I Sankt Polten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mario Grgic (Kapfenberger SV) løfter inn en corner fra venstre på Nv Arena.
    I Sankt Polten slår Thomas Salamon en corner fra venstre.
    5'
    Julian Keiblinger (SKN St. Polten) slår en corner fra venstre side på Nv Arena.
    6'
    Straffe! Dommer Gerhard Grobelnik plasserer ballen på krittmerket for Kapfenberger SV...
    10'
    SKN St. Polten angriper, men Uly Llanez Jr. vinkes av for offside.
    10'
    Gult kort til SKN St. Polten
    David Riegler
    David Riegler (SKN St. Polten) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    10'
    Kapfenberger SV scorer på straffe!
    SKN St. Polten 0 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Levan Eloshvili
    Mål! Kapfenberger SV får et straffespark som Levan Eloshvili setter i mål på Nv Arena. Stillingen er dermed 0-1.
    12'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    14'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SKN St. Polten like utenfor Kapfenberger SV-området.
    15'
    Frispark til Kapfenberger SV på halvdelen til SKN St. Polten.
    15'
    Frispark for Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for SKN St. Polten!
    SKN St. Polten 1 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Dognimani Yacouba Silue
    Målgivende: Uly Llanez Jr.
    Utligning! Yacouba Silue setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Uly Llanez Jr. var nest sist på ballen.
    18'
    19'
    20'
    23'
    Kan SKN St. Polten utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Offside! Uly Llanez Jr. (SKN St. Polten) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    25'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til Kapfenberger SV på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Kapfenberger SV!
    27'
    Julian Keiblinger
    Dommeren gir Julian Keiblinger (SKN St. Polten) et gult kort.
    27'
    Kapfenberger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    SKN St. Polten fosser fremover, men Yacouba Silue går rett i offsidefella.
    29'
    Kapfenberger SVs Valdir blåses av for offside på Nv Arena.
    30'
    Offside! Uly Llanez Jr. (SKN St. Polten) er alene igjennom, men dommer Gerhard Grobelnik ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    32'
    Gerhard Grobelnik tildeler SKN St. Polten en corner. Thomas Salamon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til Kapfenberger SV.
    34'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Mario Grgic
    Dommer Gerhard Grobelnik gir Mario Grgic (Kapfenberger SV) et gult kort.
    34'
    Offside! Uly Llanez Jr. blir vinket av og SKN St. Polten må dermed bygge opp et nytt angrep.
    35'
    36'
    Kevin Monzialo
    SKN St. Polten angriper i Sankt Polten. Kevin Monzialo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    38'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    39'
    SKN St. Polten 2 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Thomas Salamon
    Målgivende: David Riegler
    Mål! Thomas Salamon gir SKN St. Polten en 2-1 ledelse. Det er en fin assist fra David Riegler.
    41'
    Antonio Luci Sokcevic
    Sjanse! Kapfenberger SV avanserer forover, men Antonio Luci Sokcevic avslutter utenfor.
    42'
    Marko Iharos (Kapfenberger SV) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nv Arena.
    44'
    Marko Iharos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sankt Polten.
    45'
    SKN St. Polten slipper å klare seg uten Karim Conte som kommer tilbake på banen i Sankt Polten.
    45'
    Karim Conte ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+2
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Julian Tomka
    Ut: David Riegler
    Bytte for SKN St. Polten. Julian Tomka kommer inn for David Riegler på Nv Arena.
    46'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Meletios Miskovic
    Ut: Antonio Luci Sokcevic
    Antonio Luci Sokcevic (Kapfenberger SV) erstattes av Meletios Miskovic.
    46'
    Mario Grgic (Kapfenberger SV) slår en corner fra venstre side på Nv Arena.
    46'
    Spillet på Nv Arena er stoppet midlertidig fordi Patrick Krenn ligger nede.
    47'
    Patrick Krenn er tilbake på banen igjen.
    49'
    I Sankt Polten slår Levan Eloshvili en corner fra høyre.
    50'
    Gerhard Grobelnik tildeler Kapfenberger SV en corner. Levan Eloshvili sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Frispark SKN St. Polten.
    51'
    Thomas Salamon (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Nv Arena.
    52'
    Julian Tomka
    Julian Tomka (SKN St. Polten) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Meletios Miskovic
    Meletios Miskovic (Kapfenberger SV) pådrar seg et gult kort.
    53'
    SKN St. Polten 3 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Uly Llanez Jr.
    Målgivende: Daniel Schutz
    Mål! Uly Llanez Jr. øker ledelsen til 3-1. Flott spill fra Daniel Schutz før målet.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for SKN St. Polten er nær straffområde.
    55'
    SKN St. Polten fosser fremover, men Kevin Monzialo går rett i offsidefella.
    56'
    57'
    58'
    60'
    I Sankt Polten slår Mario Grgic en corner fra høyre.
    64'
    Inn: Lukas Walchhutter
    Ut: Valdir
    Vladimir Petrovic (Kapfenberger SV) gjør sitt andre bytte for dagen. Lukas Walchhutter erstatter Valdir.
    65'
    SKN St. Polten angriper i Sankt Polten. Julian Keiblinger fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Kresimir Kovacevic
    Ut: Kevin Monzialo
    SKN St. Polten gjør sitt andre bytte. Kevin Monzialo erstattes av Kresimir Kovacevic.
    66'
    68'
    Andre gule kort til Kapfenberger SV
    Meletios Miskovic (Kapfenberger SV) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    68'
    Kresimir Kovacevic
    Kresimir Kovacevic (SKN St. Polten) header mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til Kapfenberger SV.
    73'
    Lukas Tursch
    Lukas Tursch (SKN St. Polten) får et gult kort av dommer Gerhard Grobelnik.
    73'
    74'
    Lukas Walchhutter
    Lukas Walchhutter (Kapfenberger SV) avanserer forover på Nv Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Gerhard Grobelnik tildeler Kapfenberger SV en corner. Mario Grgic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Julian Keiblinger (SKN St. Polten) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    77'
    Inn: Marcel Pemmer
    Ut: Thomas Salamon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Marcel Pemmer, mens Thomas Salamon tar plass på benken.
    79'
    Inn: Nicolas Wisak
    Ut: Julian Keiblinger
    SKN St. Polten bytter ut Julian Keiblinger med Nicolas Wisak.
    79'
    Julian Keiblinger kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nv Arena.
    79'
    Inn: Sanel Bajrektarevic
    Ut: Sekou Sylla
    Kapfenberger SV bytter ut Sekou Sylla med Sanel Bajrektarevic.
    80'
    Inn: Nemanja Zikic
    Ut: Levan Eloshvili
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger SV. Inn kommer Nemanja Zikic, mens Levan Eloshvili tar plass på benken.
    80'
    Uly Llanez Jr.
    SKN St. Polten angriper, men avslutningen til Uly Llanez Jr. går utenfor.
    80'
    Daniel Schutz (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra høyre på Nv Arena.
    83'
    SKN St. Polten 4 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Kresimir Kovacevic
    Målgivende: Michael Lang
    Mål! Kresimir Kovacevic gir SKN St. Polten en komfortabel 4-1 ledelse. Michael Lang sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Offside! Yacouba Silue (SKN St. Polten) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    85'
    86'
    Inn: Din Barlov
    Ut: Daniel Schutz
    Stephan Helm gjør dagens femte bytte i Sankt Polten, når han tar ut Daniel Schutz og setter inn Din Barlov.
    87'
    88'
    Inn: Karlo Lalic
    Ut: Marko Iharos
    Kapfenberger SV bytter ut Marko Iharos med Karlo Lalic. Dette er det femte byttet som Vladimir Petrovic gjør i dagens kamp.
    88'
    88'
    Lukas Walchhutter (Kapfenberger SV) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Gerhard Grobelnik tildeler SKN St. Polten en corner. Marcel Pemmer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    90'+3
    Uly Llanez Jr. (SKN St. Polten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.