I Beveren slår Floriano Vanzo en corner fra høyre.
    Målsjanse! Ryan Mmaee (Waasland-Beveren) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Nana Opoku Ampomah (Waasland-Beveren) pådrar seg et gult kort.
    9'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Kristof D'Haene (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Freethielstadion.
    11'
    Teddy Chevalier (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra venstre på Freethielstadion.
    12'
    Lawrence Visser tildeler KV Kortrijk en corner. Kristof D'Haene sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    I Beveren slår Nana Opoku Ampomah en corner fra venstre.
    14'
    Floriano Vanzo
    Waasland-Beveren angriper i Beveren. Floriano Vanzo fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    20'
    Waasland-Beveren tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    22'
    SK Beveren, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Tyron Ivanof
    Tyron Ivanof (KV Kortrijk) avanserer forover på Freethielstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    23'
    Teddy Chevalier
    Målsjanse på Freethielstadion! Teddy Chevalier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    23'
    24'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Waasland-Beveren på egen banehalvdel.
    25'
    Teddy Chevalier (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra høyre på Freethielstadion.
    26'
    KV Kortrijk fosser forover og Teddy Chevalier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    29'
    Offside! Jeremy Perbet (KV Kortrijk) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    31'
    Abdul Ajagun
    KV Kortrijk angriper, men avslutningen til Abdul Ajagun går utenfor.
    32'
    Mål for Kortrijk!
    SK Beveren 0 - 1 Kortrijk
    Mål: Jeremy Perbet
    Målgivende: Stijn De Smet
    Mål! KV Kortrijk tar ledelsen 0-1 ved Jeremy Perbet. Det er en fin assist fra Stijn De Smet.
    34'
    Frispark til Waasland-Beveren på halvdelen til KV Kortrijk.
    35'
    Floriano Vanzo (Waasland-Beveren) slår en corner fra høyre side på Freethielstadion.
    36'
    Joachim Van Damme
    Waasland-Beveren angriper og Joachim Van Damme får avsluttet. Headingen treffer ikke KV Kortrijk-målet.
    37'
    40'
    42'
    44'
    45'
    Rødt kort til SK Beveren
    Victorien Angban
    Utvisning! Waasland-Beveren må klare seg uten Victorien Angban resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    45'
    Dommer Lawrence Visser ser at linjemannen løfter flagget, og Waasland-Beverens Nana Opoku Ampomah blåses av for offside.
    45'+3
    Spillerbytte - SK Beveren
    Inn: Louis Verstraete
    Ut: Ryan Mmaee
    Dirk Geeraerd (Waasland-Beveren) gjør sitt første bytte for dagen. Louis Verstraete erstatter Ryan Mmaee.
    46'
    Gult kort til Kortrijk
    Stijn De Smet
    Stijn De Smet (KV Kortrijk) mottar sitt første gule kort for dagen på Freethielstadion.
    46'
    46'
    Spillet på Freethielstadion er stoppet midlertidig fordi Laurent Jans ligger nede.
    46'
    48'
    SK Beveren 0 - 2 Kortrijk
    Mål: Abdul Ajagun
    Mål! Abdul Ajagun øker ledelsen til 0-2.
    49'
    Mål for SK Beveren!
    SK Beveren 1 - 2 Kortrijk
    Mål: Nana Opoku Ampomah
    Målgivende: Joachim Van Damme
    Mål! Waasland-Beveren reduserer til 1-2 ved Nana Opoku Ampomah. Joachim Van Damme var nest sist på ballen.
    52'
    53'
    Stijn De Smet (KV Kortrijk) vinkes av for offside i Beveren.
    56'
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Niels De Schutter (Waasland-Beveren) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    58'
    Waasland-Beveren slipper å klare seg uten Niels De Schutter som kommer tilbake på banen i Beveren.
    58'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Waasland-Beveren får straffe av Lawrence Visser på Freethielstadion.
    60'
    Larry Azouni
    Larry Azouni (KV Kortrijk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Waasland-Beveren fikk tildelt et straffespark som Isaac Thelin mislyktes med å sette i mål!
    60'
    62'
    62'
    Lawrence Visser tildeler KV Kortrijk en corner. Teddy Chevalier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    I Beveren slår Teddy Chevalier en corner fra venstre.
    66'
    67'
    Målsjanse til KV Kortrijk! Teddy Chevalier treffer mål, men keeper redder.
    67'
    Stijn De Smet (KV Kortrijk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Medjon Hoxha
    Ut: Stijn De Smet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Kortrijk. Inn kommer Medjon Hoxha, mens Stijn De Smet tar plass på benken.
    68'
    Medjon Hoxha
    Medjon Hoxha (KV Kortrijk) kommer til en målsjanse på Freethielstadion, men klarer ikke å score.
    69'
    Kristof D'Haene
    Kristof D'Haene (KV Kortrijk) får et gult kort av dommer Lawrence Visser.
    70'
    Frispark KV Kortrijk.
    72'
    72'
    Teddy Chevalier (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Freethielstadion.
    74'
    Jeremy Perbet
    Jeremy Perbet (KV Kortrijk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    KV Kortrijk angriper i Beveren. Teddy Chevalier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    Joachim Van Damme ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Inn: Thanasis Papazoglou
    Ut: Jeremy Perbet
    KV Kortrijk bytter ut Jeremy Perbet med Thanasis Papazoglou.
    78'
    Joachim Van Damme er på beina igjen og fortsetter kampen på Freethielstadion.
    78'
    I Beveren slår Kristof D'Haene en corner fra høyre.
    81'
    I Beveren header (KV Kortrijk) mot mål, men ballen går utenfor.
    81'
    Inn: Jur Schryvers
    Ut: Rachid
    Waasland-Beveren gjør sitt andre bytte. Rachid erstattes av Jur Schrijvers.
    82'
    82'
    Inn: Olivier Myny
    Ut: Floriano Vanzo
    Bytte for Waasland-Beveren. Olivier Myny kommer inn for Floriano Vanzo på Freethielstadion.
    84'
    85'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    86'
    87'
    KV Kortrijks Abdul Ajagun blåses av for offside på Freethielstadion.
    89'
    Waasland-Beveren er på skuddhold på dette frisparket.
    89'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Sjanse i Beveren! Nana Opoku Ampomah (Waasland-Beveren) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    SK Beveren 1 - 3 Kortrijk
    Mål: Medjon Hoxha
    Målgivende: Teddy Chevalier
    Mål! Medjon Hoxha (KV Kortrijk) header inn 1-3 på Freethielstadion. Teddy Chevalier sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Olivier Myny (Waasland-Beveren) løfter inn en corner fra høyre på Freethielstadion.
    90'+2
    Inn: Liam Prez
    Ut: Tyron Ivanof
    Tyron Ivanof (KV Kortrijk) erstattes av Liam Prez.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Christophe Lepoint
    Sjanse i Beveren! Christophe Lepoint (KV Kortrijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.