Rob Dieperink signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    2'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    6'
    Rob Dieperink tildeler Sparta Rotterdam en corner. Laros Duarte sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Mario Engels (Sparta Rotterdam) vinkes av for offside i Rotterdam.
    12'
    Adil Auassar
    Målsjanse! Adil Auassar (Sparta Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til RKC Waalwijk.
    20'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    26'
    Abdou Harroui
    Sparta Rotterdam angriper i Rotterdam. Abdou Harroui avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Offside! Mario Engels (Sparta Rotterdam) er alene igjennom, men dommer Rob Dieperink ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Spillet på Sparta Stadium Het Kasteel er stoppet midlertidig fordi Mario Engels ligger nede.
    35'
    Mario Engels er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Dommer Rob Dieperink venter med å sette i gang spillet fordi Mario Engels ligger nede.
    38'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Bryan Smeets
    Ut: Mario Engels
    Sparta Rotterdam bytter ut Mario Engels som ikke ser ut til å kunne fortsette. Henk Fraser blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Bryan Smeets.
    38'
    Laros Duarte (Sparta Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    41'
    Bart Vriends
    Bart Vriends (Sparta Rotterdam) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    42'
    Anas Tahiri (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    45'
    Ayman Azhil
    RKC Waalwijk avanserer forover i Rotterdam. Ayman Azhil avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Dommer Rob Dieperink ser at linjemannen løfter flagget, og Sparta Rotterdams Lennart Thy blåses av for offside.
    45'+2
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    50'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Thierry Lutonda
    Ut: Paul Quasten
    RKC Waalwijk gjør sitt første bytte. Paul Quasten erstattes av Thierry Lutonda.
    53'
    RKC Waalwijk fosser fremover, men Finn Stokkers går rett i offsidefella.
    56'
    Frisparket tildelt Sparta Rotterdam er farlig nær RKC Waalwijks målområde.
    56'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 0 RKC Waalwijk
    Mål: Tom Beugelsdijk
    Mål! Sparta Rotterdam tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Tom Beugelsdijk.
    57'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    I Rotterdam slår Laros Duarte en corner fra høyre.
    61'
    Lennart Thy
    Sparta Rotterdam angriper og Lennart Thy får avsluttet. Headingen treffer ikke RKC Waalwijk-målet.
    61'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    61'
    Offside! Finn Stokkers blir vinket av og RKC Waalwijk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    63'
    Inn: Thijs Oosting
    Ut: Anas Tahiri
    Anas Tahiri (RKC Waalwijk) erstattes av Thijs Oosting.
    63'
    Inn: Cyril Ngonge
    Ut: Ola John
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKC Waalwijk. Inn kommer Cyril Ngonge, mens Ola John tar plass på benken.
    64'
    Inn: Deroy Duarte
    Ut: Wouter Burger
    Henk Fraser (Sparta Rotterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Deroy Duarte erstatter Wouter Burger.
    66'
    Inn: Sven Mijnans
    Ut: Laros Duarte
    Henk Fraser gjør dagens tredje bytte i Rotterdam, når han tar ut Laros Duarte og setter inn Sven Mijnans.
    66'
    66'
    Thijs Oosting
    Thijs Oosting (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men klarer ikke å score.
    69'
    Deroy Duarte
    Sparta Rotterdam angriper i Rotterdam. Deroy Duarte fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Lennerd Daneels
    Lennerd Daneels (RKC Waalwijk) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Sven Mijnans
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) kommer seg fri på Sparta Stadium Het Kasteel, men avslutningen går utenfor.
    74'
    76'
    Inn: David Min
    Ut: Ayman Azhil
    Bytte for RKC Waalwijk. David Min kommer inn for Ayman Azhil på Sparta Stadium Het Kasteel.
    81'
    Inn: Shawn Adewoye
    Ut: Said Bakari
    RKC Waalwijk bytter ut Said Bakari med Shawn Adewoye. Dette er det femte byttet som Fred Grim gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Lennart Thy
    Bytte for Sparta Rotterdam. Emanuel Emegha kommer inn for Lennart Thy på Sparta Stadium Het Kasteel.
    83'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    85'
    Frispark RKC Waalwijk.
    86'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    87'
    I Rotterdam slår Deroy Duarte en corner fra høyre.
    88'
    89'
    89'
    90'
    Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    90'+2
    Sparta Rotterdam 2 - 0 RKC Waalwijk
    Mål: Bryan Smeets
    Målgivende: Deroy Duarte
    I Rotterdam øker Sparta Rotterdam ledelsen til 2-0 takket være et mål av Bryan Smeets. Det er en fin assist fra Deroy Duarte.