Sporting Cristal fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Always Ready.
    8'
    En av Sporting Cristals spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Always Ready like utenfor Sporting Cristal-området.
    15'
    Mål for Always Ready!
    Sporting Cristal 0 - 1 Always Ready
    Mål: Adalid Terrazas Abasto
    Adalid Terrazas Abasto dundrer ballen i mål og Always Ready tar ledelsen 0-1 på Estadio Alberto Gallardo.
    16'
    En av Sporting Cristals spillere blir avblåst for offside på Estadio Alberto Gallardo.
    18'
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Santiago Emanuel Gonzalez
    Sporting Cristal avanserer forover og Santiago Emanuel Gonzalez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    23'
    Always Ready, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Skudd på mål, Sporting Cristal
    24'
    24'
    Santiago Emanuel Gonzalez (Sporting Cristal) slår en corner fra venstre side på Estadio Alberto Gallardo.
    25'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Always Ready på egen banehalvdel.
    26'
    I Lima slår Yoshimar Yotun en corner fra venstre.
    30'
    31'
    Frispark for Always Ready på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark Always Ready.
    32'
    Gustavo Tejera tildeler Sporting Cristal en corner. Santiago Emanuel Gonzalez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Santiago Emanuel Gonzalez (Sporting Cristal) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Alberto Gallardo.
    36'
    Mål for Sporting Cristal!
    Sporting Cristal 1 - 1 Always Ready
    Mål: Martin Cauteruccio Rodriguez
    Målgivende: Carlos Jhilmar Lora Saavedra
    Martin Cauteruccio Rodriguez (Sporting Cristal) utligner med en heading på Estadio Alberto Gallardo. Stillingen er nå 1-1. Carlos Jhilmar Lora Saavedra sto for den målgivende pasningen.
    36'
    Robson Matheus Tome de Araujo Benegas
    Robson Matheus Tome de Araujo Benegas (Always Ready) kommer til en målsjanse på Estadio Alberto Gallardo, men klarer ikke å score.
    38'
    Darlin Rodriguez de Souza ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Darlin Rodriguez de Souza er tilbake i kampen igjen.
    43'
    Always Ready tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Gustavo Cazonatti
    Gustavo Cazonatti (Sporting Cristal) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Alberto Gallardo.
    44'
    Skade: Always Ready
    45'+1
    Tilbake fra skade: Always Ready
    45'+1
    Renato Solis Salinas
    Dommer Gustavo Tejera viser Renato Solis Salinas (Sporting Cristal) det gule kortet.
    45'+6
    Spillet på Estadio Alberto Gallardo er stoppet midlertidig fordi Dorny Alexander Romero Chalas ligger nede.
    45'+7
    Gult kort til Always Ready
    Adalid Terrazas Abasto
    Adalid Terrazas Abasto (Always Ready) får et gult kort av dommer Gustavo Tejera.
    45'+7
    Gerald Martin Tavara Mogollon
    Gerald Martin Tavara Mogollon (Sporting Cristal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+7
    Always Ready slipper å klare seg uten Dorny Alexander Romero Chalas som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+7
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Ut: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Gerald Martin Tavara Mogollon (Sporting Cristal) erstattes av Jesus Emanuel Pretell Panta.
    46'
    Sporting Cristal 2 - 1 Always Ready
    Målgivende: Irven Beybe Avila Acero
    Sporting Cristal leder 2-1 etter en scoring av Martin Cauteruccio Rodriguez. Irven Beybe Avila Acero var nest sist på ballen.
    46'
    Målet til Sporting Cristal sjekkes av VAR
    47'
    Målet til Sporting Cristal blir stående
    48'
    Always Ready må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting Cristal.
    50'
    Yoshimar Yotun
    Yoshimar Yotun (Sporting Cristal) kommer seg fri på Estadio Alberto Gallardo, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Hector Manuel Cuellar Rosales
    Dommer Gustavo Tejera gir Hector Manuel Cuellar Rosales (Always Ready) et gult kort.
    54'
    Frispark til Sporting Cristal på halvdelen til Always Ready.
    54'
    Skudd utenfor mål, Sporting Cristal
    56'
    58'
    Skudd utenfor mål, Always Ready
    59'
    60'
    61'
    62'
    68'
    Inn: Leandro Sosa Toranza
    Ut: Carlos Jhilmar Lora Saavedra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Cristal. Inn kommer Leandro Sosa Toranza, mens Carlos Jhilmar Lora Saavedra tar plass på benken.
    69'
    Spillerbytte - Always Ready
    Inn: Moises Paniagua
    Ut: Darlin Rodriguez de Souza
    Bytte for Always Ready. Moises Paniagua kommer inn for Darlin Rodriguez de Souza på Estadio Alberto Gallardo.
    69'
    Inn: Jostin Alarcon
    Ut: Irven Beybe Avila Acero
    Sporting Cristal bytter ut Irven Beybe Avila Acero med Jostin Alarcon.
    70'
    Dorny Alexander Romero Chalas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    71'
    Sporting Cristal angriper, men Gustavo Tejera blåser for offside.
    73'
    Always Ready slipper å klare seg uten Dorny Alexander Romero Chalas som kommer tilbake på banen i Lima.
    73'
    Always Ready angriper, men blir avblåst for offside.
    75'
    Inn: Wesley Tanque da Silva
    Ut: Dorny Alexander Romero Chalas
    Wesley Tanque da Silva (Always Ready) erstatter Dorny Alexander Romero Chalas som muligens er skadet.
    76'
    Inn: Maxloren Castro
    Ut: Santiago Emanuel Gonzalez
    Enderson Alves Moreira (Sporting Cristal) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maxloren Castro erstatter Santiago Emanuel Gonzalez.
    77'
    Inn: Gabriel Alfaro
    Ut: Nicolas Pasquini
    Enderson Alves Moreira gjør dagens femte bytte i Lima, når han tar ut Nicolas Pasquini og setter inn Gabriel Alfaro.
    77'
    I Lima slår Martin Cauteruccio Rodriguez en corner fra høyre.
    77'
    Gustavo Tejera tildeler Sporting Cristal en corner. Maxloren Castro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Sporting Cristal 3 - 1 Always Ready
    Målgivende: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Sporting Cristal øker ledelsen til 3-1 etter en heading av Martin Cauteruccio Rodriguez. Det er en fin assist fra Jesus Emanuel Pretell Panta.