Dagens dommer, Daniel Pfister, blåser i gang kampen.
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    SKU Amstetten angriper, men Daniel Pfister blåser for offside.
    7'
    Grazer AK får tildelt et hjørnespark
    Martin Harrer
    Martin Harrer (Grazer AK 1902) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    12'
    Petar Zubak
    Petar Zubak (Grazer AK 1902) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    14'
    Petar Zubak
    Daniel Pfister tildeler Grazer AK 1902 en corner. Petar Zubak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    David Peham
    En av SKU Amstettens spillere blir avblåst for offside på Ertl Glas-Stadion.
    17'
    Wale Musa Alli
    SKU Amstetten fosser fremover, men Daniel Pfister blåser for offside på Ertl Glas-Stadion.
    17'
    David Peham
    SKU Amstetten fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    Frispark for SKU Amstetten på egen banehalvdel.
    21'
    Skudd på mål, Grazer AK
    Sjanse til Grazer AK 1902! Martin Harrer er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Grazer AK 1902 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SKU Amstetten.
    23'
    Gult kort til Grazer AK
    Thomas Zundel
    Dommer Daniel Pfister viser Thomas Zundel (Grazer AK 1902) det gule kortet.
    23'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    Arne Ammerer
    SKU Amstetten fosser forover og Arne Ammerer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    SKU Amstetten får tildelt et hjørnespark
    Patrick Puchegger
    I Amstetten slår Patrick Puchegger en corner fra venstre.
    27'
    Grazer AK får tildelt et frispark
    Frispark Grazer AK 1902.
    28'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    Marco Stark
    Marco Stark (SKU Amstetten) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    30'
    Dino Kovacec
    I Amstetten slår Dino Kovacec en corner fra høyre.
    31'
    Sebastian Dirnberger
    Sebastian Dirnberger (SKU Amstetten) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Skudd utenfor mål, Grazer AK
    Thomas Fink
    Grazer AK 1902 angriper, men avslutningen til Thomas Fink går utenfor.
    33'
    Mål for Grazer AK!
    SKU Amstetten 0 - 1 Grazer AK
    Mål: Petar Zubak
    Petar Zubak dundrer ballen i mål og Grazer AK 1902 tar ledelsen 0-1 på Ertl Glas-Stadion.
    37'
    Frisparket tildelt Grazer AK 1902 er farlig nær SKU Amstettens målområde.
    39'
    Grazer AK 1902 har fått straffe!
    39'
    Grazer AK scorer på straffe!
    SKU Amstetten 0 - 2 Grazer AK
    Mål: Martin Harrer
    Mål! Martin Harrer scorer på straffe. Grazer AK 1902s ledelse øker dermed til 0-2.
    39'
    Frispark til Grazer AK 1902 på halvdelen til SKU Amstetten.
    42'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til SKU Amstetten.
    42'
    Grazer AK blir avblåst for offside
    Lukas Gabbichler
    Grazer AK 1902 angriper i Amstetten, men blir avblåst for offside.
    45'
    Frispark SKU Amstetten.
    45'
    Marco Perchtold
    Marco Perchtold (Grazer AK 1902) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    Wale Musa Alli (SKU Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    49'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Grazer AK 1902.
    50'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til SKU Amstetten på egen banehalvdel.
    51'
    SKU Amstetten 0 - 3 Grazer AK
    Mål: Marco Perchtold
    Målgivende: Lukas Gabbichler
    Marco Perchtold øker Grazer AK 1902s ledelse til 0-3! Lukas Gabbichler var nest sist på ballen.
    52'
    Frispark til SKU Amstetten på halvdelen til Grazer AK 1902.
    54'
    Dommer Daniel Pfister venter med å sette i gang spillet fordi Marco Gantschnig ligger nede.
    54'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Issiaka Ouedraogo
    Ut: Valentin Grubeck
    Valentin Grubeck (SKU Amstetten) erstattes av Issiaka Ouedraogo.
    55'
    Inn: Philipp Offenthaler
    Ut: Wale Musa Alli
    Bytte for SKU Amstetten. Philipp Offenthaler kommer inn for Wale Musa Alli på Ertl Glas-Stadion.
    56'
    Marco Gantschnig kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ertl Glas-Stadion.
    56'
    SKU Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Marco Gantschnig
    Dommeren gir Marco Gantschnig (Grazer AK 1902) et gult kort.
    57'
    61'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amstetten fordi Petar Zubak får behandling for en skade på banen.
    61'
    Petar Zubak ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Amstetten.
    62'
    Daniel Pfister tildeler SKU Amstetten en corner. Patrick Puchegger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Marco Stark
    Marco Stark (SKU Amstetten) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    64'
    David Peham
    Målsjanse! David Peham (SKU Amstetten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Petar Zubak
    Sjanse! Grazer AK 1902 avanserer forover, men Petar Zubak avslutter utenfor.
    65'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Grazer AK 1902 på egen banehalvdel.
    69'
    Petar Zubak
    På Ertl Glas-Stadion skyter Petar Zubak (Grazer AK 1902) rett i tverrliggeren!
    71'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    SKU Amstetten 0 - 4 Grazer AK
    Målgivende: Stefan Pfeifer
    I Amstetten øker Grazer AK 1902 ledelsen til 0-4 takket være et mål av Petar Zubak. Stefan Pfeifer sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Frispark i en god posisjon for SKU Amstetten!
    74'
    75'
    I Amstetten slår Sebastian Dirnberger en corner fra venstre.
    79'
    Martin Grasegger
    SKU Amstetten angriper og Martin Grasegger får avsluttet. Headingen treffer ikke Grazer AK 1902-målet.
    79'
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Reality Asemota
    Ut: Martin Harrer
    Grazer AK 1902 bytter ut Martin Harrer med Reality Asemota. Dette er det første byttet som Gernot Plassnegger gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Paul Kiedl
    Ut: Peter Tschernegg
    Grazer AK 1902 gjør sitt andre bytte. Peter Tschernegg erstattes av Paul Kiedl.
    79'
    Inn: Dragan Smoljan
    Ut: Josef Weberbauer
    Gernot Plassnegger (Grazer AK 1902) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dragan Smoljan erstatter Josef Weberbauer.
    79'
    Frispark for Grazer AK 1902 på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Daniel Scharner
    Ut: David Peham
    Joachim Standfest gjør dagens tredje bytte i Amstetten, når han tar ut David Peham og setter inn Daniel Scharner.
    81'
    Inn: Roman Alin
    Ut: Matthias Wurm
    SKU Amstetten bytter ut Matthias Wurm med Roman Alin.
    81'
    Inn: Philipp Schellnegger
    Ut: Marco Perchtold
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Grazer AK 1902. Inn kommer Philipp Schellnegger, mens Marco Perchtold tar plass på benken.
    84'
    Inn: Lukas Graf
    Ut: Thomas Zundel
    Grazer AK 1902 bytter ut Thomas Zundel med Lukas Graf. Dette er det femte byttet som Gernot Plassnegger gjør i dagens kamp.
    85'
    86'
    Philipp Offenthaler
    Philipp Offenthaler (SKU Amstetten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    87'
    88'
    Daniel Pfister tildeler SKU Amstetten en corner. Sebastian Dirnberger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 4 Grazer AK
    Mål: Issiaka Ouedraogo
    Målgivende: Sebastian Dirnberger
    Issiaka Ouedraogo (SKU Amstetten) header ballen i mål på Ertl Glas-Stadion. Stillingen er nå 1-4. Det er en fin assist fra Sebastian Dirnberger.