Silkeborg IF leder 1-0 etter en scoring av Sebastian Jorgensen.
    Mål for Randers FC!
    Silkeborg IF 1 - 1 Randers FC
    Mål: Daniel Høegh
    Målgivende: Mikkel Pedersen
    Mål! Daniel Høegh (Randers FC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Mikkel Pedersen sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Skudd utenfor mål, Silkeborg IF
    Nicklas Helenius
    9'
    Randers FC får tildelt et hjørnespark
    Jakob Ankersen
    Jakob Ankersen (Randers FC) løfter inn en corner fra høyre på JYSK Park.
    11'
    Skudd utenfor mål, Randers FC
    Björn Kopplin,
    Sjanse! Randers FC avanserer forover, men Björn Kopplin avslutter utenfor.
    13'
    Skudd på mål, Silkeborg IF
    Stefan Teitur Thordarson
    Silkeborg IF fosser forover og Stefan Teitur Thordarson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Silkeborg IF får tildelt et hjørnespark
    Ferslev Anders Klynge
    Ferslev Anders Klynge (Silkeborg IF) slår en corner fra venstre side på JYSK Park.
    15'
    Randers FC scorer selvmål!
    Silkeborg IF 2 - 1 Randers FC
    Mål: Björn Kopplin,
    Målgivende: Ferslev Anders Klynge
    Silkeborg IF tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Björn Kopplin. Ferslev Anders Klynge var nest sist på ballen.
    16'
    Randers FC får tildelt et frispark
    Joel Felix
    Kan Randers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    Edgar Babayan
    Randers FC angriper, men avslutningen til Edgar Babayan går utenfor.
    17'
    Silkeborg IF får tildelt et frispark
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Randers FC
    Lasse Berg Johnsen
    Lasse Berg Johnsen (Randers FC) får et gult kort av dommer Aydin Uslu.
    21'
    Stephen Odey
    Stephen Odey (Randers FC) kommer seg fri på JYSK Park, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Mark Brink ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Mark Brink ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Silkeborg.
    29'
    Skudd på mål, Randers FC
    Sjanse til Randers FC! Edgar Babayan er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    Randers FC, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Mark Brink
    Mark Brink, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Andreas Oggesen kommer inn for Silkeborg IF.
    29'
    Aydin Uslu tildeler Randers FC en corner. Edgar Babayan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Edgar Babayan (Randers FC) prøver å heade ballen i mål på JYSK Park, men mislykkes.
    30'
    30'
    Edgar Babayan (Randers FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    30'
    30'
    Randers FC angriper i Silkeborg. Stephen Odey fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Aydin Uslu signaliserer et frispark til Randers FC.
    34'
    Randers FC blir avblåst for offside
    Frederik Lauenborg
    Frederik Lauenborg (Randers FC) vinkes av for offside i Silkeborg.
    38'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    40'
    Edgar Babayan (Randers FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Silkeborg IF 3 - 1 Randers FC
    Målgivende: Kasper Kusk
    Mål! Silkeborg IF øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Sebastian Jorgensen på JYSK Park. Flott spill fra Kasper Kusk før målet.
    42'
    Kasper Kusk
    Silkeborg IF angriper. Kasper Kusk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    Inn: Mads Kaalund
    Ut: Kasper Kusk
    Silkeborg IF bytter ut Kasper Kusk med Mads Kaalund.
    46'
    Spillerbytte - Randers FC
    Inn: Filip Bundgaard Kristensen
    Ut: Mikkel Kallesøe
    Mikkel Kallesøe (Randers FC) erstattes av Filip Bundgaard Kristensen.
    46'
    Frispark til Silkeborg IF på halvdelen til Randers FC.
    46'
    I Silkeborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Randers FC fosser fremover, men Aydin Uslu blåser for offside på JYSK Park.
    51'
    Silkeborg IF blir avblåst for offside
    Oliver Sonne
    Silkeborg IF angriper, men Oliver Sonne vinkes av for offside.
    53'
    Aydin Uslu signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    55'
    Randers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Mads Kaalund
    Mads Kaalund (Silkeborg IF) mottar sitt første gule kort for dagen på JYSK Park.
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lukas Engel (Silkeborg IF) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    Inn: Lukas Klitten
    Ut: Lukas Engel
    Kent Nielsen (Silkeborg IF) tar ut Lukas Engel som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Lukas Klitten.
    60'
    Sebastian Jorgensen
    Kasper Kusk skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Silkeborg IF.
    61'
    Inn: Tobias Klysner
    Ut: Edgar Babayan
    Thomas Thomasberg gjør dagens andre bytte i Silkeborg, når han tar ut Edgar Babayan og setter inn Tobias Klysner.
    62'
    Inn: Marvin Egho
    Ut: Stephen Odey
    Randers FC gjør sitt tredje bytte. Stephen Odey erstattes av Marvin Egho.
    62'
    Silkeborg IF 3 - 2 Randers FC
    Mål: Marvin Egho
    Mål! Marvin Egho holder Randers FCet inne i kampen med en redusering til 3-2.
    65'
    68'
    Målsjanse til Randers FC! Frederik Lauenborg treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    I Silkeborg slår Edgar Babayan en corner fra venstre.
    70'
    Silkeborg IF avanserer forover i Silkeborg. Sebastian Jorgensen avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Tonni Adamsen
    Ut: Nicklas Helenius
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Tonni Adamsen, mens Nicklas Helenius tar plass på benken.
    78'
    Inn: Robert Gojani
    Ut: Ferslev Anders Klynge
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Robert Gojani, mens Ferslev Anders Klynge tar plass på benken.
    78'
    Inn: Oliver Jensen
    Ut: Mikkel Pedersen
    Randers FC bytter ut Mikkel Pedersen med Oliver Jensen.
    78'
    79'
    79'
    81'
    Inn: Alhaji Kamara
    Ut: Frederik Lauenborg
    Randers FC bytter ut Frederik Lauenborg med Alhaji Kamara. Dette er det femte byttet som Thomas Thomasberg gjør i dagens kamp.
    83'
    I Silkeborg slår Jakob Ankersen en corner fra høyre.
    83'
    Frispark Silkeborg IF.
    85'
    Lukas Klitten ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Lukas Klitten er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    Stefan Teitur Thordarson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    Silkeborg IF slipper å klare seg uten Stefan Teitur Thordarson som kommer tilbake på banen i Silkeborg.
    88'
    Alhaji Kamara
    Randers FCs Alhaji Kamara blåses av for offside på JYSK Park.
    90'
    Silkeborg IF 3 - 3 Randers FC
    Mål: Alhaji Kamara
    Mål! Alhaji Kamara utligner for Randers FC. Stillingen er dermed 3-3 i Silkeborg.