1 385
989
    Everton får tildelt et hjørnespark
    Anthony Gordon
    Anthony Gordon (Everton FC) slår en corner fra høyre side på St. Mary's Stadium.
    3'
    Everton får tildelt et frispark
    Southampton FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Everton FC.
    8'
    Southampton blir avblåst for offside
    Stuart Armstrong
    En av Southampton FCs spillere blir avblåst for offside på St. Mary's Stadium.
    10'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Everton
    Allan
    Allan (Everton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    Southampton får tildelt et frispark
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Southampton FC!
    17'
    Southampton får tildelt et hjørnespark
    James Ward Prowse
    Andy Madley tildeler Southampton FC en corner. James Ward Prowse sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    I Southampton slår James Ward Prowse en corner fra venstre.
    23'
    Skudd på mål, Everton
    26'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    29'
    James Ward Prowse (Southampton FC) slår en corner fra høyre side på St. Mary's Stadium.
    32'
    Skudd på mål, Southampton
    Armando Broja
    Southampton FC fosser forover og Armando Broja fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Mohamed Elyounoussi
    Southampton FC angriper. Mohamed Elyounoussi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    James Ward Prowse (Southampton FC) løfter inn en corner fra høyre på St. Mary's Stadium.
    36'
    Oriol Romeu
    Målsjanse til Southampton FC! Oriol Romeu treffer mål, men keeper redder.
    37'
    Skudd utenfor mål, Southampton
    Kyle Walker-Peters
    Southampton FC angriper i Southampton. Kyle Walker-Peters fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) får et gult kort av dommer Andy Madley.
    40'
    Oriol Romeu
    Southampton FC angriper, men avslutningen til Oriol Romeu går utenfor.
    42'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Andre Gomes
    Ut: Allan
    Frank Lampard (Everton FC) gjør sitt første bytte for dagen. Andre Gomes erstatter Allan.
    46'
    Everton blir avblåst for offside
    Richarlison
    Everton FC angriper i Southampton, men blir avblåst for offside.
    47'
    I Southampton slår Anthony Gordon en corner fra venstre.
    47'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 0 Everton
    Mål: Stuart Armstrong
    Målgivende: Che Adams
    Stuart Armstrong dundrer ballen i mål og Southampton FC tar ledelsen 1-0 på St. Mary's Stadium. Che Adams sto for den målgivende pasningen.
    52'
    Skudd utenfor mål, Everton
    Målsjanse! Anthony Gordon (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    Che Adams
    Che Adams (Southampton FC) avanserer forover på St. Mary's Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    Offside! Armando Broja (Southampton FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    Målsjanse til Southampton FC! Mohamed Elyounoussi treffer mål, men keeper redder.
    59'
    61'
    Che Adams
    Che Adams (Southampton FC) kommer seg fri på St. Mary's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Det blir farlig! Frispark for Southampton FC er nær straffområde.
    64'
    Inn: Andros Townsend
    Ut: Alex Iwobi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Everton FC. Inn kommer Andros Townsend, mens Alex Iwobi tar plass på benken.
    65'
    Frispark Southampton FC.
    67'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Southampton FC.
    71'
    71'
    Sjanse til Southampton FC! Kyle Walker-Peters er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    Che Adams
    Southampton FC fosser fremover, men Andy Madley blåser for offside på St. Mary's Stadium.
    74'
    Inn: Dele Alli
    Ut: Anthony Gordon
    Everton FC bytter ut Anthony Gordon med Dele Alli. Dette er det tredje byttet som Frank Lampard gjør i dagens kamp.
    75'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Southampton FC.
    76'
    Southampton FC fosser forover og Kyle Walker-Peters fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    Andros Townsend
    Andy Madley tildeler Everton FC en corner. Andros Townsend sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Southampton FC avanserer forover i Southampton. Armando Broja avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Shane Long
    Ut: Armando Broja
    Ralph Hasenhuttl gjør dagens første bytte i Southampton, når han tar ut Armando Broja og setter inn Shane Long.
    83'
    Southampton 2 - 0 Everton
    Mål: Shane Long
    Målgivende: Valentino Livramento
    Shane Long header ballen i mål og Southampton FC øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Valentino Livramento før målet.
    84'
    Offside! Dominic Calvert-Lewin blir vinket av og Everton FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    87'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    Kan Southampton FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Inn: Adam Armstrong
    Ut: Che Adams
    Bytte for Southampton FC. Adam Armstrong kommer inn for Che Adams på St. Mary's Stadium.
    90'+2
    Andros Townsend (Everton FC) slår en corner fra venstre side på St. Mary's Stadium.