1-0
2-0
2-1
    Dagens kamp på Jysk Park i Silkeborg er i gang.
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Silkeborg IF like utenfor Randers FC-området.
    2'
    Rasmus Cartstensen
    Sjanse! Silkeborg IF avanserer forover, men Rasmus Cartstensen avslutter utenfor.
    3'
    En av Silkeborg IFs spillere blir avblåst for offside på Jysk Park.
    5'
    Sebastian Jorgensen
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Tosin Kehinde
    Målsjanse på Jysk Park! Tosin Kehinde fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Randers FC angriper i Silkeborg. Tosin Kehinde avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Stefan Teitur Thordarson
    Silkeborg IF angriper i Silkeborg. Stefan Teitur Thordarson fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Jesper Lauridsen (Randers FC) løfter inn en corner fra høyre på Jysk Park.
    23'
    Mål for Silkeborg IF!
    Silkeborg IF 1 - 0 Randers FC
    Mål: Nicklas Helenius
    Målgivende: Stefan Teitur Thordarson
    Mål! Nicklas Helenius gir Silkeborg IF en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Stefan Teitur Thordarson.
    26'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Alhaji Kamara
    Alhaji Kamara (Randers FC) avanserer forover på Jysk Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Randers FC angriper, men avslutningen til Tosin Kehinde går utenfor.
    35'
    Silkeborg IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Nicolai Vallys
    Sjanse i Silkeborg! Nicolai Vallys (Silkeborg IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    Randers FC, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Skudd på mål, Randers FC
    42'
    42'
    Frispark Randers FC.
    43'
    Spillerbytte - Randers FC
    Inn: Simon Tibbling
    Ut: Vincent Onovo
    Thomas Thomasberg (Randers FC) gjør sitt første bytte for dagen. Simon Tibbling erstatter Vincent Onovo.
    46'
    En av Randers FCs spillere går i offside.
    48'
    Silkeborg IF 2 - 0 Randers FC
    Mål: Nicolai Vallys
    Mål! Silkeborg IF øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Nicolai Vallys på Jysk Park. Flott spill fra Stefan Teitur Thordarson før målet.
    49'
    Jesper Lauridsen (Randers FC) slår en corner fra høyre side på Jysk Park.
    53'
    Mål for Randers FC!
    Silkeborg IF 2 - 1 Randers FC
    Mål: Vito Hammershøj Mistrati
    Målgivende: Jakob Ankersen
    Mål! Vito Hammershøj Mistrati reduserer til 2-1 på Jysk Park i Silkeborg. Jakob Ankersen var nest sist på ballen.
    53'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Stefan Teitur Thordarson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Andreas Oggesen, mens Stefan Teitur Thordarson tar plass på benken.
    54'
    Nicklas Helenius
    Nicklas Helenius (Silkeborg IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Oliver Sonne
    Silkeborg IF fosser forover og Oliver Sonne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Randers FC angriper og Alhaji Kamara får avsluttet. Headingen treffer ikke Silkeborg IF-målet.
    58'
    Sjanse i Silkeborg! Tosin Kehinde (Randers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    63'
    Gult kort til Randers FC
    Tosin Kehinde (Randers FC) får et gult kort av dommer Jakob Kehlet.
    63'
    Inn: Frederik Lauenborg
    Ut: Jakob Ankersen
    Jakob Ankersen (Randers FC) erstattes av Frederik Lauenborg.
    66'
    Frispark til Randers FC på halvdelen til Silkeborg IF.
    70'
    Alhaji Kamara (Randers FC) prøver å heade ballen i mål på Jysk Park, men mislykkes.
    71'
    71'
    Målsjanse! Alhaji Kamara (Randers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Inn: Filip Bundgaard Kristensen
    Ut: Vito Hammershøj Mistrati
    Randers FC gjør sitt tredje bytte. Vito Hammershøj Mistrati erstattes av Filip Bundgaard Kristensen.
    75'
    Inn: Marvin Egho
    Ut: Alhaji Kamara
    Thomas Thomasberg gjør dagens fjerde bytte i Silkeborg, når han tar ut Alhaji Kamara og setter inn Marvin Egho.
    75'
    Lasse Berg Johnsen
    Randers FC avanserer forover i Silkeborg. Lasse Berg Johnsen avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Inn: Pelle Mattsson
    Ut: Mark Brink
    Silkeborg IF bytter ut Mark Brink med Pelle Mattsson.
    83'
    Inn: Wessam Abou Ali
    Ut: Nicklas Helenius
    Bytte for Silkeborg IF. Wessam Abou Ali kommer inn for Nicklas Helenius på Jysk Park.
    83'
    Ut: Jesper Lauridsen
    Randers FC bytter ut Jesper Lauridsen med Filip Bundgaard Kristensen. Dette er det femte byttet som Thomas Thomasberg gjør i dagens kamp.
    84'
    Jakob Kehlet tildeler Randers FC en corner. Filip Bundgaard Kristensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.