0-1
    Hjørnespark til FC Twente
    2'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede angriper. Michel Vlap får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tobias Lauritsen (Sparta) vrir seg av smerte i gresset.
    5'
    Vaclav Cerny
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Vaclav Cerny avslutter utenfor.
    6'
    Tobias Lauritsen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rotterdam.
    7'
    10'
    12'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Sem Steijn
    Sem Steijn (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Sparta.
    20'
    Sjanse til FC Twente Enschede! Vaclav Cerny er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    20'
    Alex Bos signaliserer et frispark til Sparta.
    20'
    Alex Bos signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    21'
    Sven Mijnans
    Sparta angriper i Rotterdam. Sven Mijnans fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Vura
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Vura treffer mål, men keeper redder.
    27'
    27'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark FC Twente Enschede.
    30'
    Gijs Smal
    FC Twente Enschede avanserer forover i Rotterdam. Gijs Smal avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    Tobias Lauritsen
    Tobias Lauritsen (Sparta) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men klarer ikke å score.
    32'
    Sparta avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel og Tobias Lauritsen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Twente Enschede.
    34'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    FC Twente Enschede fosser forover og Vaclav Cerny fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel! Vaclav Cerny fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    38'
    Alex Bos signaliserer et frispark til Sparta like utenfor FC Twente Enschede-området.
    39'
    I Rotterdam header Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    40'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    43'
    45'+1
    I Rotterdam slår Vaclav Cerny en corner fra høyre.
    48'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    48'
    Alex Bos tildeler FC Twente Enschede en corner. Vura sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Ricky Van Wolfswinkel treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    55'
    Vura (Sparta) løfter inn en corner fra venstre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    60'
    Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Arno Verschueren
    Arno Verschueren (Sparta) mottar sitt første gule kort for dagen på Sparta Stadium Het Kasteel.
    60'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Jeremy Van Mullem
    Jeremy Van Mullem (Sparta) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    62'
    Mål for FC Twente!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 FC Twente
    Mål: Sem Steijn
    Målgivende: Ricky Van Wolfswinkel
    Mål! Sem Steijn (FC Twente Enschede) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Sparta Stadium Het Kasteel. Ricky Van Wolfswinkel sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Daan Rots
    Ut: Vaclav Cerny
    FC Twente Enschede gjør sitt første bytte. Vaclav Cerny erstattes av Daan Rots.
    64'
    Inn: Denilho Cleonise
    Ut: Vura
    FC Twente Enschede bytter ut Vura med Denilho Cleonise.
    64'
    Alex Bos signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    66'
    Dommer Alex Bos venter med å sette i gang spillet fordi Adil Auassar ligger nede.
    68'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Koki Saito
    Ut: Jeremy Van Mullem
    Bytte for Sparta. Koki Saito kommer inn for Jeremy Van Mullem på Sparta Stadium Het Kasteel.
    68'
    Inn: Mike Eerdhuijzen
    Ut: Adil Auassar
    Maurice Steijn (Sparta) tar ut Adil Auassar som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Mike Eerdhuijzen.
    68'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 1 FC Twente
    Mål: Arno Verschueren
    Målgivende: Mike Eerdhuijzen
    Arno Verschueren scorer og utligningen er et faktum på Sparta Stadium Het Kasteel. 1-1. Det er en fin assist fra Mike Eerdhuijzen.
    71'
    Frispark til Sparta på halvdelen til FC Twente Enschede.
    71'
    I Rotterdam slår Vura en corner fra venstre.
    75'
    Julio Pleguezuelo
    FC Twente Enschede angriper på Sparta Stadium Het Kasteel, men Ricky Van Wolfswinkel header utenfor.
    75'
    Julio Pleguezuelo (FC Twente Enschede) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sparta Stadium Het Kasteel.
    76'
    Alex Bos tildeler Sparta en corner. Vura sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.