Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    Målsjanse! Mbaye Diagne (Kasimpasa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Samuel Eduok
    Kasimpasa fosser forover og Samuel Eduok fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Arouna Kone
    Sivasspor avanserer forover i Sivas. Arouna Kone avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Mbaye Diagne (Kasimpasa) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Kasimpasa fosser fremover, men Huseyin Gocek blåser for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    15'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Sivasspor like utenfor Kasimpasa-området.
    17'
    Sivasspor angriper i Sivas, men blir avblåst for offside.
    18'
    Emre Kilinc
    Sivasspor angriper i Sivas. Emre Kilinc fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Kasimpasa angriper, men blir avblåst for offside.
    20'
    Sergiy Rybalka (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    23'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Kasimpasa.
    25'
    I Sivas slår Sergiy Rybalka en corner fra høyre.
    26'
    Robinho
    Sivasspor angriper. Robinho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    En av Kasimpasas spillere blir avblåst for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    30'
    Mål for Kasimpasa!
    Sivasspor 0 - 1 Kasimpasa
    Mål: Samuel Eduok
    Målgivende: Ilhan Depe
    I Sivas tar Kasimpasaledelsen 0-1 etter et mål av Samuel Eduok. Ilhan Depe sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Kasimpasa angriper, men Huseyin Gocek blåser for offside.
    33'
    Hjørnespark til Sivasspor
    35'
    Robinho
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Robinho avslutter utenfor.
    35'
    Ugur Ciftci
    Ugur Ciftci (Sivasspor) header ballen mot mål, men Kasimpasa klarerer.
    37'
    37'
    Emre Kilinc
    Emre Kilinc (Sivasspor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Trezeguet (Kasimpasa) løfter inn en corner fra høyre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    41'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Kasimpasa
    Strahil Popov
    Dommeren gir Strahil Popov (Kasimpasa) et gult kort.
    41'
    Robinho
    Sivasspor angriper i Sivas. Robinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Frispark Sivasspor.
    44'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    45'+1
    Trezeguet
    Målsjanse til Kasimpasa! Trezeguet treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Huseyin Gocek tildeler Sivasspor en corner. Sergiy Rybalka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    53'
    54'
    En av Kasimpasas spillere går i offside.
    57'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    62'
    Trezeguet
    Kasimpasa avanserer forover i Sivas. Trezeguet avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Erdogan Yesilyurt
    Ut: Ugur Ciftci
    Tamer Tuna (Sivasspor) gjør sitt første bytte for dagen. Erdogan Yesilyurt erstatter Ugur Ciftci.
    64'
    Robinho
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Robinho går utenfor.
    65'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Erdogan Yesilyurt
    Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) avanserer forover på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Ozgur Cek
    Ut: Samuel Eduok
    Kasimpasa gjør sitt første bytte. Samuel Eduok erstattes av Ozgur Cek.
    69'
    En av Kasimpasas spillere blir avblåst for offside.
    70'
    Arouna Kone
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Arouna Kone går utenfor.
    70'
    70'
    71'
    72'
    Loret Sadiku
    Loret Sadiku (Kasimpasa) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Emre Kilinc
    Emre Kilinc (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Sergiy Rybalka
    Sjanse! Sivasspor avanserer forover, men Sergiy Rybalka avslutter utenfor.
    74'
    74'
    Inn: David Pavelka
    Ut: Ilhan Depe
    Bytte for Kasimpasa. David Pavelka kommer inn for Ilhan Depe på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    77'
    77'
    David Pavelka
    David Pavelka (Kasimpasa) mottar sitt første gule kort for dagen på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    78'
    David Braz
    David Braz (Sivasspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Sivasspor 0 - 2 Kasimpasa
    Mål: Mbaye Diagne
    Målgivende: Ozgur Cek
    Mål! Mbaye Diagne øker Kasimpasas ledelse til 0-2 på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Flott spill fra Ozgur Cek før målet.
    79'
    Inn: Cyriac
    Ut: Emre Kilinc
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Cyriac, mens Emre Kilinc tar plass på benken.
    80'
    Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    82'
    82'
    83'
    Kasimpasa angriper i Sivas, men blir avblåst for offside.
    84'
    Robinho
    Målsjanse! Robinho (Sivasspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Sivasspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    87'
    Inn: Aydin Karabulut
    Ut: Sergiy Rybalka
    Sergiy Rybalka (Sivasspor) erstattes av Aydin Karabulut.
    88'
    88'
    89'
    Robinho (Sivasspor) slår en corner fra venstre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    90'
    Trezeguet
    Sjanse i Sivas! Trezeguet (Kasimpasa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.