Frispark til FC Dallas på halvdelen til Sporting Kansas City.
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    James Maurer
    9'
    Alan Pulido
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Alan Pulido fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    9'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    9'
    9'
    Nemanja Radoja
    Nemanja Radoja (Sporting Kansas City) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    9'
    Jesus Jimenez Nunez
    FC Dallas angriper i Kansas City. Jesus Jimenez Nunez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    12'
    Alan Velasco
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Alan Velasco avslutter utenfor.
    12'
    Kendall McIntosh
    17'
    Sjanse i Kansas City! Alan Velasco (FC Dallas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    17'
    FC Dallas angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Målet til FC Dallas sjekkes av VAR
    17'
    Målet til FC Dallas blir annullert
    17'
    Daniel Salloi
    Sporting Kansas City angriper på Children's Mercy Park og Daniel Salloi skyter i stolpen!
    20'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside.
    23'
    FC Dallas avanserer forover og Jesus Jimenez Nunez får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    25'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Children's Mercy Park.
    25'
    Sporting Kansas City angriper, men Guido Gonzales Jr blåser for offside.
    26'
    28'
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Daniel Salloi går utenfor.
    28'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    29'
    Alan Pulido
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Alan Pulido avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    FC Dallas må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting Kansas City.
    34'
    Dany Rosero
    Sporting Kansas City angriper på Children's Mercy Park, men Dany Rosero header utenfor.
    35'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Logan Ndenbe
    Logan Ndenbe (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    37'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Spillet på Children's Mercy Park er stoppet midlertidig fordi Erik Thommy ligger nede.
    39'
    Erik Thommy kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Children's Mercy Park.
    41'
    41'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Gadi Kinda
    Målgivende: Daniel Salloi
    Gadi Kinda setter ballen i nettet og Sporting Kansas City leder nå 1-0. Flott spill fra Daniel Salloi før målet.
    41'
    43'
    Jesus Ferreira
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Jesus Ferreira fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    44'
    45'+1
    Guido Gonzales Jr tildeler Sporting Kansas City en corner. Gadi Kinda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Andreu Fontas
    Kjempesjanse! Andreu Fontas (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    45'+3
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Graham Zisi
    Ut: Jake Davis
    Peter Vermes gjør dagens første bytte i Kansas City, når han tar ut Jake Davis og setter inn Graham Zisi.
    46'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Frisparket tildelt Sporting Kansas City er farlig nær FC Dallass målområde.
    53'
    54'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper. Erik Thommy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    55'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Geovane Jesus
    Ut: Nolan Norris
    FC Dallas bytter ut Nolan Norris med Geovane Jesus.
    55'
    Inn: Facundo Quignon
    Ut: Collin Smith
    FC Dallas bytter ut Collin Smith med Facundo Quignon. Dette er det andre byttet som Nico Estevez gjør i dagens kamp.
    56'
    57'
    60'
    Sporting Kansas City 2 - 0 FC Dallas
    Mål: Daniel Salloi
    Målgivende: Gadi Kinda
    Mål! Daniel Salloi øker ledelsen til 2-0. Gadi Kinda var nest sist på ballen.
    60'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kansas City fordi Dany Rosero får behandling for en skade på banen.
    61'
    Inn: Robert Castellanos
    Ut: Dany Rosero
    Bytte for Sporting Kansas City. Robert Castellanos kommer inn for Dany Rosero på Children's Mercy Park.
    63'
    Inn: Remi Walter
    Ut: Gadi Kinda
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Remi Walter erstatter Gadi Kinda.
    63'
    Inn: Tim Leibold
    Ut: Logan Ndenbe
    Peter Vermes gjør dagens fjerde bytte i Kansas City, når han tar ut Logan Ndenbe og setter inn Tim Leibold.
    64'
    Sporting Kansas City slipper å klare seg uten Dany Rosero som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    Marinos Tzionis
    Målsjanse! Marinos Tzionis (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Sporting Kansas City like utenfor FC Dallas-området.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Graham Zisi (Sporting Kansas City) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Graham Zisi
    Graham Zisi, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Khiry Shelton kommer inn for Sporting Kansas City.
    70'
    71'
    Inn: Jose Daniel Mulato
    Ut: Jesus Jimenez Nunez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Jose Daniel Mulato, mens Jesus Jimenez Nunez tar plass på benken.
    71'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting Kansas City
    73'
    Ingen straffe til Sporting Kansas City
    74'
    Frispark Sporting Kansas City.
    77'
    78'
    Jose Daniel Mulato
    Jose Daniel Mulato (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    80'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    81'
    Inn: Bernard Kamungo
    Ut: Alan Velasco
    FC Dallas gjør sitt fjerde bytte. Alan Velasco erstattes av Bernard Kamungo.
    83'
    Inn: Herbert Endeley
    Ut: Jader Obrian
    Nico Estevez (FC Dallas) gjør sitt femte bytte for dagen. Herbert Endeley erstatter Jader Obrian.
    83'
    Mål for FC Dallas!
    Sporting Kansas City 2 - 1 FC Dallas
    Mål: Jesus Ferreira
    Målgivende: Facundo Quignon
    Jesus Ferreira setter inn en redusering på Children's Mercy Park. Stillingen er nå 2-1. Det er en fin assist fra Facundo Quignon.
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    Gult kort til FC Dallas
    Edwin Cerrillo
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Edwin Cerrillo (FC Dallas) det gule kortet.
    90'+3
    Alan Pulido vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+3
    Alan Pulido ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kansas City.