3-2
    Dagens kamp på Freethielstadion i Beveren er i gang.
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Waasland-Beveren.
    3'
    Dorin Rotariu (Royal Mouscron) løfter inn en corner fra høyre på Freethielstadion.
    6'
    Frispark for Royal Mouscron på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark Royal Mouscron.
    8'
    Frispark til Royal Mouscron på halvdelen til Waasland-Beveren.
    11'
    Gult kort til SK Beveren
    Niels De Schutter
    Niels De Schutter (Waasland-Beveren) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Mål for Royal Excel Mouscron!
    SK Beveren 0 - 1 Royal Excel Mouscron
    Mål: Dorin Rotariu
    Mål! Dorin Rotariu gir Royal Mouscron en 0-1 ledelse.
    13'
    Waasland-Beveren tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Royal Mouscron på egen banehalvdel.
    15'
    I Beveren har et frispark blitt tildelt Waasland-Beverenet.
    19'
    Mål for SK Beveren!
    SK Beveren 1 - 1 Royal Excel Mouscron
    Mål: Isaac Kiese Thelin
    Målgivende: Daam Foulon
    Isaac Thelin utligner til 1-1 på Freethielstadion. Det er en fin assist fra Daam Foulon.
    19'
    Yanis Mbombo
    Sjanse! Royal Mouscron avanserer forover, men Yannis Mbombo avslutter utenfor.
    24'
    Royal Mouscron tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    24'
    Daam Foulon
    Dommer Kevin Van Damme gir Daam Foulon (Waasland-Beveren) et gult kort.
    24'
    25'
    27'
    Selim Amallah
    Målsjanse til Royal Mouscron! Selim Amallah treffer mål, men keeper redder.
    30'
    SK Beveren, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Skudd utenfor mål, Royal Excel Mouscron
    33'
    33'
    Yannis Mbombo (Royal Mouscron) slår en corner fra venstre side på Freethielstadion.
    34'
    Dorin Rotariu
    Dorin Rotariu (Royal Mouscron) avanserer forover på Freethielstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Kevin Van Damme tildeler Royal Mouscron en corner. Yannis Mbombo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    36'
    Frispark for Waasland-Beveren på egen banehalvdel.
    38'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til Waasland-Beveren på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Gult kort til Royal Excel Mouscron
    Benjamin Van Durmen
    Benjamin van Durmen (Royal Mouscron) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    I Beveren har et frispark blitt tildelt Royal Mouscronet.
    43'
    I Beveren slår Dorin Rotariu en corner fra høyre.
    44'
    Skudd utenfor mål, SK Beveren
    44'
    Aleksandar Boljevic
    Aleksandar Boljevic fra Waasland-Beveren har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.
    Clement Petit
    Clement Petit fra Royal Mouscron har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.
    Spillerbytte - SK Beveren
    Inn: Victorien Angban
    Ut: Niels Verburgh
    Bytte for Waasland-Beveren. Victorien Angban kommer inn for Niels Verburgh på Freethielstadion.
    46'
    I Beveren slår Floriano Vanzo en corner fra høyre.
    46'
    47'
    Frispark til Waasland-Beveren på halvdelen til Royal Mouscron.
    47'
    Merveille Goblet
    Merveille Goblet (Waasland-Beveren) kommer seg fri på Freethielstadion, men avslutningen går utenfor.
    51'
    51'
    Waasland-Beveren angriper i Beveren. Aleksandar Boljevic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    Royal Excel Mouscron, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Floriano Vanzo
    Målsjanse på Freethielstadion! Floriano Vanzo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Kevin Van Damme tildeler Waasland-Beveren en corner. Floriano Vanzo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    58'
    59'
    Skudd på mål, SK Beveren
    60'
    60'
    Floriano Vanzo (Waasland-Beveren) slår en corner fra høyre side på Freethielstadion.
    60'
    Waasland-Beveren angriper. Aleksandar Boljevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    SK Beveren 1 - 2 Royal Excel Mouscron
    Mål: Selim Amallah
    Royal Mouscron leder 1-2 etter en scoring av Selim Amallah. Sebastjan Spahiu var nest sist på ballen.
    63'
    64'
    66'
    68'
    Selim Amallah (Royal Mouscron) pådrar seg et gult kort.
    68'
    SK Beveren 2 - 2 Royal Excel Mouscron
    Mål: Floriano Vanzo
    Målgivende: Niels De Schutter
    Mål! Waasland-Beveren utligner på Freethielstadion. Målscorer: Floriano Vanzo. Niels De Schutter sto for den målgivende pasningen.
    70'
    Jur Schryvers
    Waasland-Beveren avanserer forover i Beveren. Jur Schrijvers avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    73'
    Isaac Kiese Thelin
    Isaac Thelin (Waasland-Beveren) kommer til en målsjanse på Freethielstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    78'
    Skudd på mål, Royal Excel Mouscron
    78'
    Dommer Kevin Van Damme venter med å sette i gang spillet fordi Laurent Jans ligger nede.
    79'
    Fabrice Olinga (Royal Mouscron) løfter inn en corner fra venstre på Freethielstadion.
    79'
    80'
    81'
    Waasland-Beveren er på skuddhold på dette frisparket.
    81'
    Waasland-Beveren slipper å klare seg uten Laurent Jans som kommer tilbake på banen i Beveren.
    82'
    Inn: Joachim Van Damme
    Ut: Laurent Jans
    Joachim Van Damme (Waasland-Beveren) erstatter Laurent Jans som muligens er skadet.
    82'
    Målsjanse! Floriano Vanzo (Waasland-Beveren) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Fabrice Olinga ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    Fabrice Olinga kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Freethielstadion.
    83'
    Spillerbytte - Royal Excel Mouscron
    Inn: Clement Petit
    Ut: Fabrice Nkoro Olinga
    Royal Mouscron bytter ut Fabrice Olinga som ikke ser ut til å kunne fortsette. Frank Defays blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Clement Petit.
    84'
    Inn: Olivier Myny
    Ut: Louis Verstraete
    Waasland-Beveren gjør sitt tredje bytte. Louis Verstraete erstattes av Olivier Myny.
    84'
    85'
    86'
    87'
    88'
    89'
    Floriano Vanzo (Waasland-Beveren) løfter inn en corner fra venstre på Freethielstadion.
    89'
    SK Beveren 3 - 2 Royal Excel Mouscron
    Målgivende: Floriano Vanzo
    Isaac Thelin setter ballen i nettet og Waasland-Beveren leder nå 3-2. Flott spill fra Floriano Vanzo før målet.