Clement Turpin signaliserer et frispark til Spania på egen banehalvdel.
    7'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Spania.
    9'
    Djibril Sow
    Sveits angriper og Djibril Sow får avsluttet. Headingen treffer ikke Spania-målet.
    12'
    Xherdan Shaqiri
    Målsjanse på Benito Villamarin! Xherdan Shaqiri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Spania, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Pablo Sarabia (Spania) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    15'
    Frispark for Sveits på egen banehalvdel.
    17'
    Sveits angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Sveits angriper, men Clement Turpin blåser for offside.
    19'
    Clement Turpin tildeler Sveits en corner. Ruben Vargas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Mål for Sveits!
    Spania 0 - 1 Sveits
    Mål: Manuel Akanji
    Målgivende: Ruben Vargas
    Manuel Akanji header ballen i mål og Sveits leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Ruben Vargas.
    21'
    Pablo Sarabia (Spania) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    24'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Frispark til Spania på halvdelen til Sveits.
    25'
    I Sevilla slår Pablo Sarabia en corner fra høyre.
    31'
    Ruben Vargas (Sveits) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    34'
    Remo Freuler (Sveits) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    35'
    I Sevilla slår Remo Freuler en corner fra høyre.
    35'
    Clement Turpin tildeler Sveits en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Sveits tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    43'
    Sveits angriper i Sevilla. Xherdan Shaqiri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    44'
    Gult kort til Sveits
    Manuel Akanji
    Manuel Akanji (Sveits) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Frispark Sveits.
    45'
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Renato Steffen
    Ut: Ricardo Rodriguez
    Sveits bytter ut Ricardo Rodriguez med Renato Steffen.
    46'
    54'
    Mål for Spania!
    Spania 1 - 1 Sveits
    Mål: Jordi Alba
    Målgivende: Marco Asensio
    Jordi Alba scorer og utligningen er et faktum på Benito Villamarin. 1-1. Marco Asensio var nest sist på ballen.
    55'
    Sveits fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Sveits.
    57'
    Granit Xhaka (Sveits) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    58'
    Spania 1 - 2 Sveits
    Mål: Breel Embolo
    Målgivende: Manuel Akanji
    Breel Embolo dundrer ballen i mål og Sveits tar ledelsen 1-2 på Benito Villamarin. Flott spill fra Manuel Akanji før målet.
    58'
    Målet til Sveits sjekkes av VAR
    59'
    Målet til Sveits blir stående
    59'
    Frispark for Spania på egen banehalvdel.
    60'
    Marco Asensio
    Spania angriper. Marco Asensio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    Sveits, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    63'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Nicholas Williams
    Ut: Pablo Sarabia
    Luis Enrique gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Pablo Sarabia og setter inn Nicholas Williams.
    63'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Marco Asensio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Spania. Inn kommer Borja Iglesias, mens Marco Asensio tar plass på benken.
    63'
    Inn: Yeremi Pino
    Ut: Ferran Torres
    Ferran Torres (Spania) erstattes av Yeremi Pino.
    64'
    64'
    64'
    Frispark Spania.
    66'
    Kan Spania utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Inn: Denis Zakaria
    Ut: Djibril Sow
    Sveits gjør sitt andre bytte. Djibril Sow erstattes av Denis Zakaria.
    68'
    I Sevilla slår Yeremi Pino en corner fra venstre.
    68'
    Inn: Dan Ndoye
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Sveits bytter ut Xherdan Shaqiri med Dan Ndoye. Dette er det tredje byttet som Murat Yakin gjør i dagens kamp.
    69'
    Skudd på mål, Spania
    69'
    69'
    Yeremi Pino
    Spania fosser forover og Yeremi Pino fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Inn: Marcos Llorente
    Ut: Pedri
    Bytte for Spania. Marcos Llorente kommer inn for Pedri på Benito Villamarin.
    70'
    Yeremi Pino (Spania) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    72'
    Clement Turpin tildeler Spania en corner. Yeremi Pino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Spania er nær straffområde.
    74'
    Jordi Alba (Spania) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    75'
    Clement Turpin tildeler Spania en corner. Yeremi Pino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.