Ali Palabıyık signaliserer et frispark til Spania.
    Sveits tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Loris Benito
    Sjanse i Madrid! Loris Benito (Sveits) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Spania, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Ali Palabıyık tildeler Sveits en corner. Ricardo Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Mål for Spania!
    Spania 1 - 0 Sveits
    Mål: Mikel Oyarzabal
    Målgivende: Mikel Merino
    Mål! Mikel Oyarzabal gir Spania ledelsen 1-0 i Madrid. Flott spill fra Mikel Merino før målet.
    14'
    En av Sveitss spillere går i offside.
    15'
    Ali Palabıyık signaliserer et frispark til Spania på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Sveits.
    17'
    Frispark til Sveits på halvdelen til Spania.
    18'
    Frispark for Sveits på egen banehalvdel.
    21'
    Ali Palabıyık signaliserer et frispark til Sveits på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark Spania.
    23'
    Frispark for Spania på egen banehalvdel.
    24'
    Spania tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Spania på halvdelen til Sveits.
    26'
    Ferran Torres
    Ferran Torres (Spania) prøver å heade ballen i mål på Estadio Alfredo Di Stefano, men mislykkes.
    28'
    Sveits, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    30'
    Gult kort til Sveits
    Fabian Schar
    Dommer Ali Palabıyık viser Fabian Schar (Sveits) det gule kortet.
    30'
    33'
    40'
    43'
    En av Sveitss spillere blir avblåst for offside på Estadio Alfredo Di Stefano.
    45'+1
    I Madrid slår Mikel Oyarzabal en corner fra venstre.
    51'
    Mikel Oyarzabal
    Mikel Oyarzabal (Spania) kommer til en målsjanse på Estadio Alfredo Di Stefano, men klarer ikke å score.
    52'
    En av Sveitss spillere blir avblåst for offside.
    55'
    Mikel Oyarzabal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Adama Traore
    Ut: Ansu Fati
    Bytte for Spania. Adama Traore kommer inn for Ansu Fati på Estadio Alfredo Di Stefano.
    57'
    Inn: Sergio Canales
    Ut: Dani Olmo
    Spania bytter ut Daniel Olmo med Sergio Canales. Dette er det første byttet som Luis Enrique gjør i dagens kamp.
    57'
    Mikel Oyarzabal er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    Ferran Torres (Spania) slår en corner fra venstre side på Estadio Alfredo Di Stefano.
    60'
    Mikel Merino
    Målsjanse! Mikel Merino (Spania) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Admir Mehmedi
    Sveits gjør sitt første bytte. Admir Mehmedi erstattes av Xherdan Shaqiri.
    60'
    Inn: Ruben Vargas
    Ut: Djibril Sow
    Vladimir Petkovic gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Djibril Sow og setter inn Ruben Vargas.
    60'
    64'
    Gult kort til Spania
    Dommeren gir Mikel Merino (Spania) et gult kort.
    64'
    66'
    67'
    Ferran Torres (Spania) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Alfredo Di Stefano.
    67'
    Ali Palabıyık tildeler Spania en corner. Ferran Torres sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Sergio Ramos
    Spania angriper på Estadio Alfredo Di Stefano. Sergio Ramos header utenfor.
    68'
    69'
    Sveits angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    70'
    Sveits fosser fremover, men Ali Palabıyık blåser for offside på Estadio Alfredo Di Stefano.
    71'
    Inn: Gerard Moreno
    Ut: Mikel Oyarzabal
    Luis Enrique (Spania) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gerard Moreno erstatter Mikel Oyarzabal.
    73'
    Remo Freuler
    Remo Freuler (Sveits) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Sergio Canales (Spania) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Alfredo Di Stefano.
    74'
    74'
    Jose Gaya
    Spania angriper i Madrid. Jose Luis Gaya fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    I Madrid slår Xherdan Shaqiri en corner fra venstre.
    80'
    Inn: Steven Zuber
    Ut: Loris Benito
    Sveits bytter ut Loris Benito med Steven Zuber. Dette er det tredje byttet som Vladimir Petkovic gjør i dagens kamp.
    81'
    Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Spania) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Edimilson Fernandes
    Ut: Remo Freuler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sveits. Inn kommer Edimilson Fernandes, mens Remo Freuler tar plass på benken.
    86'
    Inn: Mario Gavranovic
    Ut: Silvan Widmer
    Vladimir Petkovic (Sveits) gjør sitt femte bytte for dagen. Mario Gavranovic erstatter Silvan Widmer.
    86'
    Inn: Rodri
    Ut: Ferran Torres
    Luis Enrique gjør dagens fjerde bytte i Madrid, når han tar ut Ferran Torres og setter inn Rodri.
    88'
    Ali Palabıyık tildeler Sveits en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    89'
    Sveits angriper, men Ali Palabıyık blåser for offside.
    90'
    Sergio Canales (Spania) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Alfredo Di Stefano.