Mål! Boavista Porto tar ledelsen 0-1 ved Gaius Makouta.
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    7'
    Målet til Sporting blir annullert
    8'
    Offside! Paulinho blir vinket av og Sporting CP må dermed bygge opp et nytt angrep.
    8'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) avanserer forover på Jose Alvalade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Boavista, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark i en god posisjon for Sporting CP!
    10'
    Ousmane Diomande
    Ousmane Diomande (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Boavista Porto.
    11'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Boavista Porto.
    14'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Boavista Porto.
    16'
    Frispark for Boavista Porto på egen banehalvdel.
    18'
    Viktor Gyokeres
    Sjanse! Sporting CP avanserer forover, men Viktor Gyokeres avslutter utenfor.
    22'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    22'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Sporting CP angriper, men Paulinho vinkes av for offside.
    29'
    Sporting CP angriper i Lisboa. Viktor Gyokeres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    32'
    Gult kort til Boavista
    Salvador Agra
    Salvador Agra (Boavista Porto) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Gult kort til Sporting
    Morten Hjulmand
    Dommeren gir Morten Hjulmand (Sporting CP) et gult kort.
    33'
    Reisinho
    Sjanse i Lisboa! Reisinho (Boavista Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Spillet på Jose Alvalade er stoppet midlertidig fordi Rodrigo Abascal ligger nede.
    39'
    Frispark Sporting CP.
    41'
    Pedro Malheiro
    Pedro Malheiro (Boavista Porto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Spillerbytte - Boavista
    Inn: Ibrahima
    Ut: Rodrigo Abascal
    Ibrahima (Boavista Porto) erstatter Rodrigo Abascal som muligens er skadet.
    41'
    Trincao
    Målsjanse på Jose Alvalade! Trincao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Nuno Santos (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Jose Alvalade.
    43'
    Mål for Sporting!
    Sporting 1 - 1 Boavista
    Mål: Viktor Gyokeres
    Målgivende: Paulinho
    Viktor Gyokeres scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Paulinho før målet.
    45'
    45'+2
    Boavista Porto må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting CP.
    45'+3
    Geny Catamo
    Geny Catamo (Sporting CP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Morten Hjulmand
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt første bytte for dagen. Daniel Braganca erstatter Morten Hjulmand.
    46'
    I Lisboa slår Nuno Santos en corner fra venstre.
    47'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Boavista Porto på egen banehalvdel.
    47'
    Nuno Santos (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Jose Alvalade.
    49'
    Sporting CP avanserer forover og Viktor Gyokeres kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    49'
    49'
    Målsjanse! Ousmane Diomande (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Antonio Nobre tildeler Sporting CP en corner. Geny Catamo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Sporting 2 - 1 Boavista
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Geny Catamo
    Mål! Sporting CP tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Paulinho på Jose Alvalade. Geny Catamo var nest sist på ballen.
    54'
    Inn: Goncalo Inacio
    Ut: Matheus Reis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Goncalo Inacio, mens Matheus Reis tar plass på benken.
    55'
    56'
    Inn: Bruno Lourenco
    Ut: Reisinho
    Reisinho (Boavista Porto) erstattes av Bruno Lourenco.
    58'
    61'
    Boavista Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    66'
    Sporting 3 - 1 Boavista
    Målgivende: Nuno Santos
    Mål! Sporting CP øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Viktor Gyokeres på Jose Alvalade. Det er en fin assist fra Nuno Santos.
    68'
    70'
    Inn: Quaresma
    Ut: Ousmane Diomande
    Sporting CP bytter ut Ousmane Diomande med Quaresma.
    73'
    73'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) kommer til avslutning på Jose Alvalade, men headingen blir reddet.
    73'
    73'
    73'
    Jeremiah St. Juste
    Jeremiah St. Juste fra Sporting CP er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    74'
    Straffe til Sporting
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting
    75'
    Dommeren dømmer straffe til Sporting
    77'
    Sebastian Perez
    Dommer Antonio Nobre viser Sebastian Perez (Boavista Porto) det gule kortet.
    78'
    Sporting scorer på straffe!
    Sporting 4 - 1 Boavista
    Mål! Viktor Gyokeres scorer på straffe. Sporting CPs ledelse øker dermed til 4-1.
    79'
    Inn: Ilija Vukotic
    Ut: Sebastian Perez
    Boavista Porto gjør sitt tredje bytte. Sebastian Perez erstattes av Ilija Vukotic.
    81'
    Inn: Tiago Machado
    Ut: Salvador Agra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Boavista Porto. Inn kommer Tiago Machado, mens Salvador Agra tar plass på benken.
    81'
    Inn: Joel Silva
    Ut: Filipe Ferreira
    Boavista Porto gjør sitt femte bytte. Filipe Ferreira erstattes av Joel Silva.
    81'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Trincao får behandling for en skade på banen.
    83'
    Inn: Koba Koindredi
    Ut: Trincao
    Trincao, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Koba Koindredi kommer inn for Sporting CP.
    84'
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Hidemasa Morita
    Sporting CP bytter ut Hidemasa Morita med Ricardo Esgaio. Dette er det femte byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    84'
    Antonio Nobre tildeler Sporting CP en corner. Nuno Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    Geny Catamo
    Sporting CP angriper på Jose Alvalade. Geny Catamo header utenfor.
    86'
    Sporting CP angriper, men Antonio Nobre blåser for offside.
    87'
    Sporting 5 - 1 Boavista
    Mål: Nuno Santos
    Målgivende: Viktor Gyokeres
    Nuno Santos øker Sporting CPs ledelse til 5-1! Viktor Gyokeres sto for den målgivende pasningen.
    88'
    90'
    90'
    90'+1
    Gaius Makouta (Boavista Porto) løfter inn en corner fra venstre på Jose Alvalade.
    90'+3
    Boavista Porto fosser fremover, men Gaius Makouta går rett i offsidefella.
    90'+3
    Sporting CP fosser forover og Viktor Gyokeres fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    Sporting 6 - 1 Boavista
    Mål! Paulinho (Sporting CP) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 6-1 på Jose Alvalade. Nuno Santos var nest sist på ballen.