Målsjanse! Damjan Djokovic (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Faycal Fajr avslutter utenfor.
    Caykur Rizespor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    6'
    Skudd på mål, Sivasspor
    Mustapha Yatabare
    Mustapha Yatabare (Sivasspor) avanserer forover på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Sivasspor får tildelt et frispark
    I Sivas har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    12'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    13'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Sivasspor.
    15'
    17'
    Max Gradel
    Sivasspor angriper. Max Gradel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Sivasspor angriper og Mustapha Yatabare får avsluttet. Headingen treffer ikke Caykur Rizespor-målet.
    18'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Sivasspor.
    25'
    Caykur Rizespor får tildelt et hjørnespark
    Alper Potuk
    Alper Potuk (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    26'
    Fabricio Baiano
    Caykur Rizespor angriper i Sivas. Fabricio Baiano fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Max Gradel
    Max Gradel (Sivasspor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    31'
    Sivasspor får tildelt et hjørnespark
    34'
    36'
    Faycal Fajr
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Faycal Fajr går utenfor.
    38'
    Frispark Sivasspor.
    39'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Alper Potuk
    Alper Potuk (Caykur Rizespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Erdogan Yesilyurt
    Sivasspor avanserer forover i Sivas. Erdogan Yesilyurt avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    42'
    Hakan Arslan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Fernando Boldrin
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Hakan Arslan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sivas.
    44'
    Skade: Caykur Rizespor
    45'+1
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Okechukwu Azubuike
    Ut: Hakan Arslan
    Riza Calimbay (Sivasspor) gjør sitt første bytte for dagen. Okechukwu Azubuike erstatter Hakan Arslan.
    45'+1
    Tilbake fra skade: Caykur Rizespor
    45'+2
    Frisparket tildelt Caykur Rizespor er farlig nær Sivasspors målområde.
    48'
    53'
    Andre gule kort til Caykur Rizespor
    Alper Potuk
    Alper Potuk (Caykur Rizespor) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    53'
    Dommer Atilla Karaoglan gir Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) et gult kort.
    54'
    Frispark Caykur Rizespor.
    57'
    Sebastian Holmén
    Caykur Rizespor angriper på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men Sebastian Holmén header utenfor.
    58'
    59'
    Max Gradel
    I Sivas slår Max Gradel en corner fra venstre.
    60'
    Mustapha Yatabare (Sivasspor) header ballen mot mål, men Caykur Rizespor klarerer.
    61'
    Tarik Cetin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    62'
    Tarik Cetin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    63'
    Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    Kan Caykur Rizespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Mustapha Yatabare (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    70'
    Inn: Olarenwaju Kayode
    Ut: Erdogan Yesilyurt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Olarenwaju Kayode, mens Erdogan Yesilyurt tar plass på benken.
    70'
    71'
    Olarenwaju Kayode
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! Olarenwaju Kayode fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    Mål for Sivasspor!
    Sivasspor 1 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Olarenwaju Kayode
    Mål! Olarenwaju Kayode gir Sivasspor en 1-0 ledelse.
    72'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Yasin Pehlivan
    Ut: Damjan Djokovic
    Bytte for Caykur Rizespor. Yasin Pehlivan kommer inn for Damjan Djokovic på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    73'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Sivasspor 1 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Joel Pohjanpalo
    Mål! Caykur Rizespor utligner på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Målscorer: Joel Pohjanpalo.
    74'
    Skudd på mål, Caykur Rizespor
    74'
    Målet til Caykur Rizespor sjekkes av VAR
    75'
    Målet til Caykur Rizespor blir stående
    75'
    76'
    Faycal Fajr
    Sjanse i Sivas! Faycal Fajr (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    Inn: Leke James
    Ut: Isaac Cofie
    Sivasspor bytter ut Isaac Cofie med James Leke. Dette er det tredje byttet som Riza Calimbay gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Ugur Ciftci
    Ut: Ziya Erdal
    Riza Calimbay gjør dagens fjerde bytte i Sivas, når han tar ut Ziya Erdal og setter inn Ugur Ciftci.
    80'
    Det blir farlig! Frispark for Sivasspor er nær straffområde.
    81'
    Fabricio Baiano (Caykur Rizespor) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    81'
    Faycal Fajr
    83'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Caykur Rizespor.
    83'
    85'
    Sivasspor blir avblåst for offside
    Max Gradel
    Sivasspor angriper, men Max Gradel vinkes av for offside.
    87'
    Yasin Pehlivan
    Sjanse til Caykur Rizespor! Yasin Pehlivan er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    Atilla Karaoglan tildeler Caykur Rizespor en corner. Fernando Boldrin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Inn: Deniz Hummet
    Ut: Fernando Boldrin
    Fernando Boldrin (Caykur Rizespor) erstattes av Deniz Hummet.
    90'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    90'+1
    90'+2
    Leke James
    James Leke (Sivasspor) header utenfor.
    90'+4
    Caykur Rizespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sivasspor.