Duplexe Tchamba (SonderjyskE) kommer til en målsjanse på Sydbank Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Målsjanse! Nicklas Helenius (Silkeborg IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Nicolai Vallys
    Silkeborg IF avanserer forover i Haderslev. Nicolai Vallys avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    17'
    Frispark for SonderjyskE på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Silkeborg IF!
    Soenderjyske 0 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Nicolai Vallys
    Målgivende: Ferslev Anders Klynge
    Mål! Silkeborg IF tar ledelsen 0-1 ved Nicolai Vallys. Flott spill fra Ferslev Anders Klynge før målet.
    18'
    Jens Maae signaliserer et frispark til SonderjyskE på egen banehalvdel.
    22'
    Silkeborg IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SonderjyskE.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Silkeborg IF er nær straffområde.
    26'
    Nicklas Helenius (Silkeborg IF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Frispark i en god posisjon for SonderjyskE!
    30'
    31'
    Dommer Jens Maae venter med å sette i gang spillet fordi Emil Holm ligger nede.
    35'
    36'
    SonderjyskE slipper å klare seg uten Emil Holm som kommer tilbake på banen i Haderslev.
    36'
    Jens Maae signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Soenderjyske
    Mads Albæk
    Mads Albæk (SonderjyskE) får et gult kort av dommer Jens Maae.
    39'
    Jens Maae signaliserer et frispark til SonderjyskE like utenfor Silkeborg IF-området.
    43'
    Spillerbytte - Soenderjyske
    Inn: Abdulrahman Taiwo
    Ut: Kristofer Kristinsson
    SonderjyskE bytter ut Kristofer Kristinsson med Abdulrahman Taiwo.
    46'
    Oliver Sonne
    Silkeborg IF angriper i Haderslev. Oliver Sonne avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    Soenderjyske, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    47'
    Soenderjyske 0 - 2 Silkeborg IF
    Målgivende: Sebastian Jorgensen
    Mål! Silkeborg IF øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Nicolai Vallys. Sebastian Jorgensen sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    50'
    Tobias Salquist (Silkeborg IF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sydbank Park.
    50'
    51'
    Silkeborg IF slipper å klare seg uten Tobias Salquist som kommer tilbake på banen igjen.
    52'
    Jens Maae tildeler SonderjyskE en corner. Mads Albæk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Silkeborg IF angriper. Nicklas Helenius får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    60'
    Soenderjyske 0 - 3 Silkeborg IF
    Mål: Nicklas Helenius
    Nicklas Helenius setter ballen i mål og øker Silkeborg IFs ledelse til 0-3 i Haderslev. Sebastian Jorgensen var nest sist på ballen.
    61'
    Inn: Mads Hansen
    Ut: Julius Eskesen
    Julius Eskesen (SonderjyskE) erstattes av Mads Hansen.
    62'
    Inn: Rilwan Hassan
    Ut: Daniel Prosser
    SonderjyskE bytter ut Daniel Prosser med Rilwan Hassan. Dette er det tredje byttet som Michael Boris gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Emil Kornvig
    Ut: Victor Ekani Mpindi
    Bytte for SonderjyskE. Emil Kornvig kommer inn for Victor Ekani på Sydbank Park.
    62'
    Soenderjyske 0 - 4 Silkeborg IF
    Målgivende: Rasmus Cartstensen
    Silkeborg IF øker ledelsen til 0-4 etter en heading av Nicklas Helenius. Det er en fin assist fra Rasmus Cartstensen.
    67'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Frederik Carstensen
    Ut: Sebastian Jorgensen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Frederik Carstensen, mens Sebastian Jorgensen tar plass på benken.
    70'
    Frederik Carstensen
    Silkeborg IF angriper, men avslutningen til Frederik Carstensen går utenfor.
    71'
    I Haderslev slår Mads Albæk en corner fra høyre.
    72'
    Emil Kornvig (SonderjyskE) slår en corner fra venstre side på Sydbank Park.
    74'
    75'
    Abdulrahman Taiwo
    Dommeren gir Abdulrahman Taiwo (SonderjyskE) et gult kort.
    75'
    Soenderjyske 0 - 5 Silkeborg IF
    Mål! Silkeborg IF øker ledelsen til 0-5 etter en scoring av Nicolai Vallys på Sydbank Park. Det er en fin assist fra Ferslev Anders Klynge.
    77'
    78'
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Robert Gojani
    Silkeborg IF gjør sitt andre bytte. Robert Gojani erstattes av Andreas Oggesen.
    80'
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Nicklas Helenius
    Kent Nielsen (Silkeborg IF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Soren Tengstedt erstatter Nicklas Helenius.
    80'
    Inn: Gustav Marcussen
    Ut: Nicolai Vallys
    Silkeborg IF gjør sitt fjerde bytte. Nicolai Vallys erstattes av Gustav Marcussen.
    80'
    SonderjyskE tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    Gustav Marcussen
    Målsjanse på Sydbank Park! Gustav Marcussen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.