Sjanse! SKU Amstetten avanserer forover, men Stefan Feiertag avslutter utenfor.
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til SKU Amstetten på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til SKU Amstetten på halvdelen til Young Violets FK Austria Wien.
    7'
    Felix Ouschan tildeler SKU Amstetten en corner. Peter Tschernegg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Wale Musa Alli
    Målsjanse til SKU Amstetten! Wale Musa Alli treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Young Violets FK Austria Wien, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    SKU Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Young Violets FK Austria Wien er nær straffområde.
    12'
    Roman Alin (SKU Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    14'
    Armand Smrcka
    Young Violets FK Austria Wien angriper. Armand Smrcka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Frispark Young Violets FK Austria Wien.
    16'
    En av Young Violets FK Austria Wiens spillere går i offside.
    21'
    I Amstetten slår Roman Alin en corner fra venstre.
    26'
    Roman Alin
    SKU Amstetten fosser forover og Roman Alin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Roman Alin (SKU Amstetten) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    26'
    Philipp Schellnegger
    Philipp Schellnegger (SKU Amstetten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Kan Young Violets FK Austria Wien utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Peter Tschernegg
    Peter Tschernegg (SKU Amstetten) avanserer forover på Ertl Glas-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amstetten fordi Wale Musa Alli får behandling for en skade på banen.
    38'
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til SKU Amstetten.
    39'
    Wale Musa Alli er på beina igjen og fortsetter kampen på Ertl Glas-Stadion.
    39'
    Roman Alin
    SKU Amstetten avanserer forover i Amstetten. Roman Alin avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Peter Tschernegg (SKU Amstetten) løfter inn en corner fra høyre på Ertl Glas-Stadion.
    40'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Frispark for SKU Amstetten på egen banehalvdel.
    45'
    48'
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til Young Violets FK Austria Wien på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark SKU Amstetten.
    49'
    53'
    Frispark for Young Violets FK Austria Wien på egen banehalvdel.
    56'
    En av Young Violets FK Austria Wiens spillere blir avblåst for offside.
    58'
    Skudd på mål, Young Violets FK Austria Wien
    59'
    59'
    Niels Hahn
    Young Violets FK Austria Wien angriper. Niels Hahn får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    Felix Ouschan tildeler Young Violets FK Austria Wien en corner. Dario Kreiker sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Skudd utenfor mål, Young Violets FK Austria Wien
    60'
    Spillerbytte - Young Violets FK Austria Wien
    Inn: Josef Pross
    Ut: Niels Hahn
    Harald Suchard gjør dagens første bytte i Amstetten, når han tar ut Niels Hahn og setter inn Josef Pross.
    61'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Thomas Mayer
    Ut: Roman Alin
    SKU Amstetten gjør sitt første bytte. Roman Alin erstattes av Thomas Mayer.
    62'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    63'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 0 Young Violets FK Austria Wien
    Mål: Philipp Schellnegger
    Målgivende: Thomas Mayer
    Philipp Schellnegger setter ballen i nettet og SKU Amstetten leder nå 1-0. Thomas Mayer sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Young Violets FK Austria Wien må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SKU Amstetten.
    67'
    SKU Amstetten angriper og Stefan Feiertag får avsluttet. Headingen treffer ikke Young Violets FK Austria Wien-målet.
    69'
    Arne Ammerer
    SKU Amstetten angriper i Amstetten. Arne Ammerer fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Gult kort til Young Violets FK Austria Wien
    Mario Gintsberger
    Mario Gintsberger (Young Violets FK Austria Wien) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    71'
    71'
    Inn: Csaba Mester
    Ut: Romeo Vucic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Young Violets FK Austria Wien. Inn kommer Csaba Mester, mens Romeo Vucic tar plass på benken.
    72'
    Inn: Timo Schmelzer
    Ut: Haamond
    Young Violets FK Austria Wien bytter ut Haamond med Timo Schmelzer.
    72'
    I Amstetten slår Thomas Mayer en corner fra høyre.
    74'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Dino Kovacec
    Dommeren gir Dino Kovacec (SKU Amstetten) et gult kort.
    74'
    75'
    SKU Amstetten 2 - 0 Young Violets FK Austria Wien
    Mål: Stefan Feiertag
    Målgivende: Philipp Schellnegger
    I Amstetten øker SKU Amstetten ledelsen til 2-0 takket være et mål av Stefan Feiertag. Philipp Schellnegger var nest sist på ballen.
    76'
    Thomas Mayer (SKU Amstetten) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    76'
    Stefan Feiertag (SKU Amstetten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Inn: John Frederiksen
    Ut: Philipp Schellnegger
    Bytte for SKU Amstetten. John Frederiksen kommer inn for Philipp Schellnegger på Ertl Glas-Stadion.
    78'
    Inn: Sebastian Leimhofer
    Ut: Stefan Feiertag
    Stefan Feiertag (SKU Amstetten) erstattes av Sebastian Leimhofer.
    78'
    80'
    82'
    82'
    Timo Schmelzer
    Timo Schmelzer (Young Violets FK Austria Wien) får et gult kort av dommer Felix Ouschan.
    83'
    Inn: Can Kurt
    Ut: Wale Musa Alli
    SKU Amstetten gjør sitt fjerde bytte. Wale Musa Alli erstattes av Can Kurt.
    86'
    Inn: Lukas Deinhofer
    Ut: Dino Kovacec
    SKU Amstetten bytter ut Dino Kovacec med Lukas Deinhofer.
    86'
    89'
    Inn: Raphael Schifferl
    Ut: Mario Gintsberger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Young Violets FK Austria Wien. Inn kommer Raphael Schifferl, mens Mario Gintsberger tar plass på benken.