Maurice Steijn (Sparta) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Younes Namli erstatter Koki Saito som sannsynligvis er skadet.
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    16'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    18'
    Vito Van Crooij
    Sparta fosser forover og Vito Van Crooij fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mats Seuntjens
    RKC Waalwijk avanserer forover i Rotterdam. Mats Seuntjens avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Frisparket tildelt Sparta er farlig nær RKC Waalwijks målområde.
    28'
    Vurnon Anita
    Sjanse! RKC Waalwijk avanserer forover, men Vurnon Anita avslutter utenfor.
    33'
    35'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Younes Namli
    Younes Namli (Sparta) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men klarer ikke å score.
    39'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til Sparta.
    45'
    Frispark for Sparta på egen banehalvdel.
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Sparta er nær straffområde.
    45'+1
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    45'+2
    45'+2
    Inn: Dirk Abels
    Ut: Shurandy Sambo
    Maurice Steijn gjør dagens andre bytte i Rotterdam, når han tar ut Shurandy Sambo og setter inn Dirk Abels.
    46'
    Tobias Lauritsen
    Sparta angriper. Tobias Lauritsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Hjørnespark til RKC Waalwijk
    48'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    51'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta.
    52'
    Dommer Danny Makkelie venter med å sette i gang spillet fordi Sven Mijnans ligger nede.
    52'
    Tilbake fra skade: Sven Mijnans - Sparta Rotterdam
    53'
    53'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Vito Van Crooij vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Inn: Jonathan De Guzman
    Ut: Vito Van Crooij
    Vito Van Crooij, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jonathan De Guzman kommer inn for Sparta.
    57'
    58'
    RKC Waalwijk angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    58'
    Dirk Abels
    Sparta angriper i Rotterdam. Dirk Abels avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    62'
    Mats Seuntjens (RKC Waalwijk) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Kevin Felida
    Ut: Pelle Clement
    Joseph Oosting (RKC Waalwijk) gjør sitt første bytte for dagen. Kevin Felida erstatter Pelle Clement.
    63'
    Inn: Said Bakari
    Ut: Julian Lelieveld
    RKC Waalwijk gjør sitt andre bytte. Julian Lelieveld erstattes av Said Bakari.
    63'
    65'
    Sparta fosser fremover, men Danny Makkelie blåser for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    66'
    66'
    Inn: Mika Biereth
    Ut: Iliass Bel Hassani
    Bytte for RKC Waalwijk. Mika Biereth kommer inn for Iliass Bel Hassani på Sparta Stadium Het Kasteel.
    70'
    71'
    73'
    Thierry Lutonda
    Sjanse til RKC Waalwijk! Thierry Lutonda er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    79'
    Inn: Florian Jozefzoon
    Ut: Yassin Oukili
    RKC Waalwijk bytter ut Yassin Oukili med Florian Jozefzoon.
    81'
    Inn: Michiel Kramer
    Ut: Mats Seuntjens
    RKC Waalwijk bytter ut Mats Seuntjens med Michiel Kramer. Dette er det femte byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    81'
    Michiel Kramer (RKC Waalwijk) slår en corner fra høyre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    81'
    Said Bakari
    Sjanse i Rotterdam! Said Bakari (RKC Waalwijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Jonathan De Guzman
    Målsjanse! Jonathan De Guzman (Sparta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joshua Kitolano (Sparta) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    Tilbake fra skade: Joshua Kitolano - Sparta Rotterdam
    87'
    90'
    90'+1
    Inn: Mohammed Tahiri
    Ut: Sven Mijnans
    Sven Mijnans (Sparta) erstattes av Mohammed Tahiri.
    90'+1
    Inn: Mike Eerdhuijzen
    Ut: Younes Namli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta. Inn kommer Mike Eerdhuijzen, mens Younes Namli tar plass på benken.