2-3
2-4
2-5
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Kansas City.
    Joseph Dickerson tildeler Sporting Kansas City en corner. Gianluca Busio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Jaylin Lindsey
    Sporting Kansas City angriper på Children's Mercy Park, men Jaylin Lindsey header utenfor.
    3'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Houston Dynamo.
    5'
    Johnny Russell
    Sporting Kansas City fosser forover og Johnny Russell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Houston Dynamo, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Kansas City slår Roger Espinoza en corner fra høyre.
    6'
    Målsjanse! Johnny Russell (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    9'
    Sporting Kansas City fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Christian Ramirez
    Målsjanse til Houston Dynamo! Christian Ramirez treffer mål, men keeper redder.
    15'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark for Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Houston Dynamo!
    Sporting Kansas City 0 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Alberth Elis
    Målgivende: Darwin Quintero
    Alberth Elis setter ballen i nettet og Houston Dynamo leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Darwin Quintero.
    17'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    20'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside på Children's Mercy Park.
    24'
    Gult kort til Houston Dynamo
    Matias Vera
    Matias Vera (Houston Dynamo) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    25'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    25'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 1 Houston Dynamo
    Mål: Johnny Russell
    Johnny Russell scorer og utligner dermed til 1-1.
    26'
    Johnny Russell ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    Johnny Russell er tilbake i kampen igjen.
    33'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Memo Rodriguez (Houston Dynamo) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    37'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Gianluca Busio
    Gianluca Busio (Sporting Kansas City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kansas City fordi Alberth Elis får behandling for en skade på banen.
    40'
    Alberth Elis ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kansas City.
    41'
    Houston Dynamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Sporting Kansas City 1 - 2 Houston Dynamo
    Mål: Christian Ramirez
    Målgivende: Alberth Elis
    Mål! Christian Ramirez gir Houston Dynamo ledelsen 1-2 i Kansas City. Alberth Elis var nest sist på ballen.
    44'
    En av Houston Dynamos spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - Houston Dynamo
    Inn: Niko Hansen
    Ut: Alberth Elis
    Houston Dynamo bytter ut Alberth Elis med Niko Hansen.
    46'
    47'
    Sporting Kansas City 1 - 3 Houston Dynamo
    Mål: Niko Hansen
    Målgivende: Christian Ramirez
    Mål! Niko Hansen gir Houston Dynamo en komfortabel 1-3 ledelse. Flott spill fra Christian Ramirez før målet.
    48'
    Sporting Kansas City 2 - 3 Houston Dynamo
    Mål: Gadi Kinda
    Mål! Gadi Kinda holder Sporting Kansas Cityet inne i kampen med en redusering til 2-3.
    49'
    Sporting Kansas City angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    53'
    Niko Hansen
    Niko Hansen (Houston Dynamo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Memo Rodriguez
    Sjanse til Houston Dynamo! Memo Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Sporting Kansas City 2 - 4 Houston Dynamo
    Mål: Darwin Quintero
    Målgivende: Darwin Ceren
    Houston Dynamo går opp i en 2-4 ledelse etter et mål av Darwin Quintero. Darwin Ceren sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Felipe Hernandez
    Ut: Roger Espinoza
    Sporting Kansas City gjør sitt første bytte. Roger Espinoza erstattes av Felipe Hernandez.
    58'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Gerso Fernandes
    Bytte for Sporting Kansas City. Khiry Shelton kommer inn for Gerso Fernandes på Children's Mercy Park.
    58'
    59'
    Sporting Kansas City 2 - 5 Houston Dynamo
    Målgivende: Niko Hansen
    Mål! Houston Dynamo øker ledelsen til 2-5 etter en scoring av Darwin Quintero på Children's Mercy Park. Det er en fin assist fra Niko Hansen.
    61'
    Inn: Erik Hurtado
    Ut: Alan Pulido
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Erik Hurtado, mens Alan Pulido tar plass på benken.
    64'
    Felipe Hernandez
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Inn: Daniel Salloi
    Ut: Johnny Russell
    Peter Vermes gjør dagens tredje bytte i Kansas City, når han tar ut Johnny Russell og setter inn Daniel Salloi.
    64'
    Houston Dynamo angriper i Kansas City, men blir avblåst for offside.
    66'
    Inn: Mauro Manotas
    Ut: Christian Ramirez
    Christian Ramirez (Houston Dynamo) erstattes av Mauro Manotas.
    66'
    Inn: Boniek Garcia
    Ut: Darwin Quintero
    Houston Dynamo bytter ut Darwin Quintero med Boniek Garcia. Dette er det tredje byttet som Tab Ramos gjør i dagens kamp.
    66'
    Gianluca Busio (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    68'
    Inn: Cameron Duke
    Ut: Gadi Kinda
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt femte bytte for dagen. Cameron Duke erstatter Gadi Kinda.
    72'
    Frispark Houston Dynamo.
    74'
    Offside! Niko Hansen (Houston Dynamo) er alene igjennom, men dommer Joseph Dickerson ser at linjemannen er oppe med flagget.
    75'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Houston Dynamo på egen banehalvdel.
    76'
    78'
    Inn: Tomas Martinez
    Ut: Memo Rodriguez
    Houston Dynamo bytter ut Memo Rodriguez med Tomas Martinez.
    80'
    I Kansas City slår Gianluca Busio en corner fra venstre.
    81'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    85'
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    89'
    Joseph Dickerson tildeler Sporting Kansas City en corner. Graham Zisi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Inn: Nico Lemoine
    Ut: Darwin Ceren
    Houston Dynamo gjør sitt femte bytte. Darwin Ceren erstattes av Nico Lemoine.
    90'+1
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    90'+1
    90'+2
    Winston Reid
    I Kansas City får Winston Reid (Sporting Kansas City) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.