Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Chicago Fire) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Federico Navarro
    Federico Navarro (Chicago Fire) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Kendall McIntosh
    10'
    Brian Gutierrez
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Brian Gutierrez avslutter utenfor.
    14'
    Daniel Salloi
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Christopher Brady
    15'
    Chicago Fire angriper i Kansas City, men blir avblåst for offside.
    15'
    Alan Pulido
    Sjanse til Sporting Kansas City! Alan Pulido er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    23'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    24'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Erik Thommy går utenfor.
    26'
    Frispark Chicago Fire.
    28'
    29'
    Rafael Czichos
    Rafael Czichos (Chicago Fire) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    29'
    29'
    Remi Walter
    Remi Walter (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    35'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Jairo Torres
    Chicago Fire angriper i Kansas City. Jairo Torres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    37'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    37'
    Gult kort til Chicago Fire
    Rafael Czichos (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Alex Chilowicz tildeler Sporting Kansas City en corner. Daniel Salloi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Daniel Aceves (Chicago Fire) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Children's Mercy Park.
    39'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    40'
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    41'
    Daniel Aceves er tilbake på banen igjen.
    41'
    Erik Thommy
    Målsjanse! Erik Thommy (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Chicago Fire.
    44'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    45'
    Alan Pulido
    Sporting Kansas City fosser forover og Alan Pulido fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Chicago Fire angriper i Kansas City. Brian Gutierrez fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    47'
    Mål for Chicago Fire!
    Sporting Kansas City 0 - 1 Chicago Fire
    Mål: Fabian Herbers
    Fabian Herbers setter ballen i nettet og Chicago Fire leder nå 0-1.
    47'
    50'
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Daniel Salloi avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Johnny Russell
    Sporting Kansas City bytter ut Johnny Russell med Marinos Tzionis.
    55'
    Inn: Gadi Kinda
    Ut: Erik Thommy
    Bytte for Sporting Kansas City. Gadi Kinda kommer inn for Erik Thommy på Children's Mercy Park.
    55'
    Målsjanse til Chicago Fire! Brian Gutierrez treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    57'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    58'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Maren Haile-Selassie
    Ut: Fabian Herbers
    Fotios Frank Klopas gjør dagens første bytte i Kansas City, når han tar ut Fabian Herbers og setter inn Maren Haile-Selassie.
    58'
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Gaston Gimenez
    Gaston Gimenez (Chicago Fire) erstattes av Xherdan Shaqiri.
    59'
    61'
    Gadi Kinda
    Sjanse i Kansas City! Gadi Kinda (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    61'
    63'
    Frispark Sporting Kansas City.
    63'
    Mauricio Pineda
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    64'
    Chicago Fire angriper, men Alex Chilowicz blåser for offside.
    66'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    66'
    66'
    67'
    Arnaud Souquet
    Arnaud Souquet (Chicago Fire) pådrar seg et gult kort.
    67'
    69'
    70'
    Inn: Robert Jonathan Dean Jr
    Ut: Daniel Aceves
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) gjør sitt tredje bytte for dagen. Robert Jonathan Dean Jr erstatter Daniel Aceves.
    70'
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Jairo Torres
    Chicago Fire bytter ut Jairo Torres med Carlos Teran. Dette er det fjerde byttet som Fotios Frank Klopas gjør i dagens kamp.
    70'
    74'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    75'
    Tim Leibold
    Tim Leibold (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    76'
    I Kansas City slår Remi Walter en corner fra høyre.
    79'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Jake Davis
    Peter Vermes gjør dagens tredje bytte i Kansas City, når han tar ut Jake Davis og setter inn Khiry Shelton.
    84'
    85'
    85'
    Marinos Tzionis
    Sporting Kansas City angriper. Marinos Tzionis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.