Frispark for SV Ried på egen banehalvdel.
    SKU Ertl Glas Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Spillet på Ertl Glas-Stadion er stoppet midlertidig fordi Daniel Scharner ligger nede.
    4'
    SKU Ertl Glas Amstetten slipper å klare seg uten Daniel Scharner som kommer tilbake på banen i Amstetten.
    6'
    Alexander Harkam signaliserer et frispark til SKU Ertl Glas Amstetten på egen banehalvdel.
    6'
    Alexander Harkam signaliserer et frispark til SKU Ertl Glas Amstetten.
    7'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    SKU Amstetten blir avblåst for offside
    David Peham
    SKU Ertl Glas Amstetten angriper, men Alexander Harkam blåser for offside.
    8'
    SV Ried har fått straffespark på Ertl Glas-Stadion!
    11'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Mario Holzer
    Mario Holzer (SKU Ertl Glas Amstetten) pådrar seg et gult kort.
    12'
    SV Ried scorer på straffe!
    SKU Amstetten 0 - 1 SV Ried
    Mål: Julian Wiessmeier
    Mål! Julian Wiessmeier gir SV Ried ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    13'
    Alexander Harkam tildeler SKU Ertl Glas Amstetten en corner. Thomas Hinum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    Patrick Lachmayr
    SKU Ertl Glas Amstetten fosser forover og Patrick Lachmayr fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Thomas Hinum (SKU Ertl Glas Amstetten) løfter inn en corner fra høyre på Ertl Glas-Stadion.
    20'
    20'
    20'
    Gult kort til SV Ried
    Lukas Grgic
    Lukas Grgic (SV Ried) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Frispark til SV Ried på halvdelen til SKU Ertl Glas Amstetten.
    22'
    Frispark SKU Ertl Glas Amstetten.
    23'
    Milan Vukovic
    Målsjanse til SKU Ertl Glas Amstetten! Milan Vukovic treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    30'
    30'
    Michael Drga
    Målsjanse på Ertl Glas-Stadion! Michael Drga fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Edrisa Lubega (SV Ried) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    34'
    Christian Schilling
    Christian Schilling (SV Ried) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    SV Ried slipper å klare seg uten Edrisa Lubega som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    David Peham
    David Peham (SKU Ertl Glas Amstetten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    35'
    David Peham
    SKU Ertl Glas Amstetten angriper i Amstetten. David Peham fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    SV Ried får tildelt et hjørnespark
    Mario Kropfl
    Mario Kropfl (SV Ried) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    41'
    41'
    42'
    43'
    Frispark for SKU Ertl Glas Amstetten på egen banehalvdel.
    45'
    Thomas Hinum (SKU Ertl Glas Amstetten) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, SV Ried
    Edrisa Lubega
    SV Ried avanserer forover i Amstetten. Edrisa Lubega avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Patrick Lachmayr (SKU Ertl Glas Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    45'+2
    Spillerbytte - SV Ried
    Inn: Darijo Pecirep
    Ut: Edrisa Lubega
    Thomas Weissenbock gjør dagens første bytte i Amstetten, når han tar ut Edrisa Lubega og setter inn Darijo Pecirep.
    46'
    Mario Holzer (SKU Ertl Glas Amstetten) vinkes av for offside i Amstetten.
    47'
    I Amstetten slår Patrick Lachmayr en corner fra høyre.
    48'
    Skudd på mål, SV Ried
    Arne Ammerer
    SV Ried angriper. Arne Ammerer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    SV Ried, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Alexander Harkam signaliserer et frispark til SV Ried på egen banehalvdel.
    50'
    Lukas Deinhofer
    Lukas Deinhofer (SKU Ertl Glas Amstetten) får et gult kort av dommer Alexander Harkam.
    50'
    51'
    52'
    53'
    Julian Wiessmeier
    Julian Wiessmeier (SV Ried) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    55'
    Alexander Harkam tildeler SKU Ertl Glas Amstetten en corner. Patrick Lachmayr sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Frispark til SKU Ertl Glas Amstetten på halvdelen til SV Ried.
    58'
    David Peham
    SKU Ertl Glas Amstetten angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Inn: Ante Bajic
    Ut: Lukas Grgic
    SV Ried bytter ut Lukas Grgic med Ante Bajic. Dette er det andre byttet som Thomas Weissenbock gjør i dagens kamp.
    59'
    SKU Ertl Glas Amstetten har fått straffespark i Amstetten!
    63'
    SKU Amstetten scorer på straffe!
    SKU Amstetten 1 - 1 SV Ried
    Mål: Milan Vukovic
    Mål! SKU Ertl Glas Amstetten får et straffespark i Amstetten. Milan Vukovic tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    63'
    65'
    66'
    66'
    67'
    68'
    Darijo Pecirep
    SV Ried angriper i Amstetten. Darijo Pecirep fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    74'
    Sjanse til SKU Ertl Glas Amstetten! Milan Vukovic er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    David Peham ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    David Peham er tilbake på banen igjen.
    76'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Philipp Offenthaler
    Ut: Michael Drga
    Peter Zeitlhofer (SKU Ertl Glas Amstetten) gjør sitt første bytte for dagen. Philipp Offenthaler erstatter Michael Drga.
    76'
    78'
    SV Ried blir avblåst for offside
    En av SV Rieds spillere går i offside.
    78'
    79'
    Alexander Harkam signaliserer et frispark til SV Ried.
    80'
    David Peham
    Dommeren gir David Peham (SKU Ertl Glas Amstetten) et gult kort.
    80'
    81'
    83'
    83'
    Inn: Stefano Surdanovic
    Ut: Thomas Mayer
    SV Ried gjør sitt tredje bytte. Thomas Mayer erstattes av Stefano Surdanovic.
    83'
    84'
    86'
    SV Ried tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Philipp Offenthaler
    Sjanse til SKU Ertl Glas Amstetten! Philipp Offenthaler er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    89'
    Constantin Reiner
    Dommer Alexander Harkam gir Constantin Reiner (SV Ried) et gult kort.
    89'
    90'
    Inn: Philipp Gallhuber
    Ut: Lukas Deinhofer
    Lukas Deinhofer (SKU Ertl Glas Amstetten) erstattes av Philipp Gallhuber.
    90'+2
    90'+2
    David Peham
    SKU Ertl Glas Amstetten angriper på Ertl Glas-Stadion. David Peham header utenfor.
    90'+3
    Inn: Marjan Markic
    Ut: Milan Vukovic
    SKU Ertl Glas Amstetten bytter ut Milan Vukovic med Marjan Markic.
    90'+3
    Alexander Harkam signaliserer et frispark til SV Ried like utenfor SKU Ertl Glas Amstetten-området.
    90'+4
    Andre gule kort til SKU Amstetten
    Utvisning! SKU Ertl Glas Amstetten må klare seg resten av kampen uten Mario Holzer etter at han får sitt andre gule.