Dommeren blåser i gang dagens kamp i Sivas.
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    Samuel Eduok (Kasimpasa) header ballen mot mål, men Sivasspor klarerer.
    5'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Dommer Alper Ulusoy venter med å sette i gang spillet fordi Ramazan Kose ligger nede.
    7'
    Ramazan Kose er på beina igjen og fortsetter kampen.
    7'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    8'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt Sivassporet.
    8'
    Robinho
    Målsjanse til Sivasspor! Robinho treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Kasimpasa angriper, men Alper Ulusoy blåser for offside.
    12'
    Frispark Sivasspor.
    12'
    Mål for Sivasspor!
    Sivasspor 1 - 0 Kasimpasa
    Mål: Arouna Kone
    Målgivende: Robinho
    I Sivas tar Sivassporledelsen 1-0 etter et mål av Arouna Kone. Robinho sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Sivasspor.
    15'
    17'
    Thievy Bifouma
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! Thievy Bifouma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Kasimpasa!
    Sivasspor 1 - 1 Kasimpasa
    Mål: Samuel Eduok
    Målgivende: Mbaye Diagne
    Mål! Kasimpasaet utligner ved Samuel Eduok. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Mbaye Diagne før målet.
    18'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    22'
    Emre Kilinc
    Sivasspor angriper. Emre Kilinc får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    25'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Kasimpasa.
    27'
    28'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt Kasimpasaet.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Kasimpasa!
    31'
    Gult kort til Sivasspor
    Carl Medjani
    Carl Medjani (Sivasspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    31'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: John Boye
    Ut: Carl Medjani
    Samet Aybaba gjør dagens første bytte i Sivas, når han tar ut Carl Medjani og setter inn John Boye.
    37'
    Spillet på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium er stoppet midlertidig fordi John Boye ligger nede.
    38'
    John Boye kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    40'
    40'
    Kasimpasa fosser fremover, men Alper Ulusoy blåser for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    44'
    45'+1
    45'+2
    Hakan Arslan
    I Sivas header Hakan Arslan (Sivasspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    46'
    Auremir (Sivasspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    47'
    Mattias Bjärsmyr ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    47'
    Auremir er tilbake i kampen igjen.
    48'
    Mattias Bjärsmyr er tilbake på banen igjen.
    48'
    48'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    55'
    57'
    Alper Ulusoy tildeler Sivasspor en corner. Robinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    58'
    59'
    Delvin N'Dinga
    Sivasspor avanserer forover i Sivas. Delvin N'Dinga avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Inn: Cyriac
    Ut: Thievy Bifouma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Cyriac, mens Thievy Bifouma tar plass på benken.
    60'
    61'
    Gult kort til Kasimpasa
    Markus Neumayr
    Markus Neumayr (Kasimpasa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Arouna Kone
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Arouna Kone går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Ahmed Ildiz
    Ut: Markus Neumayr
    Kasimpasa gjør sitt første bytte. Markus Neumayr erstattes av Ahmed Ildiz.
    64'
    66'
    Loret Sadiku
    Loret Sadiku (Kasimpasa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    67'
    Hakan Arslan (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    69'
    70'
    Robinho
    Sivasspor angriper i Sivas. Robinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    71'
    John Boye
    Dommeren gir John Boye (Sivasspor) et gult kort.
    71'
    Inn: Mert Hakan Yandas
    Ut: Robinho
    Sivasspor bytter ut Robinho med Mert Hakan Yandas. Dette er det tredje byttet som Samet Aybaba gjør i dagens kamp.
    71'
    Arouna Kone
    Sjanse til Sivasspor! Arouna Kone er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Inn: Jhon Murillo
    Ut: Samuel Eduok
    Kasimpasa bytter ut Samuel Eduok med Jhon Murillo.
    75'
    En av Kasimpasas spillere blir avblåst for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    77'
    Ziya Erdal (Sivasspor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    78'
    Ahmed Ildiz
    Sjanse! Kasimpasa avanserer forover, men Ahmed Ildiz avslutter utenfor.
    79'
    80'
    Mbaye Diagne
    Målsjanse! Mbaye Diagne (Kasimpasa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens David Pavelka (Kasimpasa) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    83'
    David Pavelka er på beina igjen og fortsetter kampen på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    83'
    Loret Sadiku (Kasimpasa) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Sivasspor har fått straffe!
    86'
    Sivasspor scorer på straffe!
    Sivasspor 2 - 1 Kasimpasa
    Arouna Kone scorer og Sivasspor leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    86'
    Inn: Franck Etoundi
    Ut: David Pavelka
    David Pavelka (Kasimpasa) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Franck Etoundi.
    87'
    88'
    Kasimpasa avanserer forover på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium og Mbaye Diagne kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sivasspor.
    88'
    89'
    Alper Ulusoy signaliserer et frispark til Kasimpasa like utenfor Sivasspor-området.