Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Viborg FF på egen banehalvdel.
    Soenderjyske får tildelt et hjørnespark
    9'
    Skudd på mål, Viborg FF
    Jakob Vester Nielsen
    Sjanse til Viborg FF! Jakob Vester Nielsen er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Viborg FF får tildelt et hjørnespark
    Sergio Pereira Andrade
    I Haderslev slår Sergio Pereira Andrade en corner fra høyre.
    10'
    Skudd på mål, Soenderjyske
    Kristall Mani Ingason
    Soenderjyske fosser forover og Kristall Mani Ingason fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    Soenderjyske, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    17'
    Soenderjyske får tildelt et frispark
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Soenderjyske.
    18'
    Gult kort til Viborg FF
    Dommer Jakob A Sundberg gir Jakob Vester Nielsen (Viborg FF) et gult kort.
    18'
    Frispark Viborg FF.
    20'
    Skudd utenfor mål, Viborg FF
    Stipe Radic
    Stipe Radic (Viborg FF) header utenfor.
    21'
    Frispark i en god posisjon for Viborg FF!
    21'
    Frispark for Viborg FF på egen banehalvdel.
    25'
    Lirim Qamili
    Målsjanse til Soenderjyske! Lirim Qamili treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    Mads Agger
    Mads Agger (Soenderjyske) slår en corner fra høyre side på Sydbank Park.
    26'
    Isak Jensen
    Målsjanse! Isak Jensen (Viborg FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Viborg FF blir avblåst for offside
    Viborg FF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Mads Agger
    Jakob A Sundberg tildeler Soenderjyske en corner. Mads Agger sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Daníel Leó Grétarsson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Daníel Leó Grétarsson er tilbake i kampen igjen.
    32'
    33'
    Mål for Soenderjyske!
    Soenderjyske 1 - 0 Viborg FF
    Mål: Lirim Qamili
    Mål! Lirim Qamili gir Soenderjyske ledelsen 1-0 i Haderslev.
    34'
    Soenderjyske 2 - 0 Viborg FF
    Mål: Kristall Mani Ingason
    Målgivende: Rasmus Vinderslev
    Kristall Mani Ingason øker Soenderjyskes ledelse til 2-0! Flott spill fra Rasmus Vinderslev før målet.
    36'
    38'
    42'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) slår en corner fra høyre side på Sydbank Park.
    43'
    44'
    44'
    Nikolas Burgy
    Viborg FF angriper på Sydbank Park. Nikolas Burgy header utenfor.
    44'
    I Haderslev har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Magnus Hee Westergaard
    Viborg FF angriper. Magnus Hee Westergaard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+3
    45'+3
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) løfter inn en corner fra høyre på Sydbank Park.
    45'+3
    Frispark for Soenderjyske på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Thomas Jorgensen
    Ut: Jakob Vester Nielsen
    Jakob Poulsen (Viborg FF) gjør sitt første bytte for dagen. Thomas Jorgensen erstatter Jakob Vester Nielsen.
    46'
    Spillerbytte - Soenderjyske
    Inn: Tobias Sommer
    Ut: Rasmus Vinderslev
    Bytte for Soenderjyske. Tobias Sommer kommer inn for Rasmus Vinderslev på Sydbank Park.
    46'
    Soenderjyske angriper. Lirim Qamili får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    Jakob A Sundberg tildeler Soenderjyske en corner. Kristall Mani Ingason sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Mål for Viborg FF!
    Soenderjyske 2 - 1 Viborg FF
    Mål: Srdan Kuzmic
    Målgivende: Sergio Pereira Andrade
    Mål! Viborg FF reduserer til 2-1 etter et mål av Srdan Kuzmic på Sydbank Park. Det er en fin assist fra Sergio Pereira Andrade.
    52'
    Frispark til Viborg FF på halvdelen til Soenderjyske.
    53'
    Gult kort til Soenderjyske
    Kristall Mani Ingason (Soenderjyske) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Viborg FF fosser fremover, men Jakob A Sundberg blåser for offside på Sydbank Park.
    55'
    En av Viborg FFs spillere blir avblåst for offside på Sydbank Park.
    55'
    Viborg FF angriper, men Jakob A Sundberg blåser for offside.
    57'
    Lukas Edvin Björklund
    Lukas Edvin Björklund (Soenderjyske) får et gult kort av dommer Jakob A Sundberg.
    58'
    Inn: Ivan Nikolov
    Ut: Lukas Edvin Björklund
    Thomas Norgaard gjør dagens andre bytte i Haderslev, når han tar ut Lukas Edvin Björklund og setter inn Ivan Nikolov.
    59'
    Skudd utenfor mål, Soenderjyske
    Ivan Nikolov
    Sjanse! Soenderjyske avanserer forover, men Ivan Nikolov avslutter utenfor.
    63'
    Anosike Ementa
    Anosike Ementa (Viborg FF) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    64'
    64'
    66'
    68'
    Inn: Justin Lonwijk
    Ut: Magnus Hee Westergaard
    Viborg FF bytter ut Magnus Hee Westergaard med Justin Lonwijk. Dette er det andre byttet som Jakob Poulsen gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Renato Junior
    Ut: Anosike Ementa
    Jakob Poulsen gjør dagens tredje bytte i Haderslev, når han tar ut Anosike Ementa og setter inn Renato Junior.
    68'
    Inn: Charly Horneman
    Ut: Isak Jensen
    Jakob Poulsen (Viborg FF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Charly Horneman erstatter Isak Jensen.
    68'
    69'
    70'
    Nikolas Burgy (Viborg FF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Soenderjyske 2 - 2 Viborg FF
    Mål: Sergio Pereira Andrade
    Målgivende: Daniel Anyembe
    Sergio Pereira Andrade scorer og utligner dermed til 2-2. Daniel Anyembe var nest sist på ballen.
    72'
    Inn: Ivan Djantou
    Ut: Mads Agger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Soenderjyske. Inn kommer Ivan Djantou, mens Mads Agger tar plass på benken.
    73'
    Inn: Dalton Wilkins
    Ut: Jeppe Simonsen
    Soenderjyske bytter ut Jeppe Simonsen med Dalton Wilkins.
    73'
    76'
    77'
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Haderslev fordi Srdan Kuzmic får behandling for en skade på banen.
    78'
    Inn: Mads Sondergaard Clausen
    Ut: Srdan Kuzmic
    Srdan Kuzmic (Viborg FF) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mads Sondergaard Clausen.
    79'
    Kristall Mani Ingason (Soenderjyske) slår en corner fra høyre side på Sydbank Park.
    79'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Soenderjyske på egen banehalvdel.
    80'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Viborg FF.
    80'
    Jakob A Sundberg tildeler Viborg FF en corner. Sergio Pereira Andrade sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    I Haderslev slår Sergio Pereira Andrade en corner fra venstre.
    83'
    Inn: Alexander Lyng
    Ut: Andreas Oggesen
    Andreas Oggesen (Soenderjyske) erstattes av Alexander Lyng.
    84'
    Kristall Mani Ingason (Soenderjyske) løfter inn en corner fra høyre på Sydbank Park.
    84'
    Maxime Soulas
    Soenderjyske angriper på Sydbank Park, men Maxime Soulas header utenfor.
    84'
    85'
    Offside! Sergio Pereira Andrade blir vinket av og Viborg FF må dermed bygge opp et nytt angrep.
    85'
    Sefer Emini
    Sefer Emini (Soenderjyske) kommer til en målsjanse på Sydbank Park, men klarer ikke å score.
    86'
    87'
    Renato Junior
    Viborg FF angriper, men Renato Junior vinkes av for offside.
    90'
    Justin Lonwijk
    Dommer Jakob A Sundberg viser Justin Lonwijk (Viborg FF) det gule kortet.
    90'
    Frispark til Soenderjyske på halvdelen til Viborg FF.
    90'
    Kan Soenderjyske utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Sefer Emini
    Soenderjyske angriper i Haderslev. Sefer Emini fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    90'+3
    Sefer Emini
    Sefer Emini (Soenderjyske) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.