Dommeren blåser i gang dagens kamp i Rotterdam.
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotterdam fordi Bryan Smeets får behandling for en skade på banen.
    2'
    Bryan Smeets ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rotterdam.
    2'
    Hans Mulder
    Sjanse til RKC Waalwijk! Hans Mulder er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Frisparket tildelt Sparta Rotterdam er farlig nær RKC Waalwijks målområde.
    8'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Alex Buttner
    Dommer Edwin Van de Graaf gir Alex Buttner (RKC Waalwijk) et gult kort.
    8'
    RKC Waalwijk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sparta Rotterdam.
    9'
    Dommer Edwin Van de Graaf venter med å sette i gang spillet fordi Bryan Smeets ligger nede.
    9'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    11'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    11'
    Bryan Smeets er på beina igjen og fortsetter kampen.
    11'
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til RKC Waalwijk.
    11'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    16'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    19'
    Mål for RKC Waalwijk!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 RKC Waalwijk
    Mål: Jens Odgaard
    RKC Waalwijk leder 0-1 etter en scoring av Jens Odgaard.
    27'
    31'
    RKC Waalwijk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    34'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Bart Vriends
    Dommer Edwin Van de Graaf viser Bart Vriends (Sparta Rotterdam) det gule kortet.
    34'
    Frispark RKC Waalwijk.
    34'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 1 RKC Waalwijk
    Mål: Vito Van Crooij
    Målgivende: Adil Auassar
    Mål! hjemmelag utligner ved Vito Van Crooij. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Adil Auassar.
    39'
    Spillet på Sparta Stadium Het Kasteel er stoppet midlertidig fordi Alex Buttner ligger nede.
    39'
    39'
    Alex Buttner kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sparta Stadium Het Kasteel.
    40'
    41'
    Adil Auassar
    Adil Auassar (Sparta Rotterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    41'
    Jens Odgaard (RKC Waalwijk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sparta Stadium Het Kasteel.
    42'
    Jens Odgaard er tilbake i kampen igjen.
    43'
    Bryan Smeets
    Sparta Rotterdam fosser forover og Bryan Smeets fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Mario Engels
    Sparta Rotterdam angriper i Rotterdam. Mario Engels avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    45'+1
    En av RKC Waalwijks spillere går i offside.
    45'+1
    50'
    50'
    Vito Van Crooij
    Målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel! Vito Van Crooij fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    52'
    Giannis Masouras
    Giannis Masouras (Sparta Rotterdam) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Frispark i en god posisjon for RKC Waalwijk!
    54'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    58'
    Sven Mijnans
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Mohammed Osman
    Ut: Bryan Smeets
    Bytte for Sparta Rotterdam. Mohammed Osman kommer inn for Bryan Smeets på Sparta Stadium Het Kasteel.
    65'
    65'
    En av Sparta Rotterdams spillere blir avblåst for offside.
    65'
    Mohammed Osman
    Sparta Rotterdam angriper, men avslutningen til Mohammed Osman går utenfor.
    67'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    72'
    72'
    Inn: Lennart Thy
    Ut: Mario Engels
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Lennart Thy, mens Mario Engels tar plass på benken.
    73'
    Inn: Emanuel Emegha
    Ut: Vito Van Crooij
    Henk Fraser (Sparta Rotterdam) gjør sitt tredje bytte for dagen. Emanuel Emegha erstatter Vito Van Crooij.
    73'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Luuk Wouters
    Ut: Alex Buttner
    Joseph Oosting gjør dagens første bytte i Rotterdam, når han tar ut Alex Buttner og setter inn Luuk Wouters.
    73'
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Michiel Kramer
    RKC Waalwijk bytter ut Michiel Kramer med Finn Stokkers.
    74'
    Inn: Jurien Gaari
    Ut: Said Bakari
    RKC Waalwijk bytter ut Said Bakari med Jurien Gaari. Dette er det tredje byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    74'
    Adil Auassar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    77'
    Inn: Michael Heylen
    Ut: Adil Auassar
    Sparta Rotterdam bytter ut Adil Auassar med Michael Heylen. Dette er det fjerde byttet som Henk Fraser gjør i dagens kamp.
    78'
    Sparta Rotterdam slipper å klare seg uten Adil Auassar som kommer tilbake på banen igjen.
    78'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam like utenfor RKC Waalwijk-området.