Dommeren blåser i gang dagens kamp i Haderslev.
    Julius Eskesen (Sonderjyske) slår en corner fra venstre side på Sydbank Park.
    Frispark for Sonderjyske på egen banehalvdel.
    I Haderslev har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Anders Jacobsen
    Sonderjyske angriper, men avslutningen til Anders Kvindebjerg Jacobsen går utenfor.
    9'
    Victor Ekani Mpindi
    Målsjanse på Sydbank Park! Victor Mpindi Ekani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    AC Horsens, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Julius Eskesen (Sonderjyske) løfter inn en corner fra venstre på Sydbank Park.
    13'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til AC Horsens på egen banehalvdel.
    14'
    AC Horsens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Jacob Buus Jacobsen
    Sjanse! AC Horsens avanserer forover, men Jacob Buus avslutter utenfor.
    18'
    Sonderjyske tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Sonderjyske like utenfor AC Horsens-området.
    19'
    Frispark for AC Horsens på egen banehalvdel.
    19'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Sonderjyske på egen banehalvdel.
    20'
    20'
    21'
    Lirim Qamili vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    23'
    Lirim Qamili kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sydbank Park.
    23'
    Bjarke Jacobsen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Bjarke Jacobsen er på beina igjen og fortsetter kampen på Sydbank Park.
    25'
    25'
    Muamer Brajanac
    Muamer Brajanac (AC Horsens) kommer til en målsjanse på Sydbank Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    30'
    Mål for Soenderjyske!
    Soenderjyske 1 - 0 AC Horsens
    Mål: Patrick Banggaard
    Mål! Sonderjyske tar ledelsen 1-0 ved Patrick Banggaard.
    32'
    Soenderjyske 2 - 0 AC Horsens
    Mål: Haji Wright
    Målgivende: Julius Eskesen
    Mål! Haji Wright gir Sonderjyske en komfortabel 2-0 ledelse. Julius Eskesen sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler AC Horsens en corner. Louka Prip sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    I Haderslev slår Louka Prip en corner fra høyre.
    37'
    38'
    Lirim Qamili
    AC Horsens fosser forover og Lirim Qamili fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    Soenderjyske, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    AC Horsens angriper i Haderslev. Jacob Buus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler AC Horsens en corner. Louka Prip sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Spillerbytte - Soenderjyske
    Inn: Peter Christiansen
    Ut: Emil Holm
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sonderjyske. Inn kommer Peter Buch Christiansen, mens Emil Holm tar plass på benken.
    46'
    46'
    48'
    AC Horsens angriper. Muamer Brajanac får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    52'
    I Haderslev slår Julius Eskesen en corner fra venstre.
    52'
    53'
    Stefan Gartenmann
    Sonderjyske angriper og Stefan Gartenmann får avsluttet. Headingen treffer ikke AC Horsens-målet.
    53'
    Spillerbytte - AC Horsens
    Inn: Jonas Gemmer
    Ut: Hallur Hansson
    Bytte for AC Horsens. Jonas Gemmer kommer inn for Hallur Hansson på Sydbank Park.
    57'
    Inn: Casper Tengstedt
    Ut: Muamer Brajanac
    AC Horsens bytter ut Muamer Brajanac med Casper Tengstedt. Dette er det andre byttet som Jens Askou gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Jonas Thorsen
    Ut: Alexander Ludwig
    Jens Askou (AC Horsens) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jonas Thorsen erstatter Alexander Ludwig.
    58'
    Frispark AC Horsens.
    58'
    Gult kort til Soenderjyske
    Patrick Banggaard
    Patrick Banggaard (Sonderjyske) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    Mål for AC Horsens!
    Soenderjyske 2 - 1 AC Horsens
    Mål: James Gomez
    Målgivende: Louka Prip
    Mål! AC Horsens reduserer til 2-1 etter et mål av James Gomez på Sydbank Park. Louka Prip var nest sist på ballen.
    59'
    61'
    64'
    Louka Prip (AC Horsens) løfter inn en corner fra venstre på Sydbank Park.
    65'
    James Gomez
    James Gomez (AC Horsens) kommer til en målsjanse på Sydbank Park, men klarer ikke å score.
    66'
    Soenderjyske 2 - 2 AC Horsens
    Mål: Casper Tengstedt
    Målgivende: Jacob Buus Jacobsen
    Casper Tengstedt (AC Horsens) header ballen i mål og utligner til 2-2. Flott spill fra Jacob Buus før målet.
    72'
    Soenderjyske 2 - 3 AC Horsens
    Målgivende: Nikolas Dyhr
    Mål! Casper Tengstedt gir AC Horsens ledelsen 2-3 i Haderslev. Det er en fin assist fra Nikolas Dyhr.
    73'
    Inn: Pierre Kanstrup
    Ut: Peter Christiansen
    Sonderjyske gjør sitt andre bytte. Peter Buch Christiansen erstattes av Pierre Kanstrup.
    73'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Sonderjyske.
    74'
    Marc Dal Hende
    Sonderjyske avanserer forover i Haderslev. Marc Dal Hende avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Emil Frederiksen
    Ut: Rasmus Vinderslev
    Glen Riddersholm gjør dagens tredje bytte i Haderslev, når han tar ut Rasmus Vinderslev og setter inn Emil Frederiksen.
    80'
    Inn: Bård Finne
    Ut: Julius Eskesen
    Sonderjyske bytter ut Julius Eskesen med Bård Finne. Dette er det fjerde byttet som Glen Riddersholm gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Rilwan Hassan
    Ut: Victor Ekani Mpindi
    Sonderjyske bytter ut Victor Mpindi Ekani med Rilwan Hassan.
    80'
    Sonderjyske avanserer forover og Marc Dal Hende kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    82'
    82'
    Bård Finne (Sonderjyske) slår en corner fra høyre side på Sydbank Park.
    82'
    Marc Dal Hende (Sonderjyske) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Frispark til AC Horsens på halvdelen til Sonderjyske.
    83'
    Casper Tengstedt ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Haji Wright
    Haji Wright (Sonderjyske) header utenfor.
    86'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til AC Horsens.
    87'
    Jeppe Simonsen
    Jeppe Simonsen (Sonderjyske) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Casper Tengstedt ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Haderslev.
    87'
    Frispark Sonderjyske.
    88'
    Inn: Malte Kiilerich Hansen
    Ut: Louka Prip
    Jens Askou (AC Horsens) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Malte Kiilerich erstatter Louka Prip.
    88'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Sonderjyske en corner. Emil Frederiksen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.