3-0
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til LASK.
    5'
    Taxiarchis Fountas
    Målsjanse til SK Rapid Vienna! Taxiarchis Fountas treffer mål, men keeper redder.
    6'
    LASK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    SK Rapid Vienna 1 - 0 LASK
    Mål: Thomas Murg
    Målgivende: Taxiarchis Fountas
    I Wien tar SK Rapid Vienna ledelsen 1-0 etter et mål av Thomas Murg. Taxiarchis Fountas sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    8'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Taxiarchis Fountas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    11'
    Taxiarchis Fountas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    12'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    12'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men Thomas Murg går rett i offsidefella.
    13'
    14'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til LASK.
    15'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til LASK på egen banehalvdel.
    16'
    19'
    SK Rapid Vienna 2 - 0 LASK
    Mål: Taxiarchis Fountas
    Taxiarchis Fountas øker SK Rapid Viennas ledelse til 2-0!
    22'
    I Wien har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Frispark for LASK på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark LASK.
    26'
    Thomas Murg
    Thomas Murg (SK Rapid Vienna) avanserer forover på Allianz Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    28'
    28'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    30'
    33'
    34'
    37'
    Gult kort til LASK
    James Holland
    Dommer Markus Hameter gir James Holland (LASK) et gult kort.
    37'
    39'
    En av SK Rapid Viennas spillere blir avblåst for offside på Allianz Stadion.
    39'
    LASK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Dommer Markus Hameter venter med å sette i gang spillet fordi Filip Stojkovic ligger nede.
    45'
    45'+1
    45'+2
    SK Rapid Vienna slipper å klare seg uten Filip Stojkovic som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+3
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    45'+4
    Philipp Wiesinger
    Dommeren gir Philipp Wiesinger (LASK) et gult kort.
    45'+4
    Thomas Murg
    SK Rapid Vienna angriper i Wien. Thomas Murg avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - LASK
    Inn: Andres Andrade
    Ut: Philipp Wiesinger
    Bytte for LASK. Andres Andrade kommer inn for Philipp Wiesinger på Allianz Stadion.
    46'
    Husein Balic
    LASK angriper. Husein Balic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    LASK angriper, men Markus Hameter blåser for offside.
    48'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men Markus Hameter blåser for offside på Allianz Stadion.
    52'
    Frispark i en god posisjon for LASK!
    52'
    LASK avanserer forover i Wien. James Holland avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Frispark SK Rapid Vienna.
    54'
    54'
    Markus Hameter tildeler LASK en corner. Peter Michorl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    LASKs Husein Balic blåses av for offside på Allianz Stadion.
    58'
    Dommer Markus Hameter ser at linjemannen løfter flagget, og SK Rapid Viennas Ercan Kara blåses av for offside.
    59'
    59'
    60'
    61'
    Målsjanse på Allianz Stadion! Taxiarchis Fountas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    I Wien slår Thomas Murg en corner fra høyre.
    62'
    Maximilian Hofmann
    SK Rapid Vienna angriper på Allianz Stadion. Maximilian Hofmann header utenfor.
    62'
    63'
    Andreas Gruber
    Andreas Gruber (LASK) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Stadion.
    63'
    Taxiarchis Fountas (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Allianz Stadion, men klarer ikke å score.
    64'
    65'
    Ercan Kara
    SK Rapid Vienna angriper i Wien. Ercan Kara fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Frispark til LASK på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    66'
    66'
    Rødt kort til LASK
    Christian Ramsebner
    Utvisning! LASK må klare seg uten Christian Ramsebner resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    66'
    Taxiarchis Fountas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    70'
    Taxiarchis Fountas er tilbake på banen igjen.
    70'
    70'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Thorsten Schick
    Ut: Kelvin Arase
    SK Rapid Vienna bytter ut Kelvin Arase med Thorsten Schick. Dette er det første byttet som Dietmar Kuhbauer gjør i dagens kamp.
    71'
    71'
    Inn: Patrick Plojer
    Ut: Andreas Gruber
    LASK bytter ut Andreas Gruber med Patrick Plojer.
    71'
    Peter Michorl (LASK) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadion.
    74'
    74'
    75'
    76'
    Inn: Yusuf Demir
    Ut: Thomas Murg
    Dietmar Kuhbauer gjør dagens andre bytte i Wien, når han tar ut Thomas Murg og setter inn Yusuf Demir.
    77'
    I Wien får Taxiarchis Fountas (SK Rapid Vienna) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    77'
    77'
    Ercan Kara
    SK Rapid Vienna angriper, men avslutningen til Ercan Kara går utenfor.
    78'
    Sjanse til SK Rapid Vienna! Taxiarchis Fountas er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    Yusuf Demir (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadion.
    79'
    80'
    Petar Filipovic
    Dommer Markus Hameter viser Petar Filipovic (LASK) det gule kortet.
    80'
    Inn: Koya Kitagawa
    Ut: Taxiarchis Fountas
    Taxiarchis Fountas (SK Rapid Vienna) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Koya Kitagawa.
    81'
    Inn: Stefan Haudum
    Ut: Petar Filipovic
    Dominik Thalhammer (LASK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stefan Haudum erstatter Petar Filipovic.
    81'
    Offside! Yusuf Demir blir vinket av og SK Rapid Vienna må dermed bygge opp et nytt angrep.
    82'
    Koya Kitagawa
    SK Rapid Vienna fosser forover og Koya Kitagawa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Ercan Kara (SK Rapid Vienna) vinkes av for offside i Wien.
    83'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Ercan Kara
    Ercan Kara (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    84'
    86'
    86'
    Yusuf Demir
    Yusuf Demir (SK Rapid Vienna) kommer seg fri på Allianz Stadion, men avslutningen går utenfor.
    86'
    I Wien slår Yusuf Demir en corner fra venstre.
    88'
    Yusuf Demir
    Målsjanse til SK Rapid Vienna! Yusuf Demir treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    88'
    Thorsten Schick
    Thorsten Schick (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    88'
    Yusuf Demir (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Stadion.
    90'
    90'+1
    SK Rapid Vienna 3 - 0 LASK
    Mål: Ercan Kara
    Målgivende: Yusuf Demir
    Mål! SK Rapid Vienna øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Ercan Kara på Allianz Stadion. Flott spill fra Yusuf Demir før målet.