Kan CD Tondela utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Renat Dadashov (CD Tondela) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men klarer ikke å score.
    14'
    Frispark for CD Tondela på egen banehalvdel.
    16'
    Dommer Hugo Miguel ser at linjemannen løfter flagget, og CD Tondelas Jhon Murillo blåses av for offside.
    16'
    Rafael Barbosa
    CD Tondela angriper i Lisboa. Rafael Barbosa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Offside! Pedro Goncalves (Sporting CP) er alene igjennom, men dommer Hugo Miguel ser at linjemannen er oppe med flagget.
    21'
    Frispark til CD Tondela på halvdelen til Sporting CP.
    22'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    22'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    28'
    30'
    Gult kort til Sporting
    Pablo Sarabia
    Pablo Sarabia (Sporting CP) mottar sitt første gule kort for dagen på Jose Alvalade.
    30'
    30'
    Gult kort til CD Tondela
    Rafael Barbosa (CD Tondela) får et gult kort av dommer Hugo Miguel.
    31'
    32'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til CD Tondela på egen banehalvdel.
    37'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matheus Nunes (Sporting CP) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Matheus Nunes er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    Rafael Barbosa (CD Tondela) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    45'+3
    CD Tondela angriper, men Modibo Sagnan vinkes av for offside.
    45'+3
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Pablo Sarabia (Sporting CP) vinkes av for offside i Lisboa.
    47'
    Sporting 2 - 0 CD Tondela
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Pedro Goncalves
    Paulinho øker Sporting CPs ledelse til 2-0! Flott spill fra Pedro Goncalves før målet.
    50'
    Pablo Sarabia (Sporting CP) avanserer forover på Jose Alvalade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    CD Tondela, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    I Lisboa slår Pablo Sarabia en corner fra høyre.
    55'
    Paulinho
    Sporting CP avanserer forover i Lisboa. Paulinho avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Matheus Nunes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Daniel Braganca, mens Matheus Nunes tar plass på benken.
    56'
    Offside! Jhon Murillo (CD Tondela) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    Pedro Goncalves
    Sjanse i Lisboa! Pedro Goncalves (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Nuno Santos
    Målsjanse på Jose Alvalade! Nuno Santos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Frispark Sporting CP.
    60'
    Spillerbytte - CD Tondela
    Inn: Daniel Dos Anjos
    Ut: Renat Dadashov
    Bytte for CD Tondela. Daniel Dos Anjos kommer inn for Renat Dadashov på Jose Alvalade.
    61'
    Inn: Juan Boselli
    Ut: Jhon Murillo
    Pako Ayestaran (CD Tondela) gjør sitt andre bytte for dagen. Juan Boselli erstatter Jhon Murillo.
    61'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    63'
    Målsjanse på Jose Alvalade! Pedro Goncalves fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Hugo Miguel tildeler CD Tondela en corner. Juan Boselli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Juan Boselli (CD Tondela) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    66'
    Offside! Modibo Sagnan blir vinket av og CD Tondela må dermed bygge opp et nytt angrep.
    66'
    Inn: Tiago Tomas
    Ut: Pedro Goncalves
    Sporting CP gjør sitt andre bytte. Pedro Goncalves erstattes av Tiago Tomas.
    67'
    Inn: Manuel Ugarte
    Ut: Joao Palhinha
    Joao Palhinha (Sporting CP) erstattes av Manuel Ugarte.
    67'
    Inn: Flavio Nazinho
    Ut: Nuno Santos
    Sporting CP bytter ut Nuno Santos med Flavio Nazinho.
    67'
    Sporting CPs Tiago Tomas blåses av for offside på Jose Alvalade.
    68'
    70'
    71'
    Frisparket tildelt CD Tondela er farlig nær Sporting CPs målområde.
    72'
    Sjanse til CD Tondela! Rafael Barbosa er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Juan Boselli (CD Tondela) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    73'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til CD Tondela.
    74'
    Pedro Augusto
    Pedro Augusto (CD Tondela) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    75'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til CD Tondela.
    78'
    Manuel Ugarte
    Dommer Hugo Miguel viser Manuel Ugarte (Sporting CP) det gule kortet.
    78'
    Juan Boselli
    Sjanse! CD Tondela avanserer forover, men Juan Boselli avslutter utenfor.
    79'
    CD Tondela må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting CP.
    80'
    Modibo Sagnan
    Modibo Sagnan (CD Tondela) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.