0-1
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Gijon på egen banehalvdel.
    1'
    Nicolas Melamed Ribaudo
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Frispark for Gijon på egen banehalvdel.
    5'
    Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    En av Gijons spillere blir avblåst for offside.
    6'
    Jose Gragera
    Jose Gragera (RCD Espanyol) kommer seg fri på El Molinón, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    9'
    10'
    RCD Espanyol angriper i Gijon. Nicolas Melamed Ribaudo fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Gaspar Campos
    Sjanse i Gijon! Gaspar Campos (Gijon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Pere Milla (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på El Molinón.
    17'
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) avanserer forover på El Molinón. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    Sporting Gijon, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    19'
    Javi Puado
    I Gijon får Javi Puado (RCD Espanyol) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    21'
    Guille Rosas
    Gijon angriper. Guille Rosas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Javi Puado
    Sjanse! RCD Espanyol avanserer forover, men Javi Puado avslutter utenfor.
    26'
    27'
    Gijon fosser fremover, men Jon Ander Gonzalez Esteban blåser for offside på El Molinón.
    29'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til Sporting Gijon
    Roque Mesa
    Roque Mesa (Gijon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Martin Braithwaite
    Målsjanse på El Molinón! Martin Braithwaite fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Frispark RCD Espanyol.
    32'
    Målsjanse! Martin Braithwaite (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    I Gijon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Nicolas Melamed Ribaudo (RCD Espanyol) løfter inn en corner fra venstre på El Molinón.
    37'
    38'
    Jofre Carreras
    RCD Espanyol angriper i Gijon. Jofre Carreras avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    I Gijon slår Pere Milla en corner fra høyre.
    45'+1
    46'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Jose Gragera (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Juan Otero
    Juan Otero (Gijon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Jon Ander Gonzalez Esteban tildeler RCD Espanyol en corner. Pere Milla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Offside! Keidi Bare blir vinket av og RCD Espanyol må dermed bygge opp et nytt angrep.
    57'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Brian Olivan
    Ut: Pere Milla
    RCD Espanyol bytter ut Pere Milla med Brian Olivan. Dette er det første byttet som Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Salvi Sanchez
    Ut: Jofre Carreras
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens andre bytte i Gijon, når han tar ut Jofre Carreras og setter inn Salvi Sanchez.
    57'
    Frispark til Gijon på halvdelen til RCD Espanyol.
    59'
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Christian Rivera
    Ut: Rober Pier
    Miguel Ramirez (Gijon) gjør sitt første bytte for dagen. Christian Rivera erstatter Rober Pier.
    59'
    Frispark i en god posisjon for RCD Espanyol!
    60'
    Frisparket tildelt Gijon er farlig nær RCD Espanyols målområde.
    63'
    Roque Mesa
    Gijon avanserer forover i Gijon. Roque Mesa avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Omar El Hilali
    Omar El Hilali (RCD Espanyol) kommer til en målsjanse på El Molinón, men klarer ikke å score.
    65'
    Dommeren gir Guille Rosas (Gijon) et gult kort.
    67'
    Brian Olivan
    Brian Olivan (RCD Espanyol) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Inn: Victor Campuzano Bonilla
    Ut: Mario Gonzalez
    Bytte for Gijon. Victor Campuzano Bonilla kommer inn for Mario Gonzalez på El Molinón.
    67'
    Inn: Fran Villalba
    Ut: Gaspar Campos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gijon. Inn kommer Fran Villalba, mens Gaspar Campos tar plass på benken.
    67'
    67'
    Juan Otero
    Gijon fosser forover og Juan Otero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    69'
    Frispark Gijon.
    70'
    Fernando Calero
    Fernando Calero (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Jose Angel
    Målsjanse! Jose Angel (Gijon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    I Gijon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Victor Campuzano Bonilla
    Victor Campuzano Bonilla (Gijon) får et gult kort av dommer Jon Ander Gonzalez Esteban.
    74'
    Roque Mesa
    Sjanse! Gijon avanserer forover, men Roque Mesa avslutter utenfor.
    75'
    Sjanse til RCD Espanyol! Martin Braithwaite er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Alvaro Aguado
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens tredje bytte i Gijon, når han tar ut Nicolas Melamed Ribaudo og setter inn Alvaro Aguado.
    78'
    Målsjanse til RCD Espanyol! Brian Olivan treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    I Gijon slår Alvaro Aguado en corner fra venstre.
    82'
    Alvaro Aguado
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Alvaro Aguado går utenfor.
    83'
    84'
    Victor Campuzano Bonilla (Gijon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Jonathan Varane
    Ut: Haissem Hassan
    Gijon gjør sitt fjerde bytte. Haissem Hassan erstattes av Jonathan Varane.
    85'
    Inn: Nacho Mendez
    Ut: Roque Mesa
    Miguel Ramirez (Gijon) gjør sitt femte bytte for dagen. Nacho Mendez erstatter Roque Mesa.
    85'
    Mål for RCD Espanyol!
    Sporting Gijon 0 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Javi Puado
    Målgivende: Martin Braithwaite
    Mål! Javi Puado gir RCD Espanyol ledelsen 0-1 i Gijon. Flott spill fra Martin Braithwaite før målet.
    88'
    Rødt kort til RCD Espanyol
    Sergi Gomez
    Sergi Gomez fra RCD Espanyol er ikke på banen for øyeblikket, men får et rødt kort!
    90'
    90'+2
    Leandro Cabrera
    Dommeren gir Leandro Cabrera (RCD Espanyol) et gult kort.
    90'+2
    Jon Ander Gonzalez Esteban signaliserer et frispark til Gijon.
    90'+3
    Inn: Gaston Valles
    Ut: Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) erstattes av Gaston Valles.
    90'+4
    Inn: Rafael Bauza
    Ut: Jose Gragera
    RCD Espanyol bytter ut Jose Gragera med Rafael Bauza.
    90'+4
    Gijon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+5
    Dommer Jon Ander Gonzalez Esteban gir Omar El Hilali (RCD Espanyol) et gult kort.