Kevin Rodrigues (Portugal) slår en corner fra høyre side på Hampden Park.
    28'
    Luis Neto
    Luis Neto (Portugal) header mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    Ruddy Buquet tildeler Portugal en corner. Kevin Rodrigues sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Frispark for Skottland på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Portugal
    Dommeren gir Sergio Oliveira (Portugal) et gult kort.
    30'
    Portugal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Steven Naismith (Skottland) kommer til en målsjanse på Hampden Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Ruddy Buquet tildeler Skottland en corner. John McGinn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Bruma
    Sjanse! Portugal avanserer forover, men Bruma avslutter utenfor.
    39'
    41'
    Eder
    Målsjanse på Hampden Park! Eder fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Frispark Portugal.
    42'
    Mål for Portugal!
    Skottland 0 - 1 Portugal
    Mål: Helder Costa
    Målgivende: Kevin Rodrigues
    Mål! Portugal tar ledelsen 0-1 ved Helder Costa. Flott spill fra Kevin Rodrigues før målet.
    43'
    Callum McGregor
    Callum McGregor (Skottland) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    52'
    53'
    Scott Mckenna (Skottland) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Kevin Rodrigues
    Portugal avanserer forover i Glasgow. Kevin Rodrigues avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: Renato Sanches
    Ut: Sergio Oliveira
    Portugal gjør sitt første bytte. Sergio Oliveira erstattes av Renato Sanches.
    56'
    Inn: Pedro Mendes
    Ut: Ruben Dias
    Portugal bytter ut Ruben Dias med Pedro Mendes.
    57'
    58'
    Frispark til Portugal på halvdelen til Skottland.
    64'
    Portugal angriper, men Bruno Fernandes vinkes av for offside.
    66'
    Spillerbytte - Skottland
    Inn: Graeme Shinnie
    Ut: John McGinn
    Bytte for Skottland. Graeme Shinnie kommer inn for John McGinn på Hampden Park.
    67'
    Inn: Gedson
    Ut: Bruno Fernandes
    Fernando Santos (Portugal) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gedson Fernandes erstatter Bruno Fernandes.
    68'
    69'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Skottland på egen banehalvdel.
    69'
    Steven Naismith ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    69'
    Skottland slipper å klare seg uten Steven Naismith som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    Luis Neto vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    72'
    Portugal slipper å klare seg uten Luis Neto som kommer tilbake på banen i Glasgow.
    73'
    Frisparket tildelt Portugal er farlig nær Skottlands målområde.
    73'
    Skottland 0 - 2 Portugal
    Mål: Eder
    Målgivende: Renato Sanches
    Eder header ballen i mål og Portugal går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Glasgow. Det er en fin assist fra Renato Sanches.
    74'
    Inn: Gary Mackay-Steven
    Ut: Oliver McBurnie
    Skottland bytter ut Oliver McBurnie med Gary Mackay Steven. Dette er det andre byttet som Alex McLeish gjør i dagens kamp.
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Glasgow fordi Stuart Armstrong får behandling for en skade på banen.
    77'
    Inn: Kevin McDonald
    Ut: Stuart Armstrong
    Stuart Armstrong, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Kevin McDonald kommer inn for Skottland.
    77'
    Offside! Andrew Robertson blir vinket av og Skottland må dermed bygge opp et nytt angrep.
    78'
    80'
    81'
    Skottland 0 - 3 Portugal
    Mål: Bruma
    Målgivende: Gedson
    Bruma øker Portugals ledelse til 0-3! Gedson Fernandes sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Inn: Claudio Ramos
    Ut: Beto
    Beto (Portugal) erstattes av Claudio Ramos.
    86'
    Inn: William Carvalho
    Ut: Danilo Pereira
    Fernando Santos gjør dagens sjette bytte i Glasgow, når han tar ut Danilo Pereira og setter inn William Carvalho.
    90'+1
    Inn: Rafa Silva
    Ut: Bruma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portugal. Inn kommer Rafa Silva, mens Bruma tar plass på benken.
    90'+1
    Mål for Skottland!
    Skottland 1 - 3 Portugal
    Mål: Steven Naismith
    Målgivende: Gary Mackay-Steven
    Steven Naismith setter inn en redusering på Hampden Park. Stillingen er nå 1-3. Gary Mackay Steven var nest sist på ballen.