner. Callum McCowatt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Inn: Robin Dahl Østrøm
    Ut: Mark Brink
    Kent Nielsen (Silkeborg IF) gjør sitt andre bytte for dagen. Robin Dahl Ostrom erstatter Mark Brink.
    62'
    Inn: Lubambo Musonda
    Ut: Andreas Poulsen
    Silkeborg IF gjør sitt tredje bytte. Andreas Poulsen erstattes av Lubambo Musonda.
    62'
    Inn: Jens Martin Gammelby
    Ut: Oliver Sonne
    Kent Nielsen gjør dagens fjerde bytte i Silkeborg, når han tar ut Oliver Sonne og setter inn Jens Martin Gammelby.
    62'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Victor Mow Froholdt
    Ut: Elias Achouri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Victor Mow Froholdt, mens Elias Achouri tar plass på benken.
    65'
    Callum McCowatt (Silkeborg IF) løfter inn en corner fra venstre på JYSK Park.
    65'
    66'
    69'
    Inn: Diogo Goncalves
    Ut: Mohamed Elyounoussi
    FC København bytter ut Mohamed Elyounoussi med Diogo Goncalves.
    72'
    Inn: Viktor Claesson
    Ut: Orri Steinn Oskarsson
    Bytte for FC København. Viktor Claesson kommer inn for Orri Steinn Oskarsson på JYSK Park.
    72'
    Inn: Kasper Kusk
    Ut: Tonni Adamsen
    Kent Nielsen gjør dagens femte bytte i Silkeborg, når han tar ut Tonni Adamsen og setter inn Kasper Kusk.
    74'
    77'
    77'
    Kan Silkeborg IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Dommer Jens Maae gir Peter Ankersen (FC København) et gult kort.
    78'
    81'
    Dommer Jens Maae venter med å sette i gang spillet fordi Alexander Lind ligger nede.
    84'
    Silkeborg IF 0 - 3 FC København
    Mål: Diogo Goncalves
    Målgivende: Viktor Claesson
    Mål! FC København øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Diogo Goncalves på JYSK Park. Det er en fin assist fra Viktor Claesson.