TSV Hartberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    En av SK Austria Klagenfurts spillere går i offside.
    3'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    4'
    Florian Jager signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    4'
    Sinan Karweina
    Sjanse! SK Austria Klagenfurt avanserer forover, men Sinan Karweina avslutter utenfor.
    6'
    Dominik Frieser
    TSV Hartberg angriper, men avslutningen til Dominik Frieser går utenfor.
    9'
    12'
    TSV Hartberg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    Florian Jager signaliserer et frispark til TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    15'
    Dominik Prokop
    TSV Hartberg avanserer forover i Klagenfurt. Dominik Prokop avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    TSV Hartberg angriper i Klagenfurt, men blir avblåst for offside.
    18'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til TSV Hartberg.
    19'
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra venstre side på Worthersee Stadion.
    20'
    En av SK Austria Klagenfurts spillere blir avblåst for offside på Worthersee Stadion.
    22'
    Straffe til TSV Hartberg
    24'
    VAR sjekker om det er straffe til TSV Hartberg
    25'
    Dommeren dømmer straffe til TSV Hartberg
    25'
    TSV Hartberg scorer på straffe!
    SK Austria Klagenfurt 0 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Maximilian Entrup
    Mål! Maximilian Entrup gir TSV Hartberg ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    25'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 1 TSV Hartberg
    Mål: Kosmas Gezos
    Målgivende: Nicolas Wimmer
    Mål! Kosmas Gezos utligner for SK Austria Klagenfurt. Stillingen er dermed 1-1 i Klagenfurt. Nicolas Wimmer sto for den målgivende pasningen.
    28'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Florian Jager signaliserer et frispark til TSV Hartberg.
    31'
    34'
    Florian Jager tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Christopher Cvetko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra venstre på Worthersee Stadion.
    36'
    Frispark TSV Hartberg.
    38'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Nicolas Binder
    Nicolas Binder (SK Austria Klagenfurt) får et gult kort av dommer Florian Jager.
    38'
    Hjørnespark til TSV Hartberg
    39'
    SK Austria Klagenfurt fosser fremover, men Florian Jager blåser for offside på Worthersee Stadion.
    40'
    40'
    Christopher Cvetko
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    SK Austria Klagenfurt angriper, men Florian Jager blåser for offside.
    41'
    Frispark for TSV Hartberg på egen banehalvdel.
    42'
    Ruben Providence
    Ruben Providence (TSV Hartberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    45'
    Mål for TSV Hartberg!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 2 TSV Hartberg
    Mål: Dominik Prokop
    Mål! TSV Hartberg tar ledelsen 1-2 ved Dominik Prokop.
    45'+1
    Phillip Menzel
    Dommeren gir Phillip Menzel (SK Austria Klagenfurt) et gult kort.
    45'+2
    Målet til TSV Hartberg sjekkes av VAR
    45'+3
    Målet til TSV Hartberg blir stående
    45'+4
    45'+4
    Maximilian Entrup
    Maximilian Entrup (TSV Hartberg) kommer til en målsjanse på Worthersee Stadion, men klarer ikke å score.
    45'+5
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Jonas Arweiler
    Ut: Sinan Karweina
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Sinan Karweina med Jonas Arweiler.
    46'
    Frispark til TSV Hartberg på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    46'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Målsjanse! Maximilian Entrup (TSV Hartberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    52'
    53'
    54'
    Gult kort til TSV Hartberg
    Ruben Providence (TSV Hartberg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    55'
    VAR sjekker om det er straffe til SK Austria Klagenfurt
    56'
    Ingen straffe til SK Austria Klagenfurt
    58'
    58'
    Inn: Andy Irving
    Ut: Max Besuschkow
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Andy Irving kommer inn for Max Besuschkow på Worthersee Stadion.
    58'
    Inn: Aaron Sky Schwarz
    Ut: Jannik Robatsch
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Austria Klagenfurt. Inn kommer Aaron Sky Schwarz, mens Jannik Robatsch tar plass på benken.
    58'
    Inn: Christopher Wernitznig
    Ut: Christopher Cvetko
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Christopher Cvetko med Christopher Wernitznig. Dette er det fjerde byttet som Peter Pacult gjør i dagens kamp.
    58'
    Målsjanse på Worthersee Stadion! Maximilian Entrup fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Spillerbytte - TSV Hartberg
    Inn: Mario Kropfl
    Ut: Ruben Providence
    Markus Schopp (TSV Hartberg) gjør sitt første bytte for dagen. Mario Kropfl erstatter Ruben Providence.
    64'
    Skudd utenfor mål, SK Austria Klagenfurt
    64'
    Det blir farlig! Frispark for TSV Hartberg er nær straffområde.
    65'
    Skudd på mål, SK Austria Klagenfurt
    72'
    TSV Hartberg, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    Florian Jager tildeler TSV Hartberg en corner. Mario Kropfl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Michael Steinwender
    Michael Steinwender (TSV Hartberg) kommer til avslutning på Worthersee Stadion, men headingen blir reddet.
    73'
    73'
    I Klagenfurt slår Mario Kropfl en corner fra høyre.
    74'
    Mario Kropfl (TSV Hartberg) slår en corner fra venstre side på Worthersee Stadion.
    74'
    Jurgen Heil
    Jurgen Heil (TSV Hartberg) pådrar seg et gult kort.
    75'
    75'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    76'
    Ikke rødt kort likevel
    76'
    77'
    Florian Jager signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    78'
    Inn: Maximilian Fillafer
    Ut: Dominik Frieser
    Markus Schopp gjør dagens andre bytte i Klagenfurt, når han tar ut Dominik Frieser og setter inn Maximilian Fillafer.
    79'
    Inn: Thomas Rotter
    Ut: Dominik Prokop
    Dominik Prokop (TSV Hartberg) erstattes av Thomas Rotter.
    79'
    Christopher Wernitznig
    Målsjanse! Christopher Wernitznig (SK Austria Klagenfurt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    82'
    82'
    83'
    Inn: Florian Jaritz
    Ut: Till Sebastian Schumacher
    Peter Pacult (SK Austria Klagenfurt) gjør sitt femte bytte for dagen. Florian Jaritz erstatter Till Sebastian Schumacher.
    83'
    Inn: Julian Halwachs
    Ut: Tobias Kainz
    Bytte for TSV Hartberg. Julian Halwachs kommer inn for Tobias Kainz på Worthersee Stadion.
    85'
    86'
    Hjørnespark til SK Austria Klagenfurt
    87'
    90'+3
    Mario Kropfl (TSV Hartberg) løfter inn en corner fra venstre på Worthersee Stadion.
    90'+4
    90'+5
    Florian Jager signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt like utenfor TSV Hartberg-området.
    90'+7
    Raphael Sallinger
    Dommer Florian Jager viser Raphael Sallinger (TSV Hartberg) det gule kortet.
    90'+7
    90'+8
    Dommeren dømmer straffe til SK Austria Klagenfurt
    90'+8
    Straffe til SK Austria Klagenfurt
    90'+8
    SK Austria Klagenfurt scorer på straffe!
    SK Austria Klagenfurt 2 - 2 TSV Hartberg
    Mål: Andy Irving
    Andy Irving setter ballen i mål fra straffemerket på Worthersee Stadion. Dermed står det 2-2 i Klagenfurt.