Fløyta har gått for å starte kampen.
    Ander Gorostidi
    Alcorcon AD fosser forover og Ander Gorostidi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Sporting Gijon, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kelechi Nwakali (Alcorcon AD) løfter inn en corner fra venstre på El Molinón.
    7'
    Jose Gragera
    Sjanse i Gijon! Jose Gragera (Sporting Gijon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    AD Alcorcon, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Saul Ais Reig tildeler Sporting Gijon en corner. Pedro Diaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Pablo Perez
    Sporting Gijon angriper og Pablo Perez får avsluttet. Headingen treffer ikke Alcorcon AD-målet.
    16'
    Pedro Díaz
    Sjanse! Sporting Gijon avanserer forover, men Pedro Diaz avslutter utenfor.
    18'
    Frispark for Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    20'
    I Gijon slår Nacho Mendez en corner fra venstre.
    23'
    Alcorcon AD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til Alcorcon AD på egen banehalvdel.
    25'
    Aitor
    Aitor (Sporting Gijon) kommer til en målsjanse på El Molinón, men klarer ikke å score.
    27'
    Kelechi Nwakali (Alcorcon AD) slår en corner fra venstre side på El Molinón.
    31'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    31'
    Victor Campuzano Bonilla
    Victor Campuzano Bonilla (Sporting Gijon) kommer seg fri på El Molinón, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Spillet på El Molinón er stoppet midlertidig fordi Victor Campuzano Bonilla ligger nede.
    33'
    Victor Campuzano Bonilla ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gijon.
    34'
    Kelechi Nwakali
    Målsjanse til Alcorcon AD! Kelechi Nwakali treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Målsjanse! Kelechi Nwakali (Alcorcon AD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    41'
    44'
    I Gijon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Alcorcon AD angriper i Gijon. Kelechi Nwakali fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Saul Ais Reig tildeler Alcorcon AD en corner. Kelechi Nwakali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    47'
    Frispark Alcorcon AD.
    48'
    49'
    Skudd utenfor mål, Sporting Gijon
    51'
    Frispark for Alcorcon AD på egen banehalvdel.
    51'
    Barbero
    Alcorcon AD avanserer forover på El Molinón og Barbero kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sporting Gijon.
    52'
    52'
    Nacho Mendez
    Målsjanse på El Molinón! Nacho Mendez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Sporting Gijon angriper. Victor Campuzano Bonilla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Frispark til Sporting Gijon på halvdelen til Alcorcon AD.
    56'
    Aitor
    Aitor (Sporting Gijon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Gult kort til AD Alcorcon
    Javier Castro
    Dommeren gir Javier Castro (Alcorcon AD) et gult kort.
    61'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til Sporting Gijon.
    61'
    62'
    64'
    I Gijon slår Kelechi Nwakali en corner fra høyre.
    68'
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Gaspar Campos
    Ut: Aitor
    Sporting Gijon gjør sitt første bytte. Aitor erstattes av Gaspar Campos.
    68'
    70'
    70'
    Frispark til Alcorcon AD på halvdelen til Sporting Gijon.
    71'
    73'
    Spillerbytte - AD Alcorcon
    Inn: Daniel Ojeda
    Ut: Marc Gual
    Anquela (Alcorcon AD) gjør sitt første bytte for dagen. Daniel Ojeda erstatter Marc Gual.
    75'
    Sporting Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    Inn: Carlos Carmona
    Ut: Pablo Perez
    Pablo Perez (Sporting Gijon) erstattes av Carlos Carmona.
    78'
    Inn: Nikola Cumic
    Ut: Nacho Mendez
    Sporting Gijon bytter ut Nacho Mendez med Nikola Cumic.
    78'
    Skudd på mål, Sporting Gijon
    80'
    80'
    80'
    Sporting Gijons Nikola Cumic blåses av for offside på El Molinón.
    81'
    Skudd utenfor mål, AD Alcorcon
    82'
    Laure
    Dommer Saul Ais Reig viser Laure (Alcorcon AD) det gule kortet.
    88'
    88'
    Inn: Richard Boateng
    Ut: Kelechi Nwakali
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alcorcon AD. Inn kommer Richard Boateng, mens Kelechi Nwakali tar plass på benken.