Sivasspor slipper å klare seg uten Robin Yalcin som kommer tilbake på banen igjen.
    6'
    Frispark for Fatih Karagumruk SK på egen banehalvdel.
    7'
    Alassane Ndao
    Fatih Karagumruk SK avanserer forover i Sivas. Alassane Ndao avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    En av Fatih Karagumruk SKs spillere går i offside.
    10'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Faycal Fajr (Sivasspor) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Faycal Fajr er tilbake på banen igjen.
    15'
    Erdogan Yesilyurt
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! Erdogan Yesilyurt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Fatih Karagumruk SK fosser forover og Alassane Ndao fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    I Sivas slår Jure Balkovec en corner fra høyre.
    29'
    Frispark Sivasspor.
    29'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    29'
    Hakan Arslan
    Sivasspor angriper på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men Hakan Arslan header utenfor.
    33'
    Frispark til Fatih Karagumruk SK på halvdelen til Sivasspor.
    34'
    35'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Sivasspor.
    35'
    Halil Umut Meler tildeler Sivasspor en corner. Faycal Fajr sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Offside! Faycal Fajr (Sivasspor) er alene igjennom, men dommer Halil Umut Meler ser at linjemannen er oppe med flagget.
    37'
    Lucas Biglia (Fatih Karagumruk SK) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    42'
    Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) avanserer forover på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Mål for Sivasspor!
    Sivasspor 1 - 0 Fatih Karagumruk
    Mål: Hakan Arslan
    Hakan Arslan dundrer ballen i mål og Sivasspor tar ledelsen 1-0 på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    45'+1
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Yannis Salibur
    Ut: Artur Sobiech
    Senol Can gjør dagens første bytte i Sivas, når han tar ut Artur Sobiech og setter inn Yannis Salibur.
    46'
    Tyler Boyd
    Sivasspor angriper. Tyler Boyd får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Fabio Borini
    Fabio Borini (Fatih Karagumruk SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Dommer Halil Umut Meler venter med å sette i gang spillet fordi Fabio Borini ligger nede.
    51'
    Samba Camara ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Sivasspor slipper å klare seg uten Samba Camara som kommer tilbake på banen i Sivas.
    53'
    Fabio Borini ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sivas.
    53'
    Andrea Bertolacci
    Sjanse! Fatih Karagumruk SK avanserer forover, men Andrea Bertolacci avslutter utenfor.
    53'
    Fabio Borini (Fatih Karagumruk SK) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Lucas Biglia (Fatih Karagumruk SK) slår en corner fra venstre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til Fatih Karagumruk
    58'
    Ingen straffe til Fatih Karagumruk
    58'
    60'
    Inn: Mevlüt Erdinç
    Ut: Lucas Castro
    Bytte for Fatih Karagumruk SK. Mevlüt Erdinç kommer inn for Lucas Castro på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    61'
    Inn: Jimmy Durmaz
    Ut: Alassane Ndao
    Fatih Karagumruk SK bytter ut Alassane Ndao med Jimmy Durmaz. Dette er det tredje byttet som Senol Can gjør i dagens kamp.
    61'
    VAR sjekker om det er straffe til Sivasspor
    62'
    Ingen straffe til Sivasspor
    62'
    63'
    Gult kort til Sivasspor
    Faycal Fajr
    Dommeren gir Faycal Fajr (Sivasspor) et gult kort.
    63'
    Jure Balkovec (Fatih Karagumruk SK) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    64'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    67'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Lucas Biglia
    Lucas Biglia (Fatih Karagumruk SK) pådrar seg et gult kort.
    69'
    70'
    Frispark Fatih Karagumruk SK.
    72'
    Yannis Salibur
    Målsjanse! Yannis Salibur (Fatih Karagumruk SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk SK.
    73'
    En av Fatih Karagumruk SKs spillere blir avblåst for offside.
    73'
    Halil Umut Meler signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk SK på egen banehalvdel.
    75'
    75'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Arouna Kone
    Ut: Olarenwaju Kayode
    Sivasspor bytter ut Olarenwaju Kayode med Arouna Kone.
    76'
    Frisparket tildelt Fatih Karagumruk SK er farlig nær Sivasspors målområde.
    76'
    Jure Balkovec (Fatih Karagumruk SK) løfter inn en corner fra høyre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    78'
    Halil Umut Meler tildeler Fatih Karagumruk SK en corner. Jure Balkovec sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Sivasspor fosser fremover, men Halil Umut Meler blåser for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    79'
    Målet til Sivasspor sjekkes av VAR
    80'
    Målet til Sivasspor blir annullert
    80'
    Inn: Jeremain Lens
    Ut: Andrea Bertolacci
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fatih Karagumruk SK. Inn kommer Jeremain Lens, mens Andrea Bertolacci tar plass på benken.
    81'
    Inn: Ziya Erdal
    Ut: Erdogan Yesilyurt
    Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) erstattes av Ziya Erdal.
    82'
    82'
    83'
    85'
    Fatih Karagumruk SK angriper, men avslutningen til Fabio Borini går utenfor.
    85'
    I Sivas slår Lucas Biglia en corner fra venstre.
    87'
    Ugur Ciftci ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Inn: Kemal Ademi
    Ut: Gaston Campi
    Fatih Karagumruk SK gjør sitt femte bytte. Gaston Campi erstattes av Kemal Ademi.
    89'
    Ugur Ciftci kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    89'
    90'+1
    Arouna Kone
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Arouna Kone avslutter utenfor.
    90'+2
    Jeremain Lens
    Målsjanse til Fatih Karagumruk SK! Jeremain Lens treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    90'+2
    Inn: Jorge Felix
    Ut: Tyler Boyd
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Jorge Felix, mens Tyler Boyd tar plass på benken.
    90'+3
    Lucas Biglia (Fatih Karagumruk SK) løfter inn en corner fra høyre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.